Απαιτούμενες ανοσοποιήσεις για φοιτητές σχολείων του νομού Washoe

Ορισμένες λήψεις χρειάζονται για εγγραφή στο σχολείο

Ποια είναι τα απαιτούμενα κριτήρια ανοσοποίησης σχολικής εκπαίδευσης της Νεβάδα;

Οι απαιτήσεις σχολικής ανοσοποίησης της Νεβάδας διευκρινίζονται από το κρατικό Τμήμα Υγείας και Ανθρώπινων Υπηρεσιών, Τμήμα Δημόσιας Υγείας και Συμπεριφοράς (DPBH). Για να εγγραφεί σε δημόσια, ιδιωτική ή σχολή ναύλωσης, ένα παιδί πρέπει να εμβολιασθεί κατά των ασθενειών αυτών ή κατά τη διαδικασία εμβολιασμού. Είναι ένα από αυτά τα πράγματα που πρέπει να αντιμετωπίσουν οι γονείς στο σχολείο στο νομό Washoe.

Ο νόμος της Νεβάδα προβλέπει εξαιρέσεις σε αυτές τις απαιτήσεις εμβολιασμού λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων ή ιατρικής κατάστασης. Για πλήρη επεξήγηση αυτών των διατάξεων, ανατρέξτε στους ισχύοντες νόμους της Πολιτείας της Νεβάδα.

Υπάρχει μια πρόσθετη απαίτηση ανοσοποίησης για μαθητές που εισέρχονται στην 7η τάξη. Πριν να εγγραφούν σε δημόσια, ιδιωτική ή σχολή ναύλωσης, αυτοί οι σπουδαστές πρέπει να εμβολιασθούν κατά του κοκκύτη (κοινώς γνωστού ως βήχας κοκκίνου) με το εμβόλιο τετάνου, διφθερίτιδας και ακυτταρικού κοκκύτη (Tdap). Ισχύουν επίσης οι εξαιρέσεις που περιγράφονται στην προηγούμενη παράγραφο.

Απαιτήσεις Ανοσοποίησης για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου της Νεβάδα

Οι υποψήφιοι στο Σύστημα Ανώτατης Εκπαίδευσης της Νεβάδα πρέπει να προσκομίσουν αποδεικτικά στοιχεία ανοσοποιήσεων κατά του τετάνου, της διφθερίτιδας, της ιλαράς, της παρωτίτιδας και της ερυθράς. Κάθε φοιτητής κάτω των 23 ετών και εγγεγραμμένος ως πρωτοετής πρέπει να ανοσοποιηθεί έναντι μηνιγγίτιδας προτού του επιτραπεί να ζήσει στην κατοικία της πανεπιστημιούπολης.

Εξαιρούνται οι εξαιρέσεις για τη θρησκευτική πίστη ή την ιατρική κατάσταση.

Πού να επιστρέψετε στις σχολικές ανοσοποιήσεις

Οι ανοσοποιήσεις για την έναρξη του σχολείου το 2014 στην περιοχή Washoe County είναι διαθέσιμες στις ακόλουθες εκδηλώσεις. Στο Tdap μόνο γεγονότα, μια δωρεά $ 20 καλείται να καλύψει το κόστος του εμβολίου. Ωστόσο, κανείς δεν θα στραφεί λόγω αδυναμίας πληρωμής.

Οι ασφαλισμένοι θα πρέπει να φέρουν τις κάρτες τους.

Σάββατο 2 Αυγούστου - 10 π.μ. έως 1 μ.μ.
Εξατμίσεις στην κλινική Sparks Back-to-School και Immunization - Tdap μόνο
1310 Scheels Drive, Sparks

Πέμπτη, 7 Αυγούστου - 4:30 μ.μ. έως 6:30 μ.μ.
Vaughn Middle School Ανοσοποίηση Κλινική - Tdap μόνο
1200 Bresson Avenue, Reno

Παρασκευή 8 - 11 π.μ. έως 2 μ.μ.
Sparks Middle School Ανοσοποίηση Κλινική - Tdap μόνο
2275 18th Street, Sparks

Σάββατο 9 Αυγούστου - 10 π.μ. έως 3 μ.μ.
Εκπαιδευτική Έκθεση Ανοσοποίησης
Αγόρια και κορίτσια Club William N. Pennington Διευκόλυνση
1300 Foster Drive, Reno
Όλες οι απαιτούμενες σχολικές ανοσοποιήσεις, συμπεριλαμβανομένου του Tdap, θα είναι διαθέσιμες, ενώ τα προμήθειες διαρκούν για παιδιά ηλικίας 4 έως 19 ετών χωρίς κόστος.

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο ημερολόγιο εμβολιασμού nevada.

Περισσότερες πηγές για επιστροφή σε σχολικές ανοσοποιήσεις

Προφανώς, αν έχετε έναν τακτικό παροχέα υγειονομικής περίθαλψης, μπορείτε να εμβολιάσετε τα παιδιά σας όπως απαιτείται όταν μεγαλώνουν. Αν δεν έχετε τέτοια πρόσβαση, ανατρέξτε στην ενότητα "Πού να πάρετε ανοσοποιημένο" για προτάσεις σχετικά με το πού να πάρετε την απαιτούμενη ανοσοποίηση για τα παιδιά σας. Μια άλλη πηγή για την εξεύρεση εμβολιασμών για παιδιά είναι το Πρόγραμμα Εμβολίων για Παιδιά στη Νεβάδα.

Αποκτήστε αρχεία ανοσοποίησης από το WebIZ

Το WebIZ είναι ένα πρόγραμμα μητρώου ανοσοποίησης που χρησιμοποιείται στη Νεβάδα.

Μέσω της πρόσβασης του συστήματος στο δημόσιο portal, οι γονείς και οι νόμιμοι κηδεμόνες μπορούν να αποκτήσουν επίσημα αρχεία ανοσοποίησης για την εισαγωγή στο σχολείο. Για περισσότερες πληροφορίες ή βοήθεια σχετικά με τη χρήση του συστήματος, καλέστε (775) 684-5954.

Πηγές: Τμήμα Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών, Τμήμα Δημόσιας Υγείας και Συμπεριφοράς (DPBH), ανοσοποιούν τη Νεβάδα.