Οδηγός για τη χειμερινή διασκέδαση στο Boyne Mountain Resort

Το Boyne Mountain Resort στο Boyne Falls, Michigan, είναι γεμάτο με χειμωνιάτικη διασκέδαση για όλη την οικογένεια, είτε μένετε μια εβδομάδα είτε ένα Σαββατοκύριακο. Προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό ενός δραστήριου θέρετρου και άνετης χαλάρωσης που κρατά τους επισκέπτες να επιστρέφουν κάθε χρόνο.

Οι χειμερινές δραστηριότητες στο Boyne Mountain Resort επικεντρώνονται στο Alpine Village, μια γραφική περιοχή με ευρωπαϊκή γοητεία στα καταστήματα, τα εστιατόρια και τα κέντρα δραστηριοτήτων.

Επιλογή διαμονής

Τα καταλύματα στο Boyne Mountain Resort είναι παρόμοια με το αδελφό τους θέρετρο, το Boyne Highlands. Διαφέρει για να φιλοξενήσει τα πάντα, από ζευγάρια έως μεγάλες οικογένειες με καταλύματα, συγκυριαρχίες, σουίτες, βίλες και ακόμη και καμπίνες στο βουνό.

Στο Grand Mountain Lodge, μπορείτε να είστε στο επίκεντρο όλων των δράσεων σε σουίτες ενός έως τεσσάρων υπνοδωματίων. Η σουίτα Salzburg των 1326 τετραγωνικών ποδών είναι αγαπημένη καθώς ένα από τα τρία υπνοδωμάτια είναι διακοσμημένο για παιδιά και έχει δύο σειρές κουκέτες. Η σουίτα διαθέτει επίσης μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και δύο πλήρως εξοπλισμένα μπάνια.

Δραστηριότητες ψυχρού καιρού

Μην ανησυχείτε αν δεν είστε σε σκι κατάβασης. Το Boyne Mountain του Μίτσιγκαν έχει μια από τις μεγαλύτερες επιλογές χειμερινών σπορ σε οποιοδήποτε χιονοδρομικό κέντρο της Μίντγουέιτ. Εδώ μπορείτε να φέρετε zipline, χιονοπέδιλα, cross-country σκι, snowboard, ή να πάρετε σωλήνα. Διαφορετικά επίπεδα διδασκαλίας μπορούν να αγοραστούν και η ενοικίαση εξοπλισμού είναι διαθέσιμη για όλα τα αθλήματα, είτε πρόκειται για ένα παιδί, για ενήλικες, για αρχάριους ή για ειδικούς.

Εάν είστε όλοι έτοιμοι να χτυπήσετε τις πίστες με το δικό σας εξοπλισμό σκι, μπορείτε απλά να αγοράσετε ένα εισιτήριο Boyne Mountain ανελκυστήρα και να χτυπήσει ένα από τα 60 τρέχει στο θέρετρο.

Πολλά πρόσθετα

Οι επισκέπτες του Boyne Mountain θα βρουν την επιλογή των δωρεάν δραστηριοτήτων που ανταγωνίζονται άλλα θέρετρα στο Μίτσιγκαν. Δεν υπάρχει χρέωση για τις νυχτερινές βόλτες με έλκηθρα, τις καταιγίδες από τη φωτιά, την ιστορία και τις ταινίες.

Παγοδρομία είναι επίσης δωρεάν, όπως και τα πατίνια. Κάθε μέρα υπάρχει ένα πρόγραμμα για τους επισκέπτες του τι συμβαίνει στο θέρετρο χωρίς πρόσθετα τέλη.

Επιλογές γευμάτων για όλους

Το Boyne Mountain Resort διαθέτει περισσότερες από δώδεκα επιλογές για φαγητό, συμπεριλαμβανομένου ενός φορτηγού taco που είναι σταθμευμένο από τις πλαγιές πολλά απογεύματα και βράδια.

Τα δωμάτια του Everett και του Stein Ericksen είναι ανοιχτά για πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο, με ένα μενού για άνεση, καθώς και ικανοποιητικούς μπουφέδες. Οι μπουφές πρωινού θα κρατήσουν τους πεινασμένους σκιέρ γεμάτοι με μια ομελέτα και σταθμό βάφλας, ζεστά πιάτα, φρούτα και σπιτικά γλυκά.

