Δωρεάν Φορολογικό Σαββατοκύριακο στο Φοίνιξ;

Χωρίς περιορισμούς πώλησης φόρου πωλήσεων AZ στο κυβερνητικό επίπεδο

Περισσότεροι από 15 πολιτείες στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν διακοπές Φόρου Πωλήσεων ή Σαββατοκύριακο χωρίς Φόρο όταν οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν αγορές και να παραιτηθούν από τον κρατικό φόρο επί των πωλήσεων. Παρόλο που υπάρχουν συχνά περιορισμοί σχετικά με τα στοιχεία που ισχύουν για το μηδενικό φορολογικό συμβάν, πολλοί άνθρωποι περιμένουν να αγοράσουν τα μεγαλύτερα είδη εισιτηρίων για εκείνη την ημέρα. Πολλές πολιτείες προγραμματίζουν την ημέρα γύρω από το χρόνο που τα παιδιά επιστρέφουν στο σχολείο για να βοηθήσουν τους γονείς να εξοικονομήσουν χρήματα στα ρούχα και τα προμήθειες του σχολείου.

Συνήθως διαρκούν από δύο έως επτά ημέρες.

Στην Αριζόνα, δεν διαθέτουμε κρατικό νομοθετικό Φορολογικό Σαββατοκύριακο ή ημέρα ελεύθερης φορολογίας και είναι πολύ μακριά από τις περισσότερες μεγάλες πόλεις της Αριζόνα, όπως το Φοίνιξ ή το Τούσον, για να οδηγήσετε σε ένα κοντινό κράτος για να επωφεληθείτε από μια φορολογική παρέκκλιση . Το Νέο Μεξικό είναι το πιο κοντινό κράτος στο Φοίνιξ να έχει διακοπές φορολογίας πωλήσεων. Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε για να εξοικονομήσουμε χρήματα από το back-to-school shopping είναι να προσέχουμε τις μεγάλες πωλήσεις . Μάλλον μπορείτε να εξοικονομήσετε περισσότερα από το ποσό του φόρου επί των πωλήσεων αν το κάνετε!

Λέτε ότι ακούσατε διαφημίσεις στο ραδιόφωνο ή είδε διαφημίσεις στην τηλεόραση που έδειχνε ότι θα μπορούσατε να "αποθηκεύσετε τον φόρο;" Αυτοί οι έμποροι λιανικής απλά κάνουν να φαίνεται σαν μια αφορολόγητη αργία προσφέροντας να πάρει ένα ποσοστό από το στοιχείο τους που είναι ίσο με το ποσό του φόρου επί των πωλήσεων που θα πληρώνουν συνήθως. Είναι απλώς μια πώληση. Εξακολουθούν να πληρώνουν φόρο στην πόλη / νομό / κράτος για την αγορά λιανικής πώλησης, όπως και για οποιαδήποτε άλλη πώληση που εκτελούν.

Θα θελήσετε να επικεντρωθείτε σε πωλήσεις που υπερβαίνουν το 10% για να αντισταθμίσουν τον φόρο επί των πωλήσεων στις περισσότερες πόλεις και την πόλη της Αριζόνα. Για παράδειγμα, ο φόρος επί των πωλήσεων (2016) σε τακτά είδη λιανικής πώλησης, όπως τα σχολικά είδη στο Phoenix και το Tucson, ανέρχεται σε 8,6%.

Θέλετε να μάθετε ποια κράτη έχουν ελεύθερες διακοπές; Εδώ είναι ο κατάλογος (Πηγή: Ομοσπονδία φορολογικών διαχειριστών):

Αλαμπάμα
Αρκάνσας
Κονέκτικατ
Φλόριντα
Αϊόβα
Λουιζιάνα
Μέριλαντ
Μισισιπής
Μισσούρι
Νέο Μεξικό
Οχάιο
Οκλαχόμα
Νότια Καρολίνα
Τενεσί
Τέξας
Βιργινία

Εκπτώσεις για τους καθηγητές της Αριζόνα

Η Αριζόνα έχει αναγνωριστεί από καιρό (και όχι με καλό τρόπο) ότι είναι ένα από τα κράτη που παρέχει τη μικρότερη χρηματοδότηση ανά φοιτητή. Δεν είναι ασυνήθιστο οι αφοσιωμένοι δάσκαλοι να ξοδεύουν τα χρήματά τους για να αγοράσουν υλικά και υλικά για τις τάξεις τους. Αναφέρεται ότι πάνω από το 90% των εκπαιδευτικών στις ΗΠΑ χρησιμοποιούν τα δικά τους χρήματα για να αγοράσουν προμήθειες στην τάξη για τους σπουδαστές τους. Σε μια έρευνα που δημοσιεύθηκε τον Ιούνιο του 2013, η Έκθεση της Εθνικής Σχολής Εφοδιασμού και Εξοπλισμού ανέφερε ότι στις ΗΠΑ "... το 99,5% των εκπαιδευτικών ανέφεραν ότι δαπανούν τα δικά τους χρήματα για σχολικά είδη, εκπαιδευτικά υλικά ή / και άλλα υλικά στην τάξη".

Σε αυτά τα άλλα κράτη, οι εκπαιδευτικοί που αγοράζουν προμήθειες στην τάξη συχνά επωφελούνται από την αφορολόγητη εβδομάδα ή το Σαββατοκύριακο. Ενώ επιθυμούμε κάθε δάσκαλος της Αριζόνα να έχει έναν αρκετά μεγάλο προϋπολογισμό για να κάνει τη δουλειά χωρίς φορολογικές εκπτώσεις, υπάρχουν ορισμένοι λιανοπωλητές στην ευρύτερη περιοχή Φοίνιξ που μπορούν να βοηθήσουν.

7 λιανοπωλητές περιοχής Phoenix που προσφέρουν προγράμματα έκπτωσης για τους εκπαιδευτικούς

  1. Apple Stores
    ( Βρείτε ένα τοπικό κατάστημα της Apple )
  1. Barnes & Noble
  2. Του Bookman
  3. Jo-Ann Καταστήματα Ύφασμα και χειροτεχνία
  4. Lakeshore Learning
  5. Ο Μιχαήλ

Παρόλο που δεν είναι λιανοπωλητής, ο Εκπαιδευτικός Σύλλογος Phoenix Symphony υποστηρίζει επίσης τους δασκάλους μας με ένα πρόγραμμα που προσφέρει στους εκπαιδευτικούς μισή τιμή εισιτήρια σε πολλές από τις συναυλίες τους. Ισχύουν ορισμένοι περιορισμοί.

Ξέρετε έναν άλλο έμπορο λιανικής πώλησης ή μια οργάνωση στο Maricopa County που προσφέρει ειδική τιμολόγηση για τους καθηγητές σε μόνιμη βάση; Στείλτε μου τις πληροφορίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα το ελέγξω.

Όλες οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.