Πού στην Ιταλία έκανε ταινίες σπαγγέτι δυτικά;

Πολλές ταινίες που ονομάζονταν Spaghetti Westerns πυροβολήθηκαν στην ισπανική ερημική περιοχή της Αλμερία και λίγες γύρω από τη Ρώμη, αλλά ορισμένοι κινηματογραφήθηκαν μέσα και γύρω από το San Salvatore di Cabras, ένα μικρό χωριό της Σαρδηνίας έξω από το Cabras κοντά στο Oristano. Αν πάτε στο Σαν Σαλβατόρε ντι Κάμπρας, θα βρείτε πολλές προσόψεις σπιτιών που μοιάζουν σαν να βγήκαν από ένα άγριο δυτικό σετ, γιατί, καλά, έχουν λίγο πολύ. Μεταμορφώθηκαν στη δεκαετία του 1960 κατά τη διάρκεια της ακμής του Spaghetti Westerns σε άγρια ​​δυτικά πόλεις για ταινίες.

Υπάρχει ακόμη και ένα μπαρ στο San Salvatore ότι ένας καουμπόι δεν θα αισθανόταν άβολα μέσα. Πετάξτε τα φιστίκια στο χέρι!

Αλλά ο Σαν Σαλβατόρε δεν είναι μόνο για τα Σπαγγέτι Δυτικά. Το Φεστιβάλ του San Salvatore , το οποίο πραγματοποιείται το 1ο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου, είναι ένα από τα παλαιότερα φεστιβάλ στη Σαρδηνία. Το San Salvatore μπορεί να φαίνεται ερημωμένο οποιαδήποτε άλλη εποχή του χρόνου. πολλοί άνθρωποι διατηρούν μικρά σπίτια εδώ μόνο για να στεγάσουν τις οικογένειές τους κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.

"Στο 1ο Σάββατο του Σεπτεμβρίου, κατά την αυγή, μια ομάδα περίπου χιλιάδων δρομέων, όλοι οι νεαροί άνδρες που φορούσαν λευκή ρόμπα, φέρουν το simulacrum του San Salvatore από την εκκλησία της Santa Maria Assunta στο Cabras στην αγροτική εκκλησία San Salvatore Η εκκλησία του Σαν Σαλβατόρε, που βρίσκεται πολύ κοντά στον Θάρρο, κοντά στο Οριστάνο, χτίστηκε πάνω από ένα αρχαίο υπόγειο ιερό αφιερωμένο στην ειδωλολατρική λατρεία του νερού, το οποίο επαναλαμβάνεται την Κυριακή προς την αντίθετη κατεύθυνση για να επιστρέψει το άγαλμα του Άγιος στην εκκλησία του Cabras.Η γιορτή υπενθυμίζει την αποταμίευση του αγάλματος κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1500 μετά από μια επίθεση από τους Σαρακηνούς και το βράδυ οι εορτασμοί συνεχίζονται με ψητά ψάρια και το Vernaccia, . " ~ Πηγαίνοντας στη Σαρδηνία