Τυπικό φαινόμενο Phoenix: Θερμοκρασίες διακοπών

Πρόγνωση καιρού για διακοπές: Μέση Υψηλή και Χαμηλή

Οι άνθρωποι αγαπούν τις στατιστικές του καιρού! Εδώ στην έρημο νοτιοδυτικά, ο καιρός μπορεί να πάρει αρκετά συναρπαστικό. Εάν χιονίζει, είναι εκπληκτικό! Εάν θερμαίνεται μέχρι 122 βαθμούς, όπως και στις 26 Ιουνίου 1990 , μιλάμε για αυτό για τα επόμενα χρόνια. Εάν μια καταιγίδα των μουσώνων ξεδιψάει εκείνους τους ισχυρούς ανέμους και τη σκόνη και τις πλημμύρες , παίρνουμε λίγο ανησυχητικό. Για το μεγαλύτερο μέρος, όμως, ο καιρός μας είναι αρκετά προβλέψιμος. Θα είναι ηλιόλουστη σήμερα.

Ω. Οι τηλεθεατές μας και τα κορίτσια δεν χρειάζονται μεγάλη δημιουργικότητα για να προβλέψουν το μεγαλύτερο μέρος του καιρού μας.

Έχουμε τέσσερις εποχές εδώ στην περιοχή Φοίνιξ. Έχουμε δροσερό (οι βόρειοι λένε το χειμώνα), έχουμε τέλεια, έχουμε το καλοκαίρι, και έχουμε περισσότερο καλοκαίρι. Εντάξει, αυτά δεν είναι επίσημες εποχές. Τους έκανα μόνο, αλλά περιγράφουν λίγο πολύ τον καιρό μας.

Επειδή ο καιρός στην έρημο Sonoran (όπου βρίσκεται το Phoenix) είναι μέτρια για το μεγαλύτερο μέρος του έτους, μπορείτε να βρείτε υπαίθριες δραστηριότητες για περίπου οκτώ μήνες του έτους . Το καλοκαίρι, η εσωτερική ψυχαγωγία προτιμάται συνήθως για την αποφυγή ασθένειας που σχετίζεται με τη θερμότητα .

Εδώ είναι μερικές δημοφιλείς ημέρες του έτους που οι άνθρωποι έρχονται να επισκεφτούν την κοιλάδα του ήλιου . Έχω συμπεριλάβει τη μέση υψηλή θερμοκρασία, τη μέση χαμηλή θερμοκρασία και την πιθανότητα βροχής. Να θυμάστε ότι αυτοί είναι οι μέσοι όροι! Έχουν υπάρξει και θα εξακολουθούν να υπάρχουν παρεκκλίσεις.

Επίσης, αυτές είναι οι θερμοκρασίες για το Downtown Phoenix. Οι περισσότεροι από τους επίσημους καιρούς μας μετριούνται στο διεθνές αεροδρόμιο Sky Harbor στο Φοίνιξ. Έχετε υπόψη ότι οι απομακρυσμένες περιοχές του Μεγάλου Φοίνικα μπορεί να βλέπουν ελαφρώς πιο ψυχρές μέσες θερμοκρασίες από αυτές. οι διακυμάνσεις μπορεί να είναι μέχρι πέντε ή επτά βαθμούς (Fahrenheit).

Phoenix Μέση θερμοκρασία υψηλές και χαμηλές στις δημοφιλείς διακοπές

Πρωτοχρονιά
Μέση Υψηλή Θερμοκρασία: 65
Μέση Χαμηλή Θερμοκρασία: 40
Πιθανότητα Βροχής: 11%

Ημέρα του Προέδρου
Μέση Υψηλή Θερμοκρασία: 71
Μέση Χαμηλή Θερμοκρασία: 45
Πιθανότητα Βροχής: 16%

Κυριακή του Πάσχα
Μέση Υψηλή Θερμοκρασία: 82
Μέση Χαμηλή Θερμοκρασία: 54
Πιθανότητα Βροχής: 9%

Ημέρα Μνήμης
Μέση Υψηλή Θερμοκρασία: 97
Μέση Χαμηλή Θερμοκρασία: 67
Πιθανότητα Βροχής: 2%

Ημέρα ανεξαρτησίας
Μέση Υψηλή Θερμοκρασία: 106
Μέση Χαμηλή Θερμοκρασία: 78
Πιθανότητα Βροχής: 7%

Ημέρα Εργασίας
Μέση Υψηλή Θερμοκρασία: 101
Μέση Χαμηλή Θερμοκρασία: 76
Πιθανότητα Βροχής: 15%

Απόκριες
Μέση Υψηλή Θερμοκρασία: 82
Μέση Χαμηλή Θερμοκρασία: 54
Πιθανότητα Βροχής: 11%

ημέρα των ευχαριστιών
Μέση Υψηλή Θερμοκρασία: 71
Μέση Χαμηλή Θερμοκρασία: 46
Πιθανότητα Βροχής: 13%

ημέρα των Χριστουγέννων
Μέση Υψηλή Θερμοκρασία: 65
Μέση Χαμηλή Θερμοκρασία: 41
Πιθανότητα Βροχής: 15%