Ψηφοφορία και εγγραφή ψηφοφόρων στην περιφέρεια Albuquerque και Bernalillo

Η ψηφοφορία είναι σημαντική. Η ψηφοφορία είναι μια ευκαιρία να ακουστεί, να εκλεγούν αξιωματούχοι υπεύθυνοι για τις ενέργειές τους, να λένε μέσω της εκλογικής εκστρατείας τι νομίζεις. Για να ψηφίσετε, πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι για να το κάνετε.

Εγγραφή ψηφοφόρων
Η εγγραφή σε ψηφοφορία αποτελεί ζωτικό και απαραίτητο βήμα για να φτάσετε στην εκλογική περιφέρεια. Γιατί να εγγραφείτε; Όταν εγγράφεστε για ψηφοφορία, το γραφείο των εκλογών μπορεί να καθορίσει ποια περιοχή ψηφοφορίας θα ψηφίσετε.

Είναι σημαντικό να ψηφίζετε στη σωστή περιοχή, επειδή θα μπορούσατε να ψηφίσετε για έναν δημοτικό σύμβουλο αν ζείτε σε μια συγκεκριμένη διεύθυνση και για έναν άλλο σύμβουλο εάν ζείτε λίγα μόνο μπλοκ. Όταν ψηφίζετε, το κάνετε σε ένα περιφέρεια ή περιοχή ψηφοφορίας, η οποία τείνει να είναι πολύ μικρή εκτός και αν ζείτε σε μια αγροτική περιοχή.

Στον νομό Bernalillo, ο υπάλληλος του νομού είναι υπεύθυνος για τη διεξαγωγή πρωτοβάθμιων και γενικών εκλογών, σημαντικών εκλογών, δημοτικών εκλογών και εκλογών για APS και CNM. Εάν πρέπει να εγγραφείτε για να ψηφίσετε, θα πρέπει να το κάνετε συμπληρώνοντας ένα έντυπο και υποβάλλοντάς το στον υπάλληλο του νομού Bernalillo. Ο υπάλληλος του νομού Bernalillo είναι ο Maggie Toulouse Oliver.

Η προθεσμία εγγραφής στις εκλογές του 2014 είναι η 7η Οκτωβρίου.

Εάν είστε ήδη εγγεγραμμένοι, μπορείτε να ψηφίσετε στις γενικές εκλογές με απουσία ψηφοδελτίων, πρόωρης ψηφοφορίας ή την ημέρα των εκλογών.

Πότε θα εγγραφώ για να ψηφίσετε;

Θα πρέπει να συμπληρώσετε ένα έντυπο εγγραφής ψηφοφόρων εάν:

Για να εγγραφείτε για να ψηφίσετε στο Νέο Μεξικό, θα πρέπει:

Πού μπορώ να βρω μια φόρμα εγγραφής ψηφοφόρων;

Τρόποι ψηφοφορίας

Αν είστε εγγεγραμμένοι για να ψηφίσετε, υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να εκλέξετε το ψηφοδέλτιο σας: απουσία, νωρίς, ή στις εκλογές την ημέρα των εκλογών. Οι γενικές εκλογές είναι 4 Νοεμβρίου 2014.

Απουσία με Ψηφοφορία μέσω ταχυδρομείου
Η περίοδος ψήφου για τις γενικές εκλογές του 2014 είναι από τις 9 Οκτωβρίου έως τις 4 Νοεμβρίου. Υπάρχουν δύο βήματα για την υποβολή αιτήματος για απόρριψη ψηφοφορίας.

1. Ζητήστε μια απόρριψη αίτησης ψηφοφορίας, συμπληρώστε την και επιστρέψτε την. Μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη της ηλεκτρονικής φόρμας.
2. Συμπληρώστε και επιστρέψτε την απουσία της ψηφοφορίας χαρτιού που σας έχει σταλεί. Οι ολοκληρωμένες ψηφοφορίες μπορούν να επιστραφούν ταχυδρομικώς ή αυτοπροσώπως έως τις 7:00 μ.μ. στον τοπικό υπάλληλο την ημέρα των εκλογών.

Πρόωρη ψηφοφορία
Η πρόωρη περίοδος των εκλογών για τις γενικές εκλογές του 2014 είναι η 18η Οκτωβρίου έως και η 1η Νοεμβρίου. Η ημέρα εκλογής είναι η 4η Νοεμβρίου. Το γραφείο του νομαρχιακού γραμματέα διαθέτει 18 κέντρα πρόωρης ψηφοφορίας, που είναι ανοιχτά σε εγγεγραμμένους ψηφοφόρους στην περιφέρεια Bernalillo.

Ψηφοφορία για την Ημέρα των Εκλογών
Οι γενικές εκλογές του 2014 είναι 4 Νοεμβρίου 2014, από τις 7:00 π.μ. έως τις 7:00 μ.μ.
Υπάρχουν 69 κέντρα ψηφοφορίας που θα ανοίξουν την ημέρα των εκλογών. Βρίσκονται σε όλη την πόλη. Τα κέντρα είναι ανοικτά σε όλους τους εγγεγραμμένους ψηφοφόρους στην περιφέρεια Bernalillo. Δεν υπάρχει λάθος μέρος για να ψηφίσετε την ημέρα των εκλογών.
Βρείτε ένα κέντρο της ψηφοφορίας μου κοντά σας.

Δείγματα ψηφοδελτίων
Μπορείτε να ζητήσετε ένα δείγμα ψηφοφορίας σε οποιοδήποτε κέντρο ψηφοφορίας ή να έχετε πρόσβαση σε ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Στρατιωτική και μη στρατιωτική υπεράσπιση
Τα μέλη των ενόπλων δυνάμεων και οι επιλέξιμοι σύζυγοί τους και τα εξαρτώμενα μέλη τους μπορούν να ψηφίσουν απουσιάζουν, ακόμη και αν βρίσκονται στο εξωτερικό. Επικοινωνήστε με τον κυβερνήτη ή τον αξιωματικό σας για να μάθετε πώς μπορείτε να υποβάλετε αίτηση και να απορρίψετε ένα απόσπασμα.
Μη στρατιωτικοί ψηφοφόροι που ζουν ή εργάζονται στο εξωτερικό πρέπει να επικοινωνήσουν με την τοπική πρεσβεία για να μάθουν πώς να υποβάλουν αίτηση για απόρριψη της ψηφοφορίας.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την ψηφοφορία στο εξωτερικό.

Πρόγραμμα Πληροφόρησης για τις Εξερχόμενες Χώρες (NAEIP)
Το NAEIP βοηθά τις ιθαγενείς κοινότητες της Αμερικής εντός του νομού Bernalillo wit πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή των ψηφοφόρων, την απουσία ψήφου και άλλες εκλογικές πληροφορίες. Ερμηνεία είναι διαθέσιμη για όσους μιλούν Keres, Tiwa και Navajo. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον Shirlee Smith στη διεύθυνση (505) 468-1228 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ssmith@bernco.gov