Διεθνές Αεροδρόμιο Phoenix Sky Harbor

Το αεροδρόμιο Main Phoenix απέχει λίγα λεπτά από το κέντρο του Phoenix

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Phoenix Sky Harbor είναι το μεγαλύτερο αεροδρόμιο στην Αριζόνα. Βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο του Φοίνιξ, καθιστώντας την πολύ βολική για να φτάσετε σε όλες τις πόλεις της ευρύτερης περιοχής Φοίνιξ, συμπεριλαμβανομένου του Tempe, Mesa, Scottsdale και άλλων πόλεων και πόλεων. Είναι επίσης πολύ κοντά στο συνεδριακό κέντρο Phoenix, στο Chase Field (κατοικία των Diamondbacks της Αριζόνα ) και στο Talking Stick Resort Arena, παλαιότερα γνωστό ως US Airways Centre (έδρα του Phoenix Suns ).

Σχετικά με το Διεθνές Αεροδρόμιο Phoenix Sky Harbor:

Υπάρχουν πάντα βελτιώσεις που μπορούν να γίνουν. Κάθε φορά που γράφω ένα από αυτά εδώ, φροντίζει το Sky Harbor - ακόμα κι αν χρειαστούν μερικά χρόνια. Πολύ σύντομα, δεν θα μείνει τίποτα στη λίστα επιθυμιών μου ... Σε κάθε περίπτωση, εδώ είναι μερικά στοιχεία που θα μπορούσαν να βελτιωθούν στο Διεθνές Αεροδρόμιο Phoenix Sky Harbor:

  1. Τι συνέβη με τον τερματικό σταθμό 1;
    Δεν με ενοχλεί, αλλά πολλοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν το σύστημα αρίθμησης τερματικών στο αεροδρόμιο. Όσοι από εμάς έχουμε ζήσει εδώ για λίγο, γνωρίζουμε ότι υπάρχουν τρία τερματικά στο αεροδρόμιο Phoenix Sky Harbor στο Phoenix, AZ. Όχι, δεν είναι οι τερματικοί σταθμοί 1, 2 και 3. Είναι τερματικοί σταθμοί 2, 3 και 4. Λογικά αρκετά, ο τερματικός σταθμός 1 (ή Τ1) ήταν ο πρώτος και μοναδικός τερματικός σταθμός όταν άνοιξε το αεροδρόμιο Phoenix το 1952. Θυμάμαι να πετάω στο Φοίνιξ και περιμένοντας τις τσάντες μου - έξω από το πεζοδρόμιο, όπως τους έφερε ένας μεταφορέας. Οι αυξήσεις στην εναέρια κυκλοφορία και τα μεγαλύτερα αεροπλάνα οδήγησαν στην πιθανή εγκατάλειψη του τερματικού σταθμού 1. Ο τελευταίος τερματικός σταθμός T4 άνοιξε το 1990. Η Southwest Airlines μετακόμισε στο νέο τερματικό σταθμό και η T1 καταστράφηκε το 1991. Γιατί δεν επαναριθμούσαν τα τερματικά; Πιθανόν για δύο λόγους. Ο ένας ήταν να εξαλείψει τη σύγχυση που μπορεί να προκύψει για τους επιβάτες και ο άλλος να εξοικονομήσει χρήματα σε όλες τις νέες πινακίδες σε όλο το αεροδρόμιο. Αλλά μαντεύω μόνο. Δεν ήμουν σε αυτή τη συνάντηση!

  2. Πόσο καιρό παίρνει για να πάρει τσάντες κατά την αξίωση αποσκευών;
    Μπορεί να χρειαστεί πολύς χρόνος - 20 ή 30 λεπτά - για να φτάσουν οι αποσκευές στην Αίτηση Αποσκευών. Το βρίσκω ιδιαίτερα αληθινό στο Terminal 4, το μεγαλύτερο από τα τρία τερματικά.

  3. Θα υπάρξουν περισσότερες αλλαγές στο τερματικό;
    Ο τερματικός σταθμός 2, τώρα ο παλαιότερος και πλακοστρωμένος για καταστροφή όταν ένα νέο τερματικό είναι χτισμένο στο μέλλον, λείπει από ψώνια και επιλογές φαγητού. Δεν είναι πολύ ελκυστικό τερματικό!

Εδώ είναι μερικά ενδιαφέροντα γεγονότα που παρέχονται από το Τμήμα Αεροπορίας του City of Phoenix: