Τη Γουέστερν Σκηνή της Ουάσινγκτον, του DC, με το Λουτρό του Crew Club και πολλά άλλα

DC Gay ιδρύματα εξυπηρετούν τις πρωτεύουσες και τις γύρω πόλεις

Από το σέξι λουτρό Crew Club μέχρι χορευτικές λέσχες, σεξουαλικά κλαμπ, συναυλίες, γυμνές χορούς, εξειδικευμένα clubs για κάθε ποικιλία ομοφυλοφίλων και γυναικών, ειδικά ξενοδοχεία, γκέι εστιατόρια και πολλά άλλα, η Washington, DC, .

Το λουτρό με φανταστικές προσωπικότητες

Το λουτρό Crew Club στην οδό 14th Street είναι το αγαπημένο gay σεξ στην πρωτεύουσα του έθνους εδώ και χρόνια και βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία κοντά στο Circuit Logan - 15 λεπτά με τα πόδια από την οδό P από τον Dupont Circle, την ιστορικά γκέι γειτονιά της πόλης.

Πίσω όταν άνοιξε περίπου το 2000, θεωρήθηκε λίγο έξω από την πεπατημένη διαδρομή, επειδή ο Logan Circle δεν είχε να βιώσει ακόμα την αποξένωση που έχει μετατραπεί σε μια από τις πιο καυτές γειτονιές της Ουάσινγκτον, βουίζοντας με μοντέρνα εστιατόρια και μπαρ, - φιλικά ξενοδοχεία όπως το Kimpton's Hotel Rouge και το Hotel Helix.

Αυτές τις μέρες, οι σύμβουλοι της Crew Club φοβούνται ότι τα αυξανόμενα ενοίκια ενδεχομένως να το τιμολογούν έξω από την περιοχή. Προς το παρόν, αυτό το 24ωρο gay sex plex είναι ισχυρό. Οι τιμές είναι στην ουρά ή ακόμα και λίγο φθηνότερες από παρόμοιες εγκαταστάσεις σε άλλες μεγάλες πόλεις. Ειδικές προσφορές ημερήσιας ημέρας είναι δημοφιλείς. Και η λέσχη είναι καλά συντηρημένη και έχει μια σύγχρονη αίσθηση, με ελκυστικά ντουλάπια και δωμάτια, και υπάρχουν πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις προπόνησης, ατμού και σάουνας.

Δεδομένου ότι η Baltimore δεν έχει πλέον ένα gay bathhouse, το Crew Club προσελκύει αρκετούς επισκέπτες από εκεί, καθώς και τα γύρω προάστια του Maryland και της Virginia.

Η ευρύτερη γκέι νυχτερινή ζωή της πόλης

Το Club Crew αποτελεί βασικό στοιχείο της ζωντανής νυχτερινής ζωής της Ουάσινγκτον , με μια μεγάλη ποικιλία από μπαρ σε διάφορες γειτονιές. Αρκετά μπαρ στην πρωτεύουσα του έθνους έχουν γίνει ισχυρά για περισσότερα από 30 χρόνια. Στην Ουάσινγκτον, μπορείτε να βρείτε παλλόμενες λέσχες χορού, φαινομενικά μυστικές γειτονιές που μπαίνουν κάτω από σοκάκια, ρατσιστικά και κοινωνικά ποικίλα κλαμπ και κάποια διασκέδαση λεσβιακά hangouts.

Υπάρχει πραγματικά κάτι για κάθε γούστο και ύφος.

Μεγάλο μέρος της δράσης επικεντρώνεται γύρω ή γύρω από τον ζωντανό Dupont Circle , τον κοντινό κύκλο Logan και τον διάδρομο U Street, αλλά θα βρείτε πολλά θαυμάσια γκέι μπαρ σε άλλα μέρη της πόλης, κυρίως στο Capitol Hill. Η Ουάσιγκτον, DC, είναι μία από τις λίγες πόλεις της χώρας που επιτρέπει τον πλήρη γυμνό χορό, και αυτός είναι ένας λόγος που ήταν περίφημος για τους gay go-go clubs.

Αγαπημένα DC Gay Bars, Clubs Χορού και Drag Shows

Η κοντινή σκηνή του Βαλτιμόρη

Λάβετε υπόψη ότι το DC απέχει λιγότερο από μία ώρα με το αυτοκίνητο από τη Βαλτιμόρη , η οποία διαθέτει πάνω από δώδεκα γκέι μπαρ, δημιουργώντας μια διασκεδαστική εκδρομή με bar-hopping αν ψάχνετε για μια αλλαγή ρυθμού.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για κάθε μία από τις παραπάνω εγκαταστάσεις, ελέγξτε τους δικτυακούς τόπους για διευθύνσεις, τιμές και άλλες πιο συγκεκριμένες πληροφορίες που υπόκεινται σε αλλαγές.