Φεστιβάλ Μουσικής του Michigan Womyn

Ξεκίνησε το 1975 και ένα από τα μεγαλύτερα γυναικεία γεγονότα στον κόσμο, το φαινομενικά δημοφιλές Φεστιβάλ Μουσικής του Michigan Womyn γιόρτασε την 40η επέτειό του το 2015. οι διοργανωτές του φεστιβάλ ανακοίνωσαν επίσης ότι αυτό θα είναι το τελευταίο έτος του φεστιβάλ.

Όπως υποδηλώνει το όνομα, η μουσική ήταν ο κοινός δεσμός που επέστησε χιλιάδες συμμετέχοντες σε μια απομονωμένη ιδιωτική περιοχή 650 στρεμμάτων στο παρθένο Εθνικό Δρυμό Manistee.

Οι εμφανίσεις κυμαίνονταν από ακουστικούς λαϊκούς ρυθμούς μέχρι ζωντανές μπάντες grrrl. Τα τελευταία χρόνια, ένα μεγάλο φάσμα πράξεων που πραγματοποιήθηκαν στο φεστιβάλ, μεταξύ των οποίων η Marga Gomez, η Sista Otis, η Ferron, η Bitch, η Toshi Reagon, η Patty Larkin, η Melissa Ferrick, η Issa (πρώην Jane Siberry), η Chix Lix Flix, η Poppy Champlin, Ορχήστρα με τον λόφο Ubaka, Holly Near, Cris Williamson, Ruth Barrett, Anais Mitchell, Betty και τα Indigo Girls. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσετε κωμωδία, θέατρο και άλλες συχνά νευρικές, προκλητικές επιδόσεις.

Στο φεστιβάλ κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους, οι καλλιτέχνες συμπεριλάμβαναν CC Carter, Marga Gomez, Laura Love με τον Big Bad Gina, Jill Sobule, Betty, Medusa, Reina Williams, Cris Williamson, Holly Near, Elvira Kurt, Bitch, Ferron, Melissa Ferrick, Chix Lix, Staceyann Chin, Hanifah Walidah και οι κωμικοί Mimi Gonzalez, Julie Goldman και Karen Williams.

Εδώ, όπως σε πολλά τέτοια φεστιβάλ, η ευκαιρία να παρακολουθήσετε μουσικούς ήταν μόνο μέρος της διασκέδασης.

Το φεστιβάλ φιλοξένησε δεκάδες εργαστήρια που κάλυπταν ένα πλούσιο σε θέματα μυαλό πλούσιο θέμα - τα σεμινάρια μουσικής και τέχνης άγγιζαν τα πάντα, από το χορό drumsong και salsa μέχρι το τραγούδι στον ιερό κύκλο, αλλά μπορείτε επίσης να εγγραφείτε σε εργαστήρια με ποικίλα θέματα όπως η χύτευση για γυναικείο χρώμα, έφηβοι που ασχολούνται με την αστρολογία, τοξοβολία του Αμαζονίου, τελετουργικό κοινότητας, αρθρωτικό τραύμα, γιόγκα συνεργάτη και μασάζ Ταϊλάνδης.

Υπήρξε επίσης ένα φεστιβάλ κινηματογράφου, οργανωμένο αθλητισμό, και μια πώληση βιοτεχνίας που αντιπροσωπεύει τα προϊόντα των περίπου 150 τεχνίτες.

Το πανηγύρι του Μίτσιγκαν διεξήχθη σε εξωτερικούς χώρους και σε σκηνές και τρέχει σαν μια καλά λιπαρή μηχανή - οι συμμετέχοντες στήνουν τις δικές τους σκηνές, εθελοντίζουν μία ή δύο εργάσιμες τέσσερις ώρες (ανάλογα με το αν παρευρίσκονται στο φεστιβάλ για λίγες μόνο μέρες ή όλη τη διάρκεια) και παρέχονται τρία γεύματα (όλα χορτοφάγοι) ανά ημέρα. Υπάρχει υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο και βοήθεια για τους συμμετέχοντες με αναπηρίες, καθώς και κατασκηνώσεις ημέρας για μικρά παιδιά, αγόρια ηλικίας 5 έως 10 ετών και κορίτσια 5 και άνω. Η εξαιρετικά χρήσιμη σελίδα συχνών ερωτήσεων του φεστιβάλ για τους πρώτους χρονομετρητές απαντά σχεδόν σε κάθε ερώτηση που θα μπορούσατε ποτέ να έχετε για να παρακολουθήσετε.