Ένας πλήρης οδηγός για την αγορά του δρόμου Portobello

Παγκόσμια Διάσημη Αγορά Αντίρκων του Λονδίνου

Η αγορά του Portobello Road στο Notting Hill είναι μία από τις πιο διάσημες αγορές του κόσμου. Η αγορά αντικειμένων το Σάββατο είναι η πιο δημοφιλής, αλλά υπάρχει μια αγορά δρόμου έξι ημέρες την εβδομάδα. Το ίδιο το Portobello Road είναι ένας μακρύς, στενός δρόμος που εκτείνεται σε δύο μίλια.

Το Portobello Road είναι γεμάτο με καταστήματα και δεν είναι η μέση ' High Street', καθώς τα περισσότερα είναι ανεξάρτητα καταστήματα. Υπάρχει μια αγορά σε αυτόν τον δρόμο από το 1870 περίπου.

Εκτός από τους παλαιούς πάγκους, υπάρχουν πλήθος στοών, γκαλερί, καταστήματα και καφετέριες.

Portobello Road Markets

Αγορά Αντίκες
Στην κορυφή του Portobello Road, πλησιέστερα προς το σταθμό του μετρό Notting Hill, βρίσκεται η αγορά των αρχαιοτήτων. Περπατήστε κάτω από τα υπέροχα σπίτια Mews μέχρι να φτάσετε εκεί όπου οι Chepstow Villas διασχίζουν το Portobello Road. Αυτή είναι η αρχή του τμήματος αντίκες. Συνεχίζει προς τα κάτω το Portobello Road για περίπου μισό μίλι από τον Elgin Crescent. Αυτό μπορεί να μην φαίνεται πολύ, αλλά μπορεί να χρειαστούν ηλικίες για να περπατήσετε με τα πλήθη του Σαββάτου. Και με εκατοντάδες πάγκους, καταστήματα και αίθουσες για να δείτε ότι θα μπορούσατε να περάσετε λίγες ώρες μόνο εδώ. Υπάρχουν επίσης καφετέριες και εστιατόρια, ώστε να σταματήσετε και να απολαύσετε την ημέρα σας. Αναμείνετε να δείτε μια ποικιλία από αντίκες και συλλεκτικά αντικείμενα από όλο τον κόσμο και που χρονολογούνται από τους ρωμαϊκούς χρόνους μέχρι τη δεκαετία του 1960.

Κορυφή συμβουλή: Προσέχετε τις τσάντες και τα τιμαλφή σας καθώς τα πλήθη προσελκύουν πορτοφολάδες. Μην αφήνετε τα ψώνια σας χωρίς επιτήρηση κάτω από την καρέκλα σας σε ένα καφέ.

Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να δείτε όλες τις τσάντες σας ανά πάσα στιγμή.

Αγορά φρούτων και λαχανικών
Εάν συνεχίσετε κάτω από το Portobello Road (είναι ένας λόφος), θα έρθετε στους πάγκους της αγοράς φρούτων και λαχανικών. Αυτά εξυπηρετούν κυρίως την τοπική κοινότητα, αλλά μπορεί να είναι υπέροχο να αγοράσετε φρέσκα φρούτα για ένα πικ-νικ σε μια ηλιόλουστη μέρα. Αυτοί οι πάγκοι της αγοράς τελειώνουν όπου η οδός Talbot διασχίζει το Portobello Road.

Το τμήμα γύρω από το Westbourne Park Road και το Talbot Road έγινε διάσημο στην ταινία Notting Hill, η οποία πρωταγωνίστησε στους Hugh Grant και Julia Roberts.

Μεταξύ του Talbot Road και του The Westway θα βρείτε περισσότερες στάβλοι στην αγορά που πωλούν πράγματα όπως μπαταρίες και κάλτσες. Το Westway είναι η περιοχή κάτω από μια εθνική οδό (A40). Μπορεί να είναι λίγο κρύο εκεί, ακόμη και σε ηλιόλουστες μέρες, όπως είναι στη σκιά.

Ακίνητη περιουσία
Κάτω από το Westway θα βρείτε μεταχειρισμένα ρούχα, κοσμήματα, βιβλία και μουσική. Μπορεί να φαίνεται λίγο καταρρέει σε αυτό το άκρο του δρόμου, αλλά αξίζει να ελέγξετε αν σας αρέσει μια συμφωνία. Παρασκευή είναι vintage ρούχα και homewares, το Σάββατο είναι vintage, νέος σχεδιαστής και τέχνες και βιοτεχνίες και Κυριακή είναι μια γενική αγορά ψύλλων. Συνεχίστε στην οδό Golborne όπου υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες που θα βρείτε τις Παρασκευές και τα Σάββατα.

