Τι να κάνετε και τι να φοράτε στο Βανκούβερ τον Ιανουάριο

Τι να περιμένετε από τον Καιρό

Όντας μια τόσο μεγάλη χώρα, ο Καναδάς έχει ένα ευρύ φάσμα κλίματος και θερμοκρασιών. Ένα λάθος που οι ταξιδιώτες μπορούν να κάνουν είναι να υποθέσουν ότι θα συναντήσουν τον ίδιο τύπο καιρού στο Βανκούβερ όπως στο Τορόντο ή στο Μόντρεαλ.

Το Βανκούβερ βρίσκεται στη Βρετανική Κολούμπια, που βρίσκεται στην περιοχή Βορειοδυτικού Ειρηνικού και ο καιρός είναι παρόμοιος με το Πόρτλαντ ή το Σιάτλ. Το Βανκούβερ έχει ένα μέτριο, ωκεάνιο κλίμα που είναι ξηρό και ζεστό το καλοκαίρι και βροχερό από τον Οκτώβριο μέχρι τον Μάρτιο.

Προβλέψεις βροχόπτωσης

Η χιονόπτωση είναι σπάνια το χειμώνα, αλλά κάποιοι χειμώνες στο Βανκούβερ έχουν δει πολλά χιόνια. Η βροχή είναι περισσότερο ο κανόνας. Το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο είναι οι βροχερότεροι μήνες του Βανκούβερ, αλλά ο Ιανουάριος συνεχίζει να έχει σημαντικές βροχοπτώσεις, ειδικά σε σύγκριση με τον Ανατολικό Καναδά.

Το Squamish ή το Whistler, επίσης στη Βρετανική Κολομβία, βρίσκονται σε πολύ υψηλότερα υψόμετρα και έχουν λιγότερες βροχοπτώσεις.

Να είστε έτοιμοι για βροχή σε μια δεδομένη ημέρα στο Βανκούβερ τον Ιανουάριο, αλλά μην αφήστε τη βροχή να σας αποθαρρύνει - υπάρχουν πολλά να κάνετε στο Βανκούβερ σε μια βροχερή μέρα .

Τι να φοράτε και να φέρετε

Μόλις γεμίσετε με το σωστό εργαλείο για τον καιρό, μπορείτε να απολαύσετε τα πολλά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στο Βανκούβερ τον Ιανουάριο. Η μέση θερμοκρασία για τον Ιανουάριο είναι 37 μοίρες. Το μέσο ύψος είναι 41 μοίρες και το χαμηλό 29 μοίρες.

Για να διατηρήσετε το κρύο από το να διαπεράσει τα οστά σας, φοράτε ζεστό, αδιάβροχο ρουχισμό. πουλόβερ, hoodies, και ένα βαρύτερο σακάκι.

Συνιστάται να φοράτε καπέλο, κασκόλ, γάντια, μπότες, παπούτσια κλειστού τύπου και να φέρετε μια ομπρέλα.

Πλεονεκτήματα για το ταξίδι στο Βανκούβερ τον Ιανουάριο

Η μεγαλύτερη έλξη του Ιανουαρίου στο Βανκούβερ είναι ότι η σεζόν του σκι ξεκίνησε. Ελέγξτε τις πλαγιές στο Whistler ή στο Blackcomb.

Εάν τα σπορ χιονιού δεν είναι το πράγμα σας, υπάρχουν μουσεία, αγορές, θέατρα, παγοδρόμια ή εσωτερικοί χώροι παιχνιδιού για ανθρώπους όλων των ηλικιών για να απολαύσουν.

Ένα άλλο πλεονέκτημα για ταξίδια τον Ιανουάριο είναι ότι μετά τις διακοπές, οι τιμές των ταξιδιών μειώνονται δραστικά.

Οι ταξιδιώτες γνωρίζουν ότι η 1η Ιανουαρίου, η Πρωτοχρονιά, είναι εθνική εορτή και τα περισσότερα είναι κλειστά.

Χαρακτηριστικά τον Ιανουάριο

Άλλοι Χειμερινοί Μήνες στο Βανκούβερ

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να δείτε και να κάνετε σε όλους τους χειμερινούς μήνες. Ξεκινώντας από την εποχή, τον Δεκέμβριο, υπάρχουν τόνοι διακοπών. Τον Φεβρουάριο , η σεζόν του σκι είναι σε πλήρη εξέλιξη. Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και άλλα φεστιβάλ, που γιορτάζουν τη ζεστή σοκολάτα, την αυριανή τέχνη και την εβραϊκή τέχνη πραγματοποιούνται επίσης τον Φεβρουάριο.