Καλύτερο εστιατόριο Disneyland

Τα καλύτερα εστιατόρια και τα πιο γευστικά φαγητά

Όταν ξεκίνησε τη Disneyland το 1955, ο Walt Disney άλλαξε για πάντα την εμπειρία του να πάει σε ένα πάρκο ψυχαγωγίας. Μέσα από τα χρόνια, η Disneyland έχει μετατραπεί σε προορισμό θέρετρο με δύο πάρκα , ξενοδοχεία, μια εμπορική περιοχή - και πολλά μέρη για να δειπνήσετε. Πολλοί επισκέπτες, ωστόσο, κολλήσουν με το ίδιο μη-γρήγορο φαγητό που συνήθως βρίσκεται στα παραδοσιακά πάρκα ψυχαγωγίας. Όχι ότι υπάρχει κάτι κακό με αυτό.

Αλλά λείπουν σε μερικά υπέροχα εστιατόρια στο θέρετρο της Καλιφόρνια και μια ευκαιρία να κάνουν τις επισκέψεις και τις διακοπές τους πιο αξέχαστες.

Υπάρχουν πολλά υπέροχα μέρη για φαγητό, οπότε θα ήταν δύσκολο για έναν ταπεινό τύπο (που θα ήμουν εγώ) να καθορίσω τα καλύτερα εστιατόρια. Αυτός είναι ο λόγος που στράφηκα προς μερικούς από τους πιο δημοφιλείς και σεβαστούς δημοσιογράφους ταξιδιών που καλύπτουν το θεματικό πάρκο της Καλιφόρνιας για κάποια βοήθεια. Τους ζήτησα να επιλέξουν δέκα από τα αγαπημένα τους εστιατόρια τραπέζης και γρήγορης εξυπηρέτησης / counter-service καθώς και τις επιλογές τους για τα καλύτερα επιδόρπια και σνακ. Έπειτα έριξα τις επιλογές τους σε έναν επεξεργαστή τροφίμων, τους έδιωσα μέσα από ένα σουρωτήρι, ταξινόμησα τα αποτελέσματα και ανέπτυξα τρεις κορυφαίες 10 λίστες.

Είτε σχεδιάζετε ένα γεύμα ειδικής αρεσκείας, θέλετε να πάρετε ένα γρήγορο δάγκωμα πριν ταξιδέψετε στην Τατουίνι στις Star Tours , ή οτιδήποτε στο μεταξύ, είστε σίγουροι ότι θα βρείτε εστιατόρια για να ευχαριστήσετε τον ουρανίσκο σας καθώς και το πορτοφόλι σας με αυτά τα κορυφαία εστιατόρια:

Υπάρχουν πολλές επιλογές για φαγητό σε όλο το θέρετρο, και η αξιότιμη ομάδα μας απαριθμεί συνολικά 20 διαφορετικά εστιατόρια στις κορυφαίες 10 λίστες υπηρεσιών.

Αλλά υπήρχε γενική συναίνεση για τα εστιατόρια που έφτασαν στην κορυφή. (Στην πραγματικότητα, υπάρχουν 11, δεδομένου ότι υπάρχει μια ισοπαλία για την κορυφή επιλογή).

Bubbling ακριβώς κάτω από την επιφάνεια είναι ένα ζευγάρι των τραπεζών εξυπηρέτηση εστιατόρια που δεν κάνουν την περικοπή, αλλά φέρουν αναφέροντας:

Οι κρατήσεις, οι οποίες συνιστώνται ιδιαίτερα για αυτά τα δημοφιλή εστιατόρια, μπορούν να γίνουν μέχρι 60 ημέρες εκ των προτέρων. Μάθετε πώς μπορείτε να κάνετε κρατήσεις για Disneyland σε εστιατόρια .

Για τα counter-service / quick-service εστιατόρια, η ομάδα μας εντόπισε 24 διαφορετικά μέρη. Και πάλι, υπήρξε γενική συμφωνία σχετικά με τις κορυφαίες επιλογές, ιδιαίτερα το κορυφαίο 5. Δύο εστιατόρια που δεν έκαναν αρκετά τη λίστα, αλλά θα πρέπει να λάβουν μια αξιοσημείωτη αναφορά είναι:

Με τη μεγάλη ποικιλία γλυκών και γρήγορων δαγκωμάτων που διατίθενται γύρω από το θέρετρο, αναμένετε ότι οι δικαστές μας θα είναι όλοι μαζί με τις επιλογές τους για τα καλύτερα επιδόρπια και σνακ. Και θα έχετε δίκιο. Έφτασαν συνολικά 41 διαφορετικές απολαύσεις όταν τους ζητήθηκε να ονομάσουν τα 10 αγαπημένα τους.

Αλλά όπως και με τα εστιατόρια, υπήρξε μια αρκετά συναίνεση για τα στοιχεία που ανήλθαν στην κορυφή της κατάταξης. Μεταξύ εκείνων που μόλις έλειψαν να φτάσουν στον κατάλογο:

Πολλές ευχαριστίες στην ακόλουθη ομάδα ταξιδιωτικών συγγραφέων που συμμετείχαν στην καλύτερη έρευνα εστιατορίων. Εμφανίζονται μαζί με τις κορυφαίες επιλογές εστιατορίων.