Κυνηγώντας στο Λονδίνο

Punting και Canoes στο ανατολικό Λονδίνο

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Σίγουρα νομίζατε ότι θα έπρεπε να πάτε στο Κέμπριτζ ή την Οξφόρδη για να προσπαθήσετε να πετάξετε, ή να έχετε έναν οδηγό που είναι φοιτητής από ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο, αλλά όχι. Το Λονδίνο μπορεί να σας προσφέρει όλα αυτά και πολλά άλλα. Το East London Boats έχει άδεια από την British Waterways, η οποία υποστηρίζει πλήρως την πρώτη εταιρία του Λονδίνου.

Ποια ήταν η ιδέα;

Ο φοιτητής της Ιατρικής David Carruthers ακούει για τις βάρκες (flat-bottomed boats) που πωλούνται στην πατρίδα του, το Bath, και πήρε την ιδέα να βρεθεί κοντά στο Πανεπιστήμιο της Queen Mary στο ανατολικό Λονδίνο, όπου σπουδάζει.

Αυτό που ξεκίνησε καθώς κάποια διασκέδαση με τους φίλους έχει ανθίσει στην δική του επιχείρηση για το καλοκαίρι κάθε χρόνο.

Μπορώ να βγάλω ένα κομμάτι χωρίς οδηγό;

Απολύτως! Δεν ήμουν αρκετά γενναίος για να το δοκιμάσω, αλλά υπήρχαν πολλές κρατήσεις την ημέρα που επισκέφτηκα για ομάδες που ήθελαν να δοκιμάσουν μόνοι τους. Κάθε punt μπορεί να χωρέσει έως και έξι άτομα, συμπεριλαμβανομένου εκείνου που στέκεται με τον πόλο. Είναι μια άνετη τακτοποίηση στις στενές πισίνες, αλλά, φυσικά, θα το δοκιμάζουμε μόνο με καλούς φίλους ή οικογένεια. Υπάρχουν επίσης κανό για μέχρι τρία άτομα διαθέσιμα για ενοικίαση επίσης.

Δοκίμασα ένα σαλιγκάρι με τον David, τον ιδρυτή της εταιρείας, που το έκανε να φαίνεται αβίαστο, αλλά είδαμε ομάδες να γελούν και να περνούν γύρω από κύκλους, ώστε να μην είναι τόσο εύκολο όσο νομίζετε αρχικά. Η ιδέα είναι να χαμηλώσετε τον πόλο κατ 'ευθείαν στο κάτω μέρος του καναλιού και στη συνέχεια πιέστε τον εαυτό σας προς τα εμπρός. Εάν ο πόλος κολλήσει και συνεχίζετε να κινείστε, αφήστε τον να πετάει καθώς έχετε ένα κουπί με σας για να γυρίσετε πίσω για να το μαζέψετε.

Θα ήθελα να συστήσω κράτηση ενός σοφέρ - τουλάχιστον για πρώτη φορά στο Λονδίνο - καθώς είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να χαλαρώσετε και να παρακολουθήσετε τον κόσμο περνώντας από το νερό και αφήστε έναν εμπειρογνώμονα να σας προωθεί.

Τι θα δούμε;

Το Ανατολικό Λονδίνο δεν είναι αγροτική Αγγλία αλλά οι οδικές αρτηρίες του Λονδίνου στο ανατολικό Λονδίνο είναι μια ήσυχη περιοχή

Πήραμε να πίνουμε σε κήπους παμπ, οι άνθρωποι στα μπαλκόνια τους βλέποντας το νερό και περαστικοί περπατώντας πάνω από τις γέφυρες. Το μονοπάτι έλξης είναι δημοφιλές με περιπατητές, δρομείς, ποδηλάτες και περιπατητές σκυλιών.

Εκτός από το γεμάτο ζωγραφισμένα γκράφιτι, μπορείτε να εκπλαγείτε από το πλούσιο και καταπράσινο τοπίο. Αισθανόταν ελαφρώς σουρεαλιστικό που κυνηγούσε στο Λονδίνο, αλλά καθώς το East London Boats είναι η πρώτη εταιρεία που προσφέρει αυτή την υπηρεσία νομίζω ότι όλοι πρέπει να αγκαλιάσουμε την ιδέα και να την δώσουμε.

Ενώ το Κέμπριτζ και η Οξφόρδη είναι γνωστοί για τη διαχείρισή τους και επομένως έχουν πολυσύχναστες πλωτές οδούς, δεν υπήρχε καθόλου κυκλοφορία στο κανάλι του Regent όταν επισκέφτηκα: ένα κανάλι στενόβιο, μια οικογένεια κύκνων με cygnets, μερικά παπάκια, από τα Ανατολικά Λονδίνο Σκάφη.

Λόγω των κλειδαριών του καναλιού, η περιοχή κυνηγιού στο Canal Regent βρίσκεται ανάμεσα στο Mile End Lock και το Old Ford Lock στη γωνία του Victoria Park, αλλά μπορείτε να στρίψετε δεξιά στο Canal Union του Hertford, το οποίο περνάει δίπλα στο Victoria Park και συνεχίζετε στο Top Lock. Αυτό είναι περίπου ένα μίλι και έπειτα ήρθε η ώρα να γυρίσουμε και να επιστρέψουμε στον σταθμό οργάνωσης, όπου θα νιώσετε ήρεμοι και χαλαροί (εφ 'όσον δεν κάνατε το κυνήγι). Αυτό το ταξίδι διαρκεί περίπου μία ώρα και μπορείτε να ενοικιάσετε βάρκες και κανό για μία ή δύο ώρες.

Πώς μπορώ να κλείσω το βιβλίο στο Λονδίνο;

Ο θησαυρός είναι ανοιχτός τα σαββατοκύριακα από τις 12-6μμ, αλλά πρέπει να κλείσει σε κακοκαιρία.

Μπορείτε να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων ή απλά να εμφανίσετε και να δείτε εάν υπάρχει ελεύθερος χρόνος εκείνη την ημέρα.

Για να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, στείλτε ένα email για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και, στη συνέχεια, να πληρώσετε μέσω της ιστοσελίδας

Που είναι?
Ο σταθμός οργάνωσης βρίσκεται στο κανάλι του Regent's Canal, κοντά στη γέφυρα Mile End Road. Είναι δέκα λεπτά με τα πόδια από το σταθμό του μετρό Mile End και υπάρχουν σαφείς οδηγίες στην επίσημη ιστοσελίδα. Το Mile End είναι μόνο δύο στάσεις από το σταθμό του Λίβερπουλ, γεγονός που καθιστά εύκολη τη συνδυασμένη περιπέτεια με τη διασκέδαση του Spitalfields και της Brick Lane. Ή περπατήστε κατά μήκος του καναλιού και επισκεφθείτε το Victoria Park για να χαλαρώσετε στον ήλιο, στη συνέχεια, δοκιμάστε μία από τις τοπικές παμπ.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν υπηρεσίες για σκοπούς αναθεώρησης. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων.