"Είναι ένα μικρό κόσμο (μετά από όλα)" τραγούδι

Στίχοι για το διάσημο θεματικό πάρκο Disney Ride Tune

Οι πιθανότητες είναι ότι έχετε ταξιδέψει σε ένα από τα αξιοθέατα "είναι ένα μικρό κόσμο" στα πάρκα Disney σε όλο τον κόσμο. Αν έχετε, είστε σε καλή επιχείρηση. Εκατοντάδες εκατομμύρια επιβάτες έχουν βιώσει τη διαδρομή.

Οι πιθανότητες είναι επίσης πολύ καλές που μπορείτε να βουτήξετε την ασυναγώνιστα πιασάρικα και διάχυτη μελωδία. Όσον αφορά τους στίχους, ωστόσο, όλα τα στοιχήματα είναι εκτός (εκτός φυσικά για την επαναλαμβανόμενη χορωδία).

Εδώ είναι οι λέξεις στο τραγούδι που είναι τόσο αγαπημένο όσο και περιφρονημένο - συχνά ταυτόχρονα. Δεν παίρνω καμία ευθύνη εάν οι στίχοι προκαλούν μετατραυματική διαταραχή άγχους.

"Είναι μικρός ο κόσμος"

Στίχοι και μουσική από τους Richard M. και Robert B. Sherman

Είναι ένας κόσμος γέλιου,
Ένας κόσμος των δακρύων.
Είναι ένας κόσμος ελπίδων,
Και ένας κόσμος των φόβων.
Υπάρχουν τόσα πολλά που μοιραζόμαστε,
Ότι ήρθε η ώρα να γνωρίζουμε,
Είναι άλλωστε ένας μικρός κόσμος.

Χορωδία:
Είναι άλλωστε ένας μικρός κόσμος.
Είναι άλλωστε ένας μικρός κόσμος.
Είναι άλλωστε ένας μικρός κόσμος.
Είναι ένας μικρός, μικρός κόσμος.

Υπάρχει μόνο ένα φεγγάρι,
Και ένας χρυσός ήλιος.
Και ένα χαμόγελο σημαίνει,
Φιλίας σε όλους.
Αν και τα βουνά χωρίζουν,
Και οι ωκεανοί είναι ευρείς,
Είναι άλλωστε ένας μικρός κόσμος.

Χορωδία:
Είναι άλλωστε ένας μικρός κόσμος.
Είναι άλλωστε ένας μικρός κόσμος.
Είναι άλλωστε ένας μικρός κόσμος.
Είναι ένας μικρός, μικρός κόσμος

(Επαναλάβετε τη διαφήμιση μέχρι να μοιραστείτε μόνιμα τις νευρικές συνάψεις σας.)

Σχετικά με τους συνθέτες του τραγουδιού

"Είναι ένας μικρός κόσμος (μετά τα πάντα)" είναι ίσως το πιο διάσημο τραγούδι που φτιάχτηκε από τους παραγωγούς αδελφούς Sherman. Αλλά το ντοκιμαντέρ που κέρδισε το Oscar και το Grammy ήταν επίσης υπεύθυνο για τέτοιους πολύτιμους λίθους όπως το "Supercalifragilisticexpialidocious" και τα υπόλοιπα κομμάτια από τη Mary Poppins και ένα πλήθος άλλων τραγουδιών που σχετίζονται με ταινίες και θεματικά πάρκα.

Το 2015, ο επιζών αδελφός Richard Sherman έγραψε το "A Kiss Goodnight" για το φινάλε της Disneyland Forever show fireworks. Η νυχτερινή θεαματική ήταν μια από τις καλύτερες στιγμές της 60ης επετείου του πάρκου Diamond Celebration .

Σύμφωνα με τον Richard Sherman, ο ίδιος και ο αδελφός του έγραψαν αρχικά "Είναι ένας μικρός κόσμος (μετά το τέλος)" ως μπαλάντα. Όταν ο Walt Disney το άκουσε για πρώτη φορά, ωστόσο, πρότεινε να πάρει το ντουέτο το ρυθμό. Ο Sherman είπε επίσης ότι την πρώτη φορά που οδήγησε την έλξη με τον Walt Disney, δεν ήταν τελείως τελειωμένη και ο ήχος δεν λειτούργησε. Ανησυχείς, οι δύο συνθέτες τραγουδούζαν ζωντανά τη μουσική.

Η έλξη ήταν μια από τις τέσσερις που η Disney ανέπτυξε για την Έκθεση του 1964 της Νέας Υόρκης. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την ιστορία του (συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι οι σχεδιαστές του είχαν μόλις 10 μήνες από τη στιγμή που πήραν την ανάθεση μέχρι την ημέρα έναρξης) στην κατάρριψη του "είναι ένας μικρός κόσμος" στην έκθεση .

Μερικά δροσερά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για την ποδηλασία