Πώς να δημιουργήσετε μια καλύτερη εμπειρία πτήσης με την αφοσίωση στην αεροπορική εταιρεία

Στρατηγικές για να χρησιμοποιήσετε τα μίλια σας για προνόμια κατά την πτήση

Όταν πρόκειται να κερδίσουμε και να εξαργυρώσουμε σημεία και μίλια, δεν υπάρχει μια στρατηγική ενός μεγέθους. Μερικές φορές, εξοικονομούμε όλα τα μίλια των αεροπορικών μου εταιρειών για δωρεάν πτήσεις ή σημεία ξενοδοχείων για δωρεάν διαμονή. Αλλά υπάρχουν μερικές περιπτώσεις όπου το βρίσκω περισσότερο αξίζει τον κόπο μου να ξοδεύω μίλια σε μικρότερες, βαθμιδωτές αναβαθμίσεις και προνόμια για να βελτιώσω την εμπειρία μου κατά την πτήση, παρά να τα ξεφορτώσω όλα σε μια ελεύθερη πτήση.

Για παράδειγμα, εάν μπορώ να πάρω χαμηλό ναύλο την κατάλληλη στιγμή, προτιμώ να πληρώσω από την τσέπη και να χρησιμοποιήσω τα κέρδη μου για να φτιάξω την πτήση πιο ευχάριστη, αντί να τα ξοδέψω στην ίδια την πτήση. Ειδικά με αυτές τις διεθνείς πτήσεις, οι οποίες συχνά διαρκούν περισσότερο από τέσσερις ώρες, επιπλέον χώρο για τα πόδια, δωρεάν γεύματα και διασκέδαση κατά την πτήση αξίζουν πολύ την αφοσίωση.

Από τα σαλόνια του αεροδρομίου έως την προτιμώμενη επιβίβαση και check-in, εδώ είναι μερικές από τις αγαπημένες μου τακτικές για τη χρήση μίλια συχνών επιβατών και πόντους επιβράβευσης για μια πιο ευχάριστη πτήση.

Πού μπορείτε να κερδίσετε μίλια για αναβαθμίσεις

Ψάξτε για μπόνους εγγραφής για ταξιδιωτικές πιστωτικές κάρτες
Αν δεν έχετε ήδη ένα, σκεφτείτε να εγγραφείτε για μια πιστωτική κάρτα ανταμοιβής ταξιδιού, ώστε να μπορείτε να κερδίζετε μίλια και πόντους στις καθημερινές αγορές - και να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στα μπόνους εγγραφής. Με τα μπόνους εγγραφής, οι αεροπορικές εταιρείες σας διευκολύνουν να συγκεντρώσετε μίλια προτού καν να σχεδιάσετε ένα ταξίδι ή ένα βήμα για ένα αεροπλάνο.

Για παράδειγμα, όταν εγγραφείτε για μια επαγγελματική κάρτα United MileagePlus Explorer ή μια πιστωτική κάρτα American Airlines AAdvantage, συλλέγετε 30.000 μίλια μπόνους αφού ξοδέψετε 1.000 δολάρια για αγορές κατά τους τρεις πρώτους μήνες του ανοίγματος του λογαριασμού σας. Με τα μίλια που κερδίζετε, μπορείτε να τα εξαργυρώσετε για προνόμια, όπως δωρεάν ελεγμένες σακούλες, αναβαθμίσεις, ψυχαγωγία κατά την πτήση, πιο ευρύχωρα καθίσματα, check-in προτεραιότητας, δωρεάν αλκοολούχα ποτά και πολλά άλλα.

Ομοίως, η πιστωτική κάρτα Southwest Rapid ανταμείβει την Premier Credit Card με ένα μπόνους υπογραφής αξίας 25,0000 σημείων και η Πιστωτική Κάρτα Gold Delta Skymiles θα σας δώσει 30.000 μίλια κατά την εγγραφή σας. Το μπόνους υπογραφής της Delta θα σας χτυπήσει ακόμα και στην ελίτ, γεγονός που σας καθιστά αυτόματα κατάλληλο για επιβίβαση με προτεραιότητα και για μειωμένη πρόσβαση στην Delta Sky Club.

Κερδίστε μίλια μπόνους μέσω των εμπορικών κέντρων των αεροπορικών εταιρειών
Ακριβώς όπως οι ταξιδιωτικές ανταμοιβές πιστωτικές κάρτες σας επιτρέπουν να κερδίζετε μίλια και πόντους χωρίς ποτέ να περπατάτε σε ένα αεροπλάνο, η αεροπορική εταιρεία κερδίζει mallsallow σας για να κερδίσετε επιπλέον μίλια και τα σημεία με απλά online αγορές. Κερδίστε τα εμπορικά κέντρα είναι ηλεκτρονικά καταστήματα που σας έφεραν μια ποικιλία προγραμμάτων αφοσίωσης που προσφέρουν σημεία και μίλια για κάθε δολάριο που ξοδεύετε. Επιπλέον, μερικές αεροπορικές εταιρίες σας ανταμείβουν με ένα επιπλέον πακέτο μιλίων εάν ξοδεύετε περισσότερα από ένα συγκεκριμένο ποσό. Και βεβαιωθείτε ότι κάνετε αυτές τις αγορές με τις πιστωτικές σας κάρτες ανταμοιβής ταξιδιών, καθώς πιθανότατα θα έχετε ακόμα περισσότερους πόντους και μίλια.

Πώς να εξοφλήσετε τα μίλια για αναβαθμίσεις

Απευθυνθείτε στις διεθνείς πτήσεις
Αν και μπορεί να είναι δελεαστικό να εξαργυρώσετε όλα τα αποθηκευμένα μίλια σας για μια γρήγορη απόδραση το Σαββατοκύριακο, η εξόφλησή τους για ένα διεθνές εισιτήριο για επαγγελματικούς λόγους μπορεί να είναι πολύ πιο αξίζει τον κόπο σας.

Μπορεί να είναι συναρπαστικό να φτάσετε ολόκληρο το ταξίδι δωρεάν, αλλά αντί να ξοδέψετε τα σκληρά κερδισμένα μίλια σε σύντομη πτήση (και σύντομο ταξίδι), χρησιμοποιήστε τα για αναβαθμίσεις στις διεθνείς πτήσεις. Με αυτόν τον τρόπο, το επιπλέον δωμάτιο των ποδιών, το καλύτερο φαγητό και η πρόσβαση στο Wi-Fi θα κάνουν μια μακρά πτήση στο εξωτερικό πιο ευχάριστη και θα νιώσετε ανανεωμένη μόλις φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.

Να είσαι ευέλικτος
Θα βρείτε την καλύτερη αναβάθμιση και διαθεσιμότητα των θέσεων ανάθεσης όταν δεν ταξιδεύουν επαγγελματίες ταξιδιώτες, γι 'αυτό εξαργυρώστε τα μίλια σας για αναβαθμίσεις σε ώρες εκτός αιχμής, όπως για μεσημβρινές και μεσημεριανές πτήσεις. Μπορείτε επίσης να επιτύχετε καλύτερες προσφορές όταν πετάτε από (ή σε) μικρότερα αεροδρόμια, παρά από μεγάλους κόμβους. Και, αν είστε πολύ ευέλικτοι, όταν μια πτήση είναι overbooked, εθελοντική να λάβει μια μεταγενέστερη πτήση. Θα επιβραβευτείτε με μερικές αναβαθμίσεις ή κουπόνια αξίας αρκετών εκατοντάδων δολαρίων για το επόμενο ταξίδι σας, όλα χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε την τράπεζά σας για τα χιλιόμετρα.

Από το επιπλέον δωμάτιο ποδιών μέχρι το καλύτερο φαγητό, εξετάστε την τιμή του εισιτηρίου, την απόσταση και την ευελιξία όταν χρησιμοποιείτε τα κερδισμένα σημεία και τα μίλια σας για να αποφασίσετε μεταξύ των αναβαθμίσεων για να βελτιώσετε την πτήση κατά την πτήση, αντί να επιλέγετε πάντα να τα χρησιμοποιήσετε για δωρεάν εισιτήριο.