Γιορτάστε τα 100α γενέθλια της Υπηρεσίας Εθνικού Πάρκου

Όλα τα εθνικά πάρκα προσφέρουν δωρεάν είσοδο για το Centennial της NPS

Είναι τελικά εδώ - η υπηρεσία του Εθνικού Πάρκου μετατρέπει αυτή την εβδομάδα 100 και οι εκατονταετές εορτασμοί που περιμέναμε όλοι είναι έτοιμοι να πάνε. Για να τιμήσει την καλύτερη ιδέα της Αμερικής που έγινε το 100, η ​​υπηρεσία του Εθνικού Πάρκου προσφέρει δωρεάν είσοδο στα εθνικά πάρκα σε 16 ημέρες φέτος. Αυτό είναι πιο ελεύθερες μέρες που δεν υπήρχαν ποτέ και αυτή την εβδομάδα θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε ένα πάρκο για λίγες μέρες στη σειρά, αλλά και να συμμετάσχετε σε διάφορες εκδηλώσεις σε εθνικά πάρκα σε όλη τη χώρα.

Εθνικό Πάρκο εκατονταετών ελεύθερων ημερών εισόδου

Πρόσθετες δωρεάν ημέρες εισόδου προστέθηκαν στο ημερολόγιο της εθνικής εβδομάδας γενεθλίων της υπηρεσίας πάρκων. Τις εκατονταετές εορταστικές ημέρες ελεύθερης εισόδου στα εθνικά πάρκα περιλαμβάνουν:

Οι επιπλέον δωρεάν ημέρες εισόδου του υπολοίπου ημερολογιακού έτους το 2016 περιλαμβάνουν:

Η απαλλαγή από την είσοδο δωρεάν εισόδου δεν περιλαμβάνει τέλη χρήσης για κατασκήνωση, εκτοξεύσεις σκαφών, μεταφορά, ειδικές εκδρομές ή διευρυμένες παροχές.

Η καλύτερη ιδέα της Αμερικής

Στις 25 Αυγούστου 1916 ο Πρόεδρος Woodrow Wilson ίδρυσε την Υπηρεσία Εθνικού Πάρκου υπογράφοντας μια πράξη που θα προστατεύει και θα συντηρεί δημόσιες εκτάσεις για αναψυχή και απόλαυση του αμερικανικού λαού.Αν αγαπάτε και εκτιμάτε το ύπαιθρο, είναι αναμφισβήτητα το μοναδικό καλύτερο πράγμα που έχει ένας Πρόεδρος έχει υπογράψει ποτέ την υπογραφή του.

Η πράξη ορίζει ότι «η Υπηρεσία που καθιερώνεται κατ 'αυτόν τον τρόπο προάγει και ρυθμίζει τη χρήση των ομοσπονδιακών περιοχών που είναι γνωστά ως εθνικά πάρκα, μνημεία και επιφυλάξεις ... με τέτοια μέσα και μέτρα σύμφωνα με τον θεμελιώδη σκοπό των εν λόγω πάρκων, μνημείων και επιφυλάξεων, είναι η διατήρηση του σκηνικού και των φυσικών και ιστορικών αντικειμένων και της άγριας ζωής σε αυτό και η διασφάλιση της απόλαυσης του ίδιου με τέτοιο τρόπο και με τέτοιο τρόπο που θα τους αφήσει αδιάκοπο για την απόλαυση των μελλοντικών γενεών ».

Το σύστημα του Εθνικού Πάρκου περιλαμβάνει περισσότερα από 84 εκατομμύρια στρέμματα προστατευόμενης δημόσιας γης και αποτελείται από 409 τοποθεσίες 28 διαφορετικές ονομασίες, όπως εθνικό πάρκο, εθνικό ιστορικό πάρκο, εθνικό μνημείο, εθνικό πάρκο αναψυχής, εθνικό πεδίο μάχης και εθνική ακτή. Αυτές οι περιοχές των εθνικών πάρκων περιέχουν συλλογικά περισσότερα από 18.000 μίλια μονοπάτια, 27.000 ιστορικές και προϊστορικές κατασκευές, 247 είδη απειλούμενων και απειλούμενων ειδών και 167 εκατομμύρια αντικείμενα μουσείων. Αυτό είναι ένα πολύ άγριο έδαφος aweomse για την αναδημιουργία, εξερεύνηση και την εκτίμηση της φύσης.

Η δημοτικότητα των εθνικών πάρκων συνεχίζει να αυξάνεται κάθε χρόνο. Το 2015 σχεδόν 293 εκατομμύρια άνθρωποι επισκέφθηκαν εθνικά πάρκα. Τα 10 πιο δημοφιλή εθνικά πάρκα είναι ένα mecca για υπαίθρια αναψυχή και επισκέπτες που ταξιδεύουν λόγω της θέσης τους, της εγγύτητας σε αστικά κέντρα, για να μην αναφέρουμε μερικά από τα πιο γραφικά υπαίθρια λαμπρότητα του κόσμου. Αλλά οι πιο επισκέψιμες τοποθεσίες δεν σημαίνουν ότι είναι οι καλύτερες. Μπορείτε επίσης να δείτε μερικά από τα πιο ήσυχα και πιο απομονωμένα τοπία της χώρας, αν κατεβείτε από το πεπατημένο μονοπάτι και εξερευνήσετε μερικές από τις πιο ήσυχες περιοχές του εθνικού πάρκου στην Αμερική.

Ακόμα και με τις ημέρες ελεύθερης εισόδου στα εθνικά πάρκα για τον εορτασμό του εκατονταετούς, εάν σχεδιάζετε περισσότερα από ένα ταξίδι για να δείτε τα εθνικά πάρκα φέτος, ίσως θελήσετε να αγοράσετε τα 80 δολάρια την ετήσια Αμερική τα όμορφα εθνικά πάρκα και την Federal Recreational Land Pass που παρέχει πρόσβαση σε όλα τα εθνικά πάρκα, τα εθνικά καταφύγια άγριων ζώων, τα εθνικά δάση και πολλά άλλα ομοσπονδιακά εδάφη - περισσότερα από 2.000 συνολικά.

Το ετήσιο δελτίο προσφέρεται δωρεάν σε όλα τα ενεργά στρατιωτικά μέλη και στα εξαρτώμενα μέλη τους.

Καλές γενέθλια Εθνικό Πάρκο Υπηρεσία εκατοντάδες εκδηλώσεις

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στις εκδηλώσεις 100ης γενεθλίων για το πάρκο των εθνικών πάρκων! Υπάρχουν γιορτές γενεθλίων που συμβαίνουν γύρω από το έθνος, αλλά αυτά είναι μερικά από τα αγαπημένα μας γεγονότα εκατονταετηρίδας για το εθνικό πάρκο.

Δωρεάν Camping στα δημόσια εδάφη

Δεν είναι μόνο η είσοδος στα εθνικά πάρκα που είναι ελεύθερη αυτήν την εβδομάδα. Μπορείτε να στρατοπεδεύσετε δωρεάν σε ίσως δημόσια εδάφη όλο το χρόνο. Μάθετε ποιος, τι, πότε, πού, πώς και γιατί διασκορπισμένη κατασκήνωση .