Το εστιατόριο Forty Acres Tavern είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να πάρετε σάντουιτς ειδικότητας, όπως το γευστικό φόρεμα με ψητό τυρί με τσένταρ, φέτα, προβολόνη, μπέικον, καραμελωμένο κρεμμύδι και αβοκάντο σερβιρισμένο με ηλιόλουστη ντομάτα aioli στο Τέξας. Είναι ακριβώς δίπλα στο Kilwin's Fudge, αγαπημένο του Μίτσιγκαν που έχει επίσης παγωτά και καφέ.

Για ένα βραδινό καπάκι ή ζεστή σοκολάτα, ίσως γεμάτη με Rumchata, επισκεφθείτε το μπαρ στο Everett's ή το Snowflake Lounge (21 και πάνω τη νύχτα).

Οικογένεια φιλικό

Τα δωμάτια δεν είναι τα μόνα πράγματα στο Boyne Mountain που είναι φιλικά προς τα παιδιά. Εάν τα παιδιά σας είναι πολύ μικρά ή δεν ενδιαφέρονται ακόμα για τα χειμερινά σπορ, δεν θα σας κρατήσουν από τη διασκέδαση.

Το πρόγραμμα Kid Care παίρνει παιδιά τριών μηνών μέχρι τις 6:00 μ.μ. (μπορεί επίσης να κανονιστεί και βράδυ φροντίδα παιδιών). Παρέχονται δραστηριότητες και σνακ.

Ένα μέρος τα παιδιά που αγαπούν να πάνε σε αυτό το θέρετρο είναι το Avalanche Bay Water Park. Δεδομένου ότι είναι σε εσωτερικούς χώρους, δεν εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες και είναι ανοιχτό όλο το χρόνο. Το θαλάσσιο πάρκο είναι το μεγαλύτερο σε όλο το Μίτσιγκαν στα 88.000 τετραγωνικά πόδια και έχει έξι νεροτσουλήθρες, συμπεριλαμβανομένου ενός (The Big Couloir) με την πιο απότομη πτώση της βιομηχανίας των υδάτων.

Ενώ το Avalanche Bay Water Park έχει επιπλέον χρέωση, οι επισκέπτες μπορούν να επωφεληθούν από την εσωτερική εξωτερική πισίνα και τις εξωτερικές υδρομασάζ όποτε θέλετε.

Μην ξεχάσετε το Boyne Spa

Με όλη τη δραστηριότητα στο Boyne Mountain Resort θα χρειαστεί να προγραμματίσετε κάποιο χρόνο διακοπής λειτουργίας. Το Spa είναι το μέρος για να το κάνετε. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν τζακούζι, σάουνα, ατμόλουτρο, αίθουσες χαλάρωσης και γυμναστήριο.

Αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να πάρετε ένα μανικιούρ ή πεντικιούρ, καθώς έρχεται με μια υπέροχη θέα στα βουνά.

Εκτός από μια συνηθισμένη σειρά από μασάζ, περιποιήσεις προσώπου και περιποιήσεις, φροντίστε να δείτε τις εποχιακές προσφορές στο The Spa at Boyne Mountain. Για το χειμώνα, μπορεί να έχουν μια ουράνια σάλτσα κουταλιού και την άνοιξη μπορούν να προσφέρουν την Ελβετική θεραπεία για το ιβίσκο, η οποία περιλαμβάνει ένα μπάνιο με εσπεριδοειδή, μια απολέπιση με το αλάτι αλεύρου Brandy Pear, ένα περιτύλιγμα σε μια παπάγια και το μέλι μάσκα και ένα μασάζ μασάζ σώματος Citrine Beach.

Χρήσιμες συμβουλές για Boyne Mountain Resort

Αν ψάχνετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη διαμονή σας στο Boyne Mountain Resort, εδώ είναι μερικές χρήσιμες συμβουλές:

Τοποθεσία

Το Boyne Mountain Resort βρίσκεται στο Boyne Falls, Michigan. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους για περισσότερες πληροφορίες, οδηγίες και προσφορές.