Το Margaritaville Montego Bay είναι ένας παράδεισος του Parrothead

Hip-Strip μπαρ και εστιατόριο ένα throbbing mecca όλων των πραγμάτων Τζαμάικα

Ορισμένες τοποθεσίες του Margaritaville του Jimmy Buffett μπορεί να είναι ένα κομμάτι μπισκότων, αλλά ο τόπος Montego Bay, Τζαμάικα είναι πολύ πιο μοναδικός, στο μυαλό μου, ίσως λόγω της σκοτεινής, κακής ατμόσφαιρας του τόπου.

Η μέρα είναι ένα εστιατόριο, καλά φωτισμένο, ανοιχτό και ευάερο, αλλά η νύχτα κλείνει και το χτυπάει σε μια σφύζουσα mecca για όλα τα πράγματα της Τζαμάικας, μέχρι και μερικά ωραία αρρενωπή, θα πούμε, βρώμικος χορός, αγκαλιασμένος από ντόπιους και τους τουρίστες.

Ελέγξτε τιμές και κριτικές στο Montego Bay στο TripAdvisor

Το MoBay Margaritaville άνοιξε το 1995 οι ιδιοκτήτες της Τζαμάικας Brian Jardim και ο Ian Dear και δεν έχει σταματήσει να προσφέρει διασκέδαση από το γυαλί από τότε που περιλαμβάνει περίπου 52 μαργαρίτες με τροπικά αρώματα και μπύρες υπογραφής 22 ογίων μπύρας. Δεν αστειεύομαι. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, υπάρχει μια νεροτσουλήθρα 120 ποδών που ξετυλίγεται από τη βεράντα του τελευταίου ορόφου και ανεβάζει τους τουρίστες στο ζεστό νερό κάτω, αλλά τη νύχτα είναι σοφά εκτός ορίων.

Ήρθαμε την Παρασκευή το βράδυ και ο χώρος ήταν άνθρωποι από τοίχο σε τοίχο, χορεύοντας, πίνοντας και έχοντας τον πιο υπέροχο χρόνο στην πίστα, πριν το απαιτούμενο γιγάντιο κεφάλι του καρχαρία. Με τα χρόνια, η Margaritaville έχει διασκεδάσει τα σούπερ σταρ, όπως οι ράπερ Nelly, Busta Rhymes, Jermaine Dupree, P.Diddy και Run DMC, και έχει γνωρίσει διασημότητες όπως ο αείμνηστος Dennis Hopper, ο Cindy Crawford, ο Lance Armstrong ), Tiger Woods (μην πάτε εκεί), και Uma Thurman.

Ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα γυρίσει προς τα αριστερά, προς τα δεξιά, με τα πτερύγια μας χωρίς.

Το Montego Bay Margaritaville βρίσκεται στη διάσημη Hip Strip του MoBay, το κέντρο της νυχτερινής ζωής για τους ντόπιους και τους τουρίστες. Είναι σε κοντινή απόσταση από μερικά θέρετρα και μια μικρή βόλτα με καμπίνα από την προβλήτα κρουαζιέρας και άλλα θέρετρα της περιοχής.

Το φαγητό είναι σχεδόν αυτό που θα περίμενε κανείς σε ένα Margaritaville - πολλά μπιφτέκια, κοτόπουλο τρελό και ήπια νησιώτικα θέματα. Δίπλα στην πόρτα, μπορείτε να φανταστείτε το φανταχτερό ante στο Marguerite's, ένα αδελφοποιημένο εστιατόριο με βεράντα λευκού τραπεζομάντιου που σερβίρει φρέσκα τοπικά θαλασσινά.

Αυτές τις μέρες, μπορείτε να βρείτε ξενοδοχεία και θέρετρα Margaritaville σε όλες τις ΗΠΑ, αλλά μερικές από τις πιο μοναδικές τοποθεσίες - όπως αυτή στο Montego Bay - βρίσκονται στην Καραϊβική. είναι το πνευματικό τους σπίτι, τελικά! Η Margaritaville Caribbean είναι επίσης κάτοχος του μακρόχρονου Margaritaville στο Negril καθώς και της νεότερης τοποθεσίας Falmouth, Τζαμάικα, βολικά τοποθετημένης στην αποβάθρα κρουαζιερόπλοιων της πόλης. Θα βρείτε επίσης το Margaritavilles στο Ocho Rios, στο λιμάνι κρουαζιέρας στο Grand Turk, τους Τούρκους και το Caicos, και στην καρδιά της πόλης George, Grand Cayman - επίσης μια γρήγορη βόλτα από το λιμάνι κρουαζιέρας της πόλης. Για τους ταξιδιώτες που κατευθύνονται από το αεροδρόμιο του Montego Bay, το φιλικό εστιατόριο Air Margaritaville στο τερματικό σταθμό είναι η πρώτη σας ή τελευταία ευκαιρία να πάρετε ένα ποτό ρούμι στις διακοπές σας.

Margaritaville
Λεωφόρος Gloucester
Montego Bay, Τζαμάικα

Margaritaville Caribbean

Τηλέφωνο : 876-952-4777
Ώρες : Ανοιχτό καθημερινά 11 π.μ. χωρίς κλείσιμο
Κόστος : Τα έξοδα κάλυψης διαφέρουν ανάλογα με τη νύχτα και την εκδήλωση, ελέγξτε τον ιστό για ενημερωμένες πληροφορίες.

Έλεγχος τιμών και κριτικών στην Τζαμάικα στο TripAdvisor