Πρόβιντεν Φιλιππίνων Bathhouses και Sex Clubs Guide

Καθώς η Βοστώνη δεν έχει κανένας σεξουαλικούς συλλόγους ή μπανιέρες, η κορυφαία πόλη της Νέας Αγγλίας για την κρουαζιέρα και τη βραδινή διασκέδαση είναι η Providence , Rhode Island - είναι το σπίτι για ένα ζευγάρι gay baths, το Mega-Plex (εικόνα εδώ) και το Club Body Center. Το Providence απέχει μόλις μια ώρα με το αυτοκίνητο νότια της Βοστώνης, έτσι τείνει να προσελκύσει πολλά άτομα από εκεί, καθώς και σε κοντινές πόλεις όπως το Hartford, το Worcester, ακόμα και το Cape Cod . Ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας για τις Best Gay Bars της Providence

Το Mega-Plex (257 Allens Ave., 401-780-8769) είναι το μεγαλύτερο και πιο δημοφιλές από τα δύο, αντλώντας ένα ζωντανό πλήθος όλο το εικοσιτετράωρο. Το ευρύχωρο κλαμπ είναι πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο νότια από το κέντρο της πόλης σε μια βιομηχανική περιοχή του South Providence, κοντά στον ποταμό και λίγο έξω από το I-95. Είναι κατά μήκος μιας μικρής λουρίδας σεξουαλικά φορτισμένων εγκαταστάσεων, οι περισσότεροι από αυτούς είναι ευπαρουσίαστοι «κυρίες». Το Mega-Plex ανταποκρίνεται στις χρεώσεις "μέγα" του με περίπου 300 ντουλάπια, 75 ιδιωτικά δωμάτια και πολλές κοινές περιοχές διασκέδασης για αγκυροβόληση, κρουαζιέρες και ανάμιξη. Το πλήθος εδώ είναι όλων των ηλικιών, που κυμαίνονται από randy κολέγιο φοιτητές (Providence και Boston είναι και τα δύο μεγάλα πανεπιστημιακά κέντρα) σε πιο έμπειρους βετεράνους της κουλτούρας μπάνιο.

Με μια πιο κεντρική τοποθεσία στο κέντρο της πόλης, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από πολλά γκέι μπαρ και πολλά ξενοδοχεία, υπάρχει πάντα Club Body Center (257 Weybosset St., 401-274-0298). Παρόλο που η CBC Providence δεν είναι τόσο σταθερά δημοφιλής όσο η Mega-Plex, είναι μακρά καλλιεργημένη μια πιστή ακολουθία μεταξύ των δερμάτινων μπαμπάδων, των αρκούδων και των κυνηγούντων κοριτσιών.

Το πλήθος τείνει να είναι πάνω από 35 εδώ.