Εστιατόρια στο Μίτσιγκαν

Πού να βρείτε διασκέδαση όλο το χρόνο

Η ιδέα των εσωτερικών πάρκων ύδατος άρχισε στο Wisconsin Dells το 1994 και μετανάστευσε σε όλη την Midwest, συμπεριλαμβανομένου του Michigan, (και στη συνέχεια γύρω από τις ΗΠΑ) σύντομα στη συνέχεια. Υπάρχουν διάφορα ξενοδοχεία με υδάτινα πάρκα γύρω από το κράτος, τα οποία ακολουθούν. Κάντε κλικ σε ένα πάρκο για περισσότερες πληροφορίες.

Υπάρχουν μερικά πολύ μικρά πάρκα, όπως το Surfari Joe's στο Watervliet και το Holiday Inn Express στο Grand Rapids. Παρακάτω υπάρχουν μεγαλύτερα εσωτερικά πάρκα νερού, όπως το Great Wolf Lodge , το οποίο είναι μέρος μιας αλυσίδας, και ο κόλπος Avalanche, το μεγαλύτερο εσωτερικό πάρκο νερού στο Μίτσιγκαν.

Τα πάρκα παρατίθενται αλφαβητικά.

Avalanche Bay
Boyne Falls

Συγκριτικά μεγάλο εσωτερικό πάρκο νερού στο χιονοδρομικό κέντρο Boyne Mountain. Τα αξιοθέατα περιλαμβάνουν έναν προσομοιωτή ισορροπίας, έναν τεμπέλητο ποταμό, διαφανειών σώματος, διαφανειών με σωλήνες, μια διαφάνεια κυλίνδρου και μια τεράστια διαδραστική διαδραστική δομή νερού με περιστρεφόμενο κάδο. Το πάρκο είναι ανοικτό στους επισκέπτες του ξενοδοχείου καθώς και στο ευρύ κοινό.

Το Bavarian Inn Lodge Hotel και το Aquapark
Frankenmuth

Μεσογειακό εσωτερικό πάρκο νερού με άλλες δραστηριότητες. Προτεινόμενα αξιοθέατα είναι μια κλειστή διαφάνεια σώματος που προσφέρει μια βόλτα στο σκοτάδι και μια διαφάνεια σωλήνα που στέλνει τους αναβάτες να ρίχνουν γύρω από ένα μπολ πριν να τις καταθέσουν πίσω σε ένα αλεξίπτωτο. Το Park είναι ανοιχτό μόνο για τους εγγεγραμμένους επισκέπτες του ξενοδοχείου.

Παραλία Bridge Vista
Mackinaw City

Χρησιμοποιήθηκε για να είναι γνωστή ως Northpointe Inn. Το συγκριτικά μικρό εσωτερικό πάρκο νερού προσφέρει αξιοθέατα όπως ένας τεμπέλης ποταμός, διαφάνειες σώματος, μια διαδραστική δομή παιχνιδιού, μια πισίνα δραστηριοτήτων και ένα σπα με υδρομασάζ.

Το πάρκο είναι ανοικτό μόνο για τους εγγεγραμμένους επισκέπτες του ξενοδοχείου και η είσοδος συμπεριλαμβάνεται στις τιμές δωματίων.

Διπλό JJ Resort Gold Rush Εσωτερικό Πάρκο Νερού
Rothbury

Μεσογειακό θέρετρο εσωτερικού πάρκου. Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν βόλτα με κύπελλο, τεμπέληδες ποτάμι, διαφάνειες με σωλήνες, διαφάνειες σώματος, πισίνα με κύματα και διαδραστική δομή παιχνιδιού με κάδο απορριμμάτων.

Ανοιχτή στους επισκέπτες του ξενοδοχείου και γενική ηβική.

Πλήρης έκρηξη
Battle Creek
Εξωτερικά και εσωτερικά πάρκα νερού. Σε αντίθεση με τα περισσότερα εσωτερικά πάρκα νερού, το Full Blast δεν είναι συνδεδεμένο με ένα ξενοδοχείο και είναι ανοιχτό μνημόσυνο στην Ημέρα της Εργασίας και όχι όλο το χρόνο.

Μεγάλη Κατασκήνωση Wolf
Traverse City

Ένα από τα μικρότερα εσωτερικά πάρκα νερού της αλυσίδας. Τα αξιοθέατα περιλαμβάνουν μια διαδραστική δομή νερού, μια toboggan-style νεροτσουλήθρα, μια διαφάνεια σωλήνα, μια πισίνα δραστηριοτήτων, διαφάνειες σώματος και ένα τεμπέλης ποταμό. Όπως και με όλες τις Μεγάλες Λούκες Wolf, η είσοδος στο υδάτινο πάρκο περιορίζεται στους επισκέπτες του ξενοδοχείου που μένουν στο θέρετρο.

Splash Universe RiverRun Εσωτερικό Πάρκο Νερού
Νταντί

Το συγκριτικά μικρό εσωτερικό πάρκο νερού προσφέρει ένα τεμπέλης ποταμό, διαφάνειες σωλήνων, διαφάνειες σώματος, μια διαδραστική δομή παιχνιδιού με κουβά χωματερή, μια πισίνα δραστηριοτήτων και ένα σπα υδρομασάζ. Οι εγγεγραμμένοι επισκέπτες του ξενοδοχείου λαμβάνουν δωρεάν περάσματα στο πάρκο νερού. Το κοινό μπορεί να αγοράσει ημερήσιες κάρτες. Εκπτώσεις διαθέσιμες για τους κατοίκους της περιοχής. Οι επισκέπτες που διαμένουν στο παρακείμενο Holiday Inn Express μπορούν επίσης να αγοράσουν πακέτα για να χρησιμοποιήσουν το πάρκο νερού.

Sterling Inn
Sterling Heights

Μικρό εσωτερικό πάρκο για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου με πισίνα, 3-ιστορία διαφάνεια νερού, τεμπέλης ποταμού, και υδρομασάζ.

Το Splash Village του Zehnder
Frankenmuth

Το συγκριτικά μικρό πάρκο εσωτερικών υδάτων περιλαμβάνει διαφάνειες σωλήνων, τεμπέληδες ποτάμι, διαφάνεια σώματος, διαδραστική δομή διαδραστικού νερού με χωρητικό χώρο, παιδική χαρά και υδρομασάζ. Ανοιχτό μόνο στους επισκέπτες του ξενοδοχείου.