Κορυφαία φθινοπωρινή Φλόριντα και χειμερινές αποδράσεις

Μεγάλος καιρός και γεγονότα υπογραμμίζουν αυτούς τους προορισμούς πτώσης και χειμώνα

Ο καιρός της Φλώριδας είναι συνήθως αρκετά ευχάριστος το φθινόπωρο, γι 'αυτό είναι μια καλή στιγμή για μια απόδραση. Είναι ακόμα αρκετά ζεστό για την παραλία, αλλά η εξαιρετική θερμότητα και η υγρασία του καλοκαιριού δίνουν τη θέση τους σε άνετες μέρες και πιο δροσερές νύχτες, καθιστώντας την χαρά να απολαύσετε υπαίθριες γιορτές, εκδηλώσεις, αποκριές και άλλες δραστηριότητες. Το περιστασιακό πουλόβερ μπορεί να χρειαστεί το βράδυ, αλλά οι εορτασμοί της ηλιοβασίλεμα και οι περιπάτους με φεγγάρι μπορούν να απολαύσουν άνετα μέχρι το τέλος Νοεμβρίου.

Η Φλόριντα δροσίζεται το χειμώνα, έτσι οι ψυχρότερες θερμοκρασίες του νερού σε συνδυασμό με μια περιστασιακή δροσιά στον αέρα δεν κάνουν για την καλύτερη εμπειρία στην παραλία. Είναι καλύτερο να αφήσετε την παραλία σε εκείνους που είναι συνηθισμένοι σε πολύ πιο δροσερό καιρό και αντ 'αυτού απολαύστε τις πολλές δραστηριότητες διακοπών σε θεματικά πάρκα της Φλώριδας που αφθονούν από τα μέσα Νοεμβρίου μέχρι το τέλος του έτους.

Ο κόσμος της Disney στο φθινόπωρο και το χειμώνα

Η Disney World είναι ιδιαίτερα ωραία το φθινόπωρο. Φροντίστε να δείτε το Διεθνές Φεστιβάλ Τροφίμων & Κρασιού της Epcot για μια πιο ενήλικη εμπειρία Disney. Το ετήσιο φεστιβάλ περιλαμβάνει αίθουσες γευσιγνωσίας, ζευγάρια τροφίμων και κρασιών και μαγειρικές διαδηλώσεις.

Μια άλλη δημοφιλής εκδήλωση που απαιτείται ειδικά για εισιτήρια είναι το Not-So-Scary Halloween Party του Mickey στο Magic Kingdom Park. Η φιλική προς την οικογένεια εκδήλωση για παιδιά όλων των ηλικιών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τα μικρά παιδιά να ντύνονται στα αγαπημένα τους κοστούμια και να κάνουν τις βόλτες και τα αξιοθέατα σε μια εποχή που δεν είναι πολύ γεμάτο.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις οδηγίες της επίσημης ενδυμασίας της εκδήλωσης.

Η Disney World ξεκινά τη χειμερινή περίοδο των διακοπών στις αρχές Νοεμβρίου όταν οι διακοσμήσεις εμφανίζονται μαγευτικά εν μία νυκτί σε όλα τα θέρετρα και θεματικά πάρκα. Τα Hollywood Studios της Disney παρουσιάζουν το ολοκαίνουργιο θεαματικό, Jingle Bell, Jingle BAM, όπου οι χαρακτήρες της Disney ξεκινούν μια περιπέτεια με ειδικά εφέ, πυροτεχνήματα και ένα μουσικό σκορ που προσθέτει μια συστροφή στα παραδοσιακά τραγούδια διακοπών.

Τραβήξτε το δρόμο σας μέσα από το Νέο Έτος στο ειδικό κουτάβι Mickey's Very Merry Christmas Party στο Magic Kingdom της Disney ή γιορτάστε τα Χριστούγεννα του Epcot γύρω από τον κόσμο και το Processional Candlelight.

Κλειστή Δύση το χειμώνα

Το μοναδικό τρόπο για να περιγράψουμε το ετήσιο Fantasy Fest του Key West, το ισοδύναμο ενός κόμματος αποκριών μόνο για ενήλικες που τρέχει την περασμένη εβδομάδα τον Οκτώβριο, είναι το διασκεδαστικό, γελοίο και υπερβολικά διασκεδαστικό. Η εκδήλωση δημιουργήθηκε αρχικά για την εμπορία του Key West στα τέλη Οκτωβρίου, παραδοσιακά μία από τις πιο αργές τουριστικές εποχές του έτους. Τώρα, τον Οκτώβριο και τις ημέρες λίγο πριν από το Halloween είναι μερικά από τα πιο πολυσύχναστα του Key West.

Λαμβάνοντας υπόψη τον υπέροχο χειμερινό καιρό του Key West, δεν είναι ο καλύτερος προορισμός του. Φαίνεται ότι ο καθένας που θέλει να ξεφύγει από το χιόνι στο σπίτι έρχεται στο Key West στην υψηλή σεζόν, η οποία φέρνει υψηλότερες τιμές για τα πάντα - μεταφορά, καταλύματα, φαγητό και αναμνηστικά. Μπορεί να μπορείτε να βρείτε καταλύματα προσιτά από κατασκήνωση, το οποίο είναι μια δραστηριότητα όλο το χρόνο στο Florida Keys , και μπορείτε ακόμη να νοικιάσετε ένα ριάλιτρο κάμπινγκ Airstream για να απολαύσετε μια ρετρό στιλ εναλλακτική λύση στα ακριβά ξενοδοχεία Key West.

Mount Dora Shopping

Μόλις βόρεια του Ορλάντο, στο κέντρο της πόλης Mount Dora προσφέρει μια σειρά από γραφικά καταστήματα που είναι ιδανικά για να πάρει κάτι λίγο διαφορετικό για κάθε άτομο στη λίστα των διακοπών σας. για παλιές αγορές στην Φλόριντα - περισσότεροι από 800 αντιπρόσωποι και συλλέκτες από όλη τη χώρα συναρμολογούν για ένα σαββατοκύριακο εξαιρετικών ευρημάτων, βροχής ή λάμψης.