Χρόνος Ώρας λειτουργίας της αγοράς του Portobello Road Market

(Οι χρόνοι μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον καιρό, καθώς οι κάτοχοι κάδων μπορούν να συσκευάζονται νωρίτερα αν βρέχει όλη την ημέρα.)

Η Αγορά έκλεισε στις Ημέρες των Χριστουγέννων στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ημέρα των Χριστουγέννων και την Boxing Day .

Δεν αρχίζει η αγορά των Αντίκες νωρίς;

Μπορείτε να διαβάσετε ότι η αγορά των αρχαιοτήτων ανοίγει στις 5.30 π.μ. - ο επίσημος οδηγός για την αγορά του Portobello Road Market δηλώνει αυτό - αλλά στην πραγματικότητα, η αγορά δεν ξεκινά πραγματικά μέχρι περίπου τις 8πμ. Ο σωλήνας δεν λειτουργεί στις 5.30πμ, οπότε μην ανησυχείτε για να φτάσετε εκεί νωρίς. Σχεδιάστε το πρωινό στην περιοχή, ώστε να είστε έτοιμοι να αρχίσετε να κοιτάτε γύρω από τις 8πμ έως τις 9πμ. Η αγορά αντικειμένων είναι συνήθως γεμάτη από τις 11.30.

Τι ώρα κλείνει πραγματικά;

Η αγορά των αρχαιοτήτων κλείνει επισήμως στις 5 το βράδυ τα Σάββατα, αλλά αναμένει ότι οι παλαίμαχοι της αγοράς θα αρχίσουν να συσκευάζονται γύρω στις 4 μ.μ.

Κορυφή συμβουλή: Η PADA διοργανώνει ένα περίπτερο πληροφοριών στη συμβολή του Portobello Road και του Westbourne Grove για να κατευθύνει τους αιτούντες σε εξειδικευμένους αντιπροσώπους και να παρέχει γενικές πληροφορίες.

Πηγαίνετε στην αγορά του δρόμου Portobello

Οι πλησιέστεροι σταθμοί του μετρό είναι:

Η αγορά αντικειμένων τέχνης του Σαββάτου είναι πιο κοντά στο σταθμό Noting Hill. Είναι πέντε λεπτά με τα πόδια από το σταθμό - απλά ακολουθήστε τα πλήθη.

Υπάρχει περιορισμένος χώρος στάθμευσης στην περιοχή, ώστε να χρησιμοποιήσετε τη δημόσια συγκοινωνία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Journey Planner για να σχεδιάσετε τη διαδρομή σας.

Λονδίνο (PADA) Σύνδεσμοι Αντιπροσώπων Αντίκλων Portobello

Αναζητήστε το σύμβολο PADA στα καταστήματα και τους πάγκους της αγοράς για να αγοράσετε με σιγουριά.

Ο αντιπρόσωπος αντιπροσώπων Portobello Antiques ιδρύθηκε πριν από 20 χρόνια για να εξασφαλίσει ότι μπορείτε να αγοράσετε αντίκες εδώ με σιγουριά. Όλοι οι έμποροι ακολουθούν έναν κώδικα δεοντολογίας για να εξασφαλίσουν ότι τα αγαθά δεν περιγράφονται ψευδώς και ότι η τιμή εμφανίζεται ή καταγράφεται σαφώς. Εάν δεν εμφανίζεται, ζητήστε να δείτε τον οδηγό τιμών, ώστε να είστε σίγουροι ότι χρεώνεστε με την ίδια τιμή με όλους τους άλλους. Οι έμποροι είναι ανοικτοί σε λίγες διαπραγματεύσεις, αλλά με σεβασμό ότι αυτό δεν είναι ένα μεσαίο πασχαλινό παζάρι και αυτοί οι έμποροι είναι αξιόπιστοι ειδικοί.

Κορυφή Συμβουλή: Μπορείτε να ζητήσετε δωρεάν αντίγραφο του επίσημου οδηγού για την Αγορά Αντίγκων Road Portobello από την ιστοσελίδα του PADA. Ο ιστότοπός τους διατίθεται στα αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, γερμανικά, ισπανικά, ρωσικά και ιαπωνικά και διαθέτει μια μεγάλη εξελιγμένη μηχανή αναζήτησης για την προμήθεια αντίκες και αντιπροσώπων.

Μπορείτε επίσης να απολαύσετε τη λίστα των Πού να αγοράσετε Αντίκες στο Λονδίνο, αν θέλετε να προγραμματίσετε μια μεγαλύτερη εκδρομή ή να βρείτε ότι τέλεια συλλεκτική.