Θεματικά πάρκα και ψυχαγωγικά πάρκα στο Μίτσιγκαν

Σήμερα, η Περιπέτεια του Μίτσιγκαν είναι πραγματικά το μόνο σημαντικό πάρκο ψυχαγωγίας στο κράτος. Υπάρχουν μερικά μικρότερα πάρκα και οικογενειακά κέντρα διασκέδασης που προσφέρουν βόλτες και άλλα αξιοθέατα, τα οποία προσδιορίζονται παρακάτω. Πριν φτάσουμε στις λίστες, ωστόσο, ας αναγνωρίσουμε μερικά από τα πάρκα που έκλεισαν έκτοτε στο Μίτσιγκαν.

Πάρτε Πάρκο Edgewater στο Ντιτρόιτ, για παράδειγμα. Ανοίχτηκε το 1927 και προσέφερε καροτσάκια όπως το ξύλινο μεγάλο κτήνος και το βασικό πάρκο ψυχαγωγίας Wild Mouse.

Όπως και πολλά μικρότερα πάρκα από μια παλαιά εποχή, δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί και έκλεισε τις πύλες του το 1981. Άλλα αχρηστευμένα πάρκα του Μίτσιγκαν περιλαμβάνουν το πάρκο ψυχαγωγίας Silver Beach στο Saint Joseph, το οποίο λειτούργησε από το 1891 ως το 1971, το Wenona Beach στο Bay City, από το 1887 έως το 1964, και το Walled Lake Park στην Walled Lake, το οποίο διήρκεσε από το 1919 έως το 1968.

Τα παρακάτω πάρκα είναι ανοιχτά. Είναι διατεταγμένα αλφαβητικά.

CJ Οικογενειακό Κέντρο Ψυχαγωγίας Barrymore
Κλίντον Τάουνς

Δεν είναι ένα πάρκο ψυχαγωγίας, αλλά είναι μια αξιοπρεπής εγκατάσταση με πολλές εκτροπές, συμπεριλαμβανομένων των προφυλακτικών σκαφών, του μπόουλινγκ και ενός χαλύβδινου κυλινδρικού περιπτέρου με βρόχο (που αποκαλείται, χωρίς να έχει σημασία) "Loop Roller Coaster".

Crossroads Village
Crossroads Village (κοντά στο Flint)

Το πάρκο "Turn-of-the-century" με 30 καταστήματα που έχουν δημιουργηθεί και ιστορικοί διερμηνείς σε κοστούμια εποχής. Τα αξιοθέατα περιλαμβάνουν ένα καρουσέλ, ένα τραίνο με ατμό, ένα καραβάκι και ένα τρακτέρ 1912.

Deer Acres Fun Park
Pinconning

Ήταν ένα μικρό πάρκο για πολύ μικρά παιδιά με θέμα τα παραμύθια. Τα βόλτα περιλάμβαναν αυτοκίνητα αντίκες, μια βόλτα με σαφάρι, ένα ποδήλατο και ένα ρόπαλο. Τη στιγμή που γράφτηκε αυτό, το πάρκο ήταν υπό ανακαίνιση και μπορεί να επαναλειτουργήσει ή όχι.

Ολλανδικό χωριό
Ολλανδία (πού αλλού ;!)

Park με θέμα τη ζωή των χωριών του 19ου αιώνα στην Ολλανδία.

Τα αξιοθέατα περιλαμβάνουν ένα καρουζέλ του 1924 και μια βόλτα με κούνια.

Ψυχαγωγικό πάρκο Funland
Houghton Lake

Προφανώς, αυτό είναι ένα μικρό πάρκο. Είναι τόσο μικρό, δεν έχει μια τοποθεσία Web (τουλάχιστον όχι όταν αυτό γράφτηκε). Τα αξιοθέατα περιλαμβάνουν ένα παζάρι από χαλύβδινο παιδί. Ο αριθμός τηλεφώνου του πάρκου είναι 989-422-5204. Καλέστε τους και ρωτήστε τους γιατί δεν έχουν μια τοποθεσία Web.

Jeepers
Sterling Heights

Βρίσκεται στο Lakeside Mall, αυτό το εσωτερικό οικογενειακό κέντρο ψυχαγωγίας έχει μερικές παιδικές βόλτες, όπως ένα μικρό καράβι. Υπάρχει επίσης μια στοά και μια καφετέρια με fast food.

Το οικογενειακό κέντρο διασκέδασης του Kokomo
Saginaw

Το εσωτερικό και το εξωτερικό οικογενειακό κέντρο ψυχαγωγίας περιλαμβάνει go-karts, ετικέτα λέιζερ, κλουβιά κτυπήματος, μια στοά και ένα 45-πόδι ψηλό χαλύβδινο παρκ.

Περιπέτεια του Μίτσιγκαν
Muskegon

Το μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας του Μίτσιγκαν (το οποίο δεν είναι πραγματικά τόσο μεγάλο) περιλαμβάνει το πολύτιμο ξύλινο τρενάκι Trembers Timbers CCI. Άλλα σουβέρ περιλαμβάνουν το αλεξίπτωτο χαλυβουργείο Thunderhawk και ένα δεύτερο ξύλινο καράβι, το Wolverine Wildcat. Υπάρχει επίσης μια βόλτα με καραβάκια και ένα μεγάλο ρόδα. Περιλαμβάνει είσοδο τόσο στο πάρκο ψυχαγωγίας όσο και στο παρακείμενο υδάτινο πάρκο WildWater Adventure.

Stagecoach Stop ΗΠΑ
Irish Hills

Άγρια Δύση με θέμα το μικρό πάρκο με βόλτα με τρένο, πανοραμική για το χρυσό, και μουσεία αντίκες.

Βρείτε τα υδάτινα πάρκα του Μίτσιγκαν