Ένας οδηγός για τη νυχτερινή ζωή του Montego Bay

Σίγουρα, οι περισσότεροι άνθρωποι έρχονται στην Τζαμάικα για την χαλαρή παραλία και το φαγητό. Αλλά στον κόλπο Montego , μια πόλη στη βορειοδυτική ακτή του νησιού, αξίζει να μείνει η νυχτερινή ζωή. Η κύρια οπισθέλκουσα του Montego Bay στη λεωφόρο Gloucester, η οποία συχνά αναφέρεται ως Hip Strip. Εδώ, τα μπαρ, τα κλαμπ και τα εστιατόρια είναι μια σκηνή από τους αγκώνες με τους αγκώνες, τη μουσική που χτυπάει, τα δροσιστικά ποτά και απλά μια ροκ-στερεά καλή στιγμή, εφ 'όσον δεν σας πειράζει να μείνετε και να χορεύετε τις μικρές ώρες.

Το καλύτερο μέρος: αυτά τα hotspot μέρη είναι όλα σε κοντινή απόσταση από τα καλύτερα all-inclusive θέρετρα και ξενοδοχεία της περιοχής, καθιστώντας εύκολο για τους επισκέπτες να έρχονται και να πάνε όπως θέλουν.

Τρία από τα πιο δημοφιλή (διαβάσετε: συσκευασμένα) μπαρ είναι το Margaritaville , το Blue Beat Ultra Lounge και το Pier One. Όλοι είναι ριζικά διαφορετικοί στην αρχιτεκτονική και την ατμόσφαιρα αλλά με το κοινό νήμα της δυνατής μουσικής, του χορού και του ποτού. Αν και περισσότερο από ένα ποτό από ένα εστιατόριο, και τα τρία εξυπηρετούν φανταστικό φαγητό, αν έρχεστε αρκετά νωρίς για να φάτε. Διαφορετικά, έρχεστε το βράδυ για έναν ιδιοκτήτη καταδύσεων και τις παραλίες του δολοφόνου. Για μια πιο χαλαρή βραδιά, πηγαίνετε στο Pier One τις Δευτέρες για καραόκε νύχτες (αντί σε σαββατοκύριακα DJ sets) ή τις Κυριακές για τις θαλασσινές σπεσιαλιτέ του - σκεφτείτε φρέσκο ​​κότσι, χτένια, γαρίδες και αστακό. Το Margaritaville του Jimmy Buffet είναι ιδανικό για οικογένειες χάρη στο τεράστιο υδάτινο πάρκο, με τριώροφη νεροτσουλήθρα και πολλά άλλα.

Εν τω μεταξύ, το Blue Beat Ultra Lounge είναι περισσότερο χορευτικό από ένα μπαρ, οπότε φροντίστε να ντύσετε τα ρούχα σας (δεν επιτρέπονται σορτς, σαγιονάρες ή δεξαμενές). Σε ορισμένες νύχτες, το Blue Beat έχει ζωντανή μουσική τζαζ και δείχνει κωμωδία επίσης.

Αυτό το τρίο των νυχτερινών ζεστών σημείων είναι στην πυκνή δραστηριότητα Montego Bay , που σημαίνει ότι υπάρχει ένας τόνος λαών που ρέει για τους δρόμους που έχουν μπλοκαριστεί από την κυκλοφορία.

Παίξτε με ασφάλεια, κρατήστε το πεζοδρόμιο και μακριά από την επιτάχυνση των αυτοκινήτων και τυχόν δύσμοιρους οδηγούς που μπορεί να βρίσκονται πίσω από τους τροχούς.

Απλά περπατώντας πάνω και κάτω αυτό το τέντωμα της λεωφόρου Gloucester είναι μια περιπέτεια στους ανθρώπους που παρακολουθούν, με τους πωλητές δρόμων και τις στάσεις ποτ. Απλά βεβαιωθείτε ότι είστε προσεκτικοί καθώς οι πορτοφολάδες μπορούν να είναι επιθετικοί με τους τουρίστες. Άνδρες, κρατήστε το πορτοφόλι σας στην μπροστινή τσέπη σας και τις γυναίκες, κρατήστε τα κοντά στα πορτοφόλια σας. Εάν θέλετε να περάσετε κάποια χρήματα - ή να κερδίσετε μερικά, αν είστε τυχεροί - δοκιμάστε το χέρι σας σε ένα παιχνίδι blackjack στο φανταχτερό καζίνο Coral Cliff Hotel στην καρδιά της περιοχής.

Στο τέλος της νύχτας, εάν χρειάζεστε ένα σπίτι καμπίνας, υπάρχουν μερικές συμβουλές που πρέπει να χρησιμοποιήσετε, καθώς είναι κοινό για τους οδηγούς ταξί να δοκιμάσουν και να εξαπατήσουν τους τουρίστες. Πρώτα, βεβαιωθείτε ότι τους λέτε τον προορισμό (και πιθανές κατευθύνσεις) μπροστά. Στη συνέχεια, συμφωνήστε για την τιμή του ταξί πριν φύγετε, όχι στο τέλος της διαδρομής.

Αυτό λέει, να απολαύσετε τη σκοτεινή ατμόσφαιρα ενός από τα πιο μυθικά σημεία νυχτερινής διασκέδασης της Τζαμάικα. Γεια σου, είναι Montego Bay, mon, πάμε με αυτό.