Κάντε το μεγαλύτερο μέρος μιας επίσκεψης στο Vondelpark στο Άμστερνταμ

Το Vondelpark του Άμστερνταμ είναι ένα δημόσιο αστικό πάρκο που βρίσκεται στον παλαιό νότο. Άνοιξε το 1865 ως Nieuwe Park, μετονομάστηκε σε Vondelpark για να τιμήσει τον δράστη του 17ου αιώνα Joost van den Vondel.

Αγαπημένη τόσο από τους ντόπιους όσο και από τους επισκέπτες, περιέχει μια πληθώρα καφέ και εστιατορίων, καθώς και εσωτερικές και εξωτερικές δραστηριότητες, επιτρέποντας στο πάρκο να απολαμβάνει οποιαδήποτε μέρα του χρόνου.

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με το πάρκο, η επιλογή του τι να δει και να κάνει μπορεί να είναι συντριπτική, οπότε εδώ είναι ένας περιεκτικός οδηγός για τους επισκέπτες του Vondelpark.

Πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Vondelpark

Μερικές από τις πιο δημοφιλείς δραστηριότητες και παραστάσεις στο πάρκο. Πολλοί είναι ελεύθεροι και ανοικτοί στο κοινό ή έχουν ονομαστική αμοιβή.

Πού να φάτε μέσα και γύρω από το Vondelpark

Το Vondelpark διαθέτει μια σειρά από καφετέριες και βεράντες, αλλά για πιο σημαντικούς τρώγοντες, θα πρέπει να κατευθυνθείτε λίγο έξω από τα όρια του πάρκου.

Vondelpark για παιδιά

Το Vondelpark είναι ένας πραγματικός παιδικός παράδεισος, όπου οι επισκέπτες σπάνια απέχουν πολύ από το κοντινότερο sandbox. Εδώ είναι μερικά ειδικά παιδικά αξιοθέατα στο πάρκο: