Αξιολόγηση: Providence Biltmore στο Providence, RI

Ιστορική γοητεία σε πικέλες και προνόμια που είναι τα γόνατα των μελισσών

Το μεγαλόπρεπο ξενοδοχείο στο Creative Capital, το Providence Biltmore άνοιξε το 1922 και έχει χτυπήσει τους επισκέπτες από τότε. Σχεδιασμένο από την αρχιτέκτονα πίσω από το Grand Central Station της Νέας Υόρκης, το ξενοδοχείο διαθέτει ένα δραματικό λόμπι Art Deco, έναν κήπο στον τελευταίο όροφο και ιστορίες που φιλοξενούν φιλοξενεί Αμερικανούς Προέδρους και διασημότητες με τα χρόνια. Την μέρα του, ο Biltmore ήταν γνωστός για να κάνει τα πάντα μεγάλα. Το δωμάτιο του κήπου έτρεξε στους ήχους των ορχησίων Benny Goodman και Jimmy Dorsey.

Ο χορός μετατράπηκε κάποτε σε ενυδρείο, γεμάτο ζωντανά ψάρια, για μια παράσταση από την Εστέρ Ουίλιαμς. Και τότε υπήρξε η στιγμή που το πάτωμα ήταν παγωμένο στερεό, έτσι ώστε Sonja Henie θα μπορούσε να πάρει ένα γύρισμα στα ασημένια πατίνια του.

Κάθε ξενώνας στο Providence Biltmore ανακαινίστηκε πρόσφατα για να φέρει πίσω τον αυθεντικό χαρακτήρα του 1920 του ξενοδοχείου, ώστε να βρείτε καθρέφτες Art Deco, καναπέδες με ταπετσαρίες και λαμπερούς πολυελαίους, καθώς και σύγχρονες ανέσεις όπως τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης, καφετιέρες, iHome αξεσουάρ, καλό φωτισμό, και μοντέρνα μπάνια. Υπάρχει επίσης τουλάχιστον ένα κρεβάτι Biltmore Bed μεγέθους king size σε κάθε δωμάτιο.

Η κεντρική τοποθεσία του Biltmore στο κέντρο της πόλης Providence είναι τόσο καλή όσο βρίσκεται, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Brown University, τη Σχολή Design του Ρόουντ Άιλαντ (RISD) και το Johnson & Wales, καθώς και πολλά μουσεία και γκαλερί στο κέντρο της πόλης. Όπως ψώνια; Βρίσκεστε σε απόσταση αναπνοής από τις δροσερές μπουτίκ και τις καφετέριες της οδού Westminster στην αρτιότερη περιοχή "downcity".

Το ιστορικό Providence περιλαμβάνει πολλά απολιθωμένα διατηρημένα αποικιακά, ομοσπονδιακά, ελληνικά αναγεννησιακά και βικτοριανά σπίτια σε όλη την πόλη. Οι οικογένειες μπορούν να περπατήσουν το Μονοπάτι της Ανεξαρτησίας, μια αυτοκατευθυνόμενη περιήγηση 2,5 χιλιομέτρων που αναγνωρίζει και εκπαιδεύει ιστορικά αξιοθέατα σε όλο το κέντρο της πόλης, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του Providence Biltmore.

Οι οικογένειες θα αγαπήσουν την ελεύθερη πρόσβαση Wi-Fi στο Biltmore. Η στάθμευση με υπηρεσία βαλέ κοστίζει 28 δολάρια ημερησίως, γεγονός που ευθυγραμμίζεται με άλλα τέλη ξενοδοχείων στο κέντρο της πόλης Providence. Το Biltmore είναι το μοναδικό ξενοδοχείο στο Providence με ένα πλήρες σπα και υπάρχει επίσης ένα γυμναστήριο και ένα Starbuck's ακριβώς δίπλα στο λόμπι.

Ένα άλλο πλεονέκτημα για την αγάπη είναι η δωρεάν υπηρεσία σπιτιού του ξενοδοχείου, η οποία θα σας μεταφέρει οπουδήποτε μέσα σε ακτίνα πέντε μιλίων δωρεάν, Δευτέρα έως Σάββατο, 7 π.μ.-11μμ. Αυτό είναι ένα υπέροχο πλεονέκτημα προστιθέμενης αξίας, δεδομένου ότι το Providence είναι τόσο συμπαγές ότι σχεδόν παντού θα θέλατε να πάτε βρίσκεται σε ακτίνα πέντε μιλίων από το ξενοδοχείο, συμπεριλαμβανομένου του Roger Williams Park Zoo.

Τα καλύτερα δωμάτια: Σε πάνω από 625 τετραγωνικά πόδια, μια junior king suite είναι ιδανική για τις περισσότερες οικογένειες. Η υπνοδωμάτιο διαθέτει δύο κρεβάτια king size και τηλεόραση επίπεδης οθόνης 40 ιντσών, ενώ το καθιστικό διαθέτει καναπέ, γραφείο και δεύτερη επίπεδη οθόνη. Υπάρχει επίσης ψυγείο στο δωμάτιο. Ζητήστε ένα δωμάτιο σε έναν ψηλότερο όροφο με μια θέα που βλέπει προς τη δύση που περνάει πάνω από τα βράχια της εκκλησίας του παλιού Providence.

Καλύτερη εποχή: Η πόλη είναι όμορφη όλο το χρόνο, αλλά προσπαθεί να επισκεφθεί ένα Σαββατοκύριακο μεταξύ Μαΐου και Νοεμβρίου, όταν υπάρχει μια εκδήλωση Waterfire. Κατά τη διάρκεια αυτών των εγκαταστάσεων τέχνης του Σαββατοκύριακου, πάνω από 80 μικρές φωτιές φωτίζονται στον ποταμό και τα κανάλια της πόλης λίγο μετά το ηλιοβασίλεμα, ενώ οι μουσικοί παίζουν, οι χορευτές εκτελούν τα πεζοδρόμια και το νερό είναι διακεκομμένο με γόνδολιες και κοστούμια καγιάκ.

Πρόκειται για ένα μοναδικό καλλιτεχνικό θέαμα με το Cirque de Soleil.

Επισκέφτηκε: Μάιος 2014

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν υπηρεσίες για σκοπούς αναθεώρησης. Αν και δεν έχει επηρεάσει αυτήν την αναθεώρηση, πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.