Κρουαζιέρες στο Κρατικό Καπιτώλιο της Οκλαχόμα

Απολαύστε την ιστορία και τις επιπτώσεις ολόκληρου του συγκροτήματος με μια ξενάγηση στο State Capitol της Οκλαχόμα. Το Oklahoma State Capitol Tours λειτουργεί από το Τμήμα Τουρισμού και Αναψυχής της Οκλαχόμα και είναι διαθέσιμο για τους επισκέπτες, τους κατοίκους, τα ταξίδια στο σχολείο ή άλλες ομάδες. Οι εκδρομές με ξεναγήσεις μπορούν να προγραμματιστούν εκ των προτέρων ή υπάρχουν φυλλάδια διαθέσιμα για να σας βοηθήσουν σε μια περιήγηση με ξεναγό.

Περιηγήσεις

Η είσοδος στο State Capitol της Οκλαχόμα είναι δωρεάν και οι εκδρομές με ξεναγό είναι διαθέσιμες κάθε μέρα.

Οι περιηγήσεις προσφέρονται ανά ώρα από τις 9 π.μ. έως τις 3 μ.μ., από Δευτέρα έως Παρασκευή. Είναι καλύτερο να προγραμματίσετε την περιήγησή σας εκ των προτέρων καλώντας μπροστά. Οι εκδρομές ξεκινούν από το κέντρο υποδοχής στον ροτόντα του πρώτου ορόφου.

Για να δείτε την περιοδεία

Οι εκπαιδευμένοι εθελοντές λαμβάνουν επισκέπτες σε μια περιήγηση στο συγκρότημα διάρκειας 45 λεπτών, δίνοντας κομμάτια συναρπαστικής ιστορίας της Οκλαχόμα στην πορεία τους, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι η δική μας είναι η μοναδική πρωτεύουσα με ένα πετρέλαιο εργασίας που βρίσκεται στο έδαφός της.

Η ίδια η δομή είναι ελληνορωμαϊκής αρχιτεκτονικής και περιλαμβάνει 650 δωμάτια. Δείτε τα μαρμάρινα πατώματα και τις σκάλες, τις ζωγραφισμένες στο χέρι οροφές, τα πορτρέτα των διάσημων Οκλαχόμαδων και άλλα φανταστικά έργα τέχνης, τον τρούλο που προστέθηκε πρόσφατα και πολλά άλλα.

Έξω από το Memorial Βετεράνων της Οκλαχόμα, που γιορτάζει εκείνους που πολέμησαν στον Α 'Παγκόσμιο Πόλεμο, τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, τον Κορεατικό πόλεμο και τον πόλεμο του Βιετνάμ.

Τοποθεσία & Χώρος στάθμευσης

Το State Capitol της Οκλαχόμα βρίσκεται στην NE 23rd και Lincoln Boulevard. Πάρτε I-235 και βγείτε προς τα ανατολικά στο NE 23rd.

Τα σήματα θα σας καθοδηγήσουν στη λεωφόρο Lincoln και στους χώρους στάθμευσης.

Οι διαχειριστές του συγκροτήματος συστήνουν το νότιο πάρκινγκ για τους προγραμματιστές περιηγήσεων capitol. Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν, αλλά η περιοχή μπορεί να γεμίσει όταν ο βουλευτής είναι σε συνεδρίαση.

Επιλογές δείπνου

Το ίδιο το συγκρότημα της πρωτεύουσας δεν διαθέτει εστιατόρια, αλλά υπάρχουν σνακ μπαρ στο υπόγειο και στον τέταρτο όροφο.

Αυτά τα σνακ μπαρ εξυπηρετούν αντικείμενα όπως καραμέλα, σόδα και σάντουιτς. Πάρτε NE 23η δύση και βρείτε πολλά εξαιρετικά εστιατόρια όπως το Cheever, το πάρκο Guernsey, το Pizzeria Gusto και το Tucker's Onion Burgers. Επίσης, σε κοντινή απόσταση υπάρχουν πολλά καταστήματα γρήγορου φαγητού και τα πολλά εστιατόρια στο Bricktown ή το Midtown βρίσκονται σε μικρή απόσταση.

Κοντινά Ξενοδοχεία

Ερχόμενοι από έξω από την πόλη για να πάρετε μια ξενάγηση στο State Capitol της Οκλαχόμα; Εδώ είναι μερικές επιλογές ξενοδοχείου κοντά: