Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα σε διακοπές Disneyland

Ελέγξτε το κόστος των διακοπών της Disneyland

Η Disneyland συχνά ονομάζεται "Η πιο ευτυχισμένη θέση στη γη" και ίσως να είναι, αλλά το κόστος αυτού του ονειρεμένου οικογενειακού ταξιδιού στη Disneyland μπορεί να μοιάζει περισσότερο με εφιάλτη. Για να απολαύσετε το ταξίδι σας χωρίς να σπάσετε τον προϋπολογισμό, αυτές οι συμβουλές μπορούν να εξοικονομήσουν εκατοντάδες δολάρια για την επίσκεψή σας.

Αποθήκευση στα εισιτήρια της Disneyland

Η περίληψη των εκπτώσεων των εισιτηρίων Disneyland μπορεί να σας εξοικονομήσει λίγα χρήματα, αλλά ο ευκολότερος τρόπος για να μειώσετε το κόστος του εισιτηρίου είναι να περάσετε λιγότερες μέρες στα πάρκα.

Η Disneyland και η Disney California Adventure μπορούν να επισκεφθούν μία ημέρα το καθένα, ειδικά εάν κόψετε τις περιόδους αναμονής με Ridemax . Πάρτε εισιτήρια τριών ημερών, ένα πάρκο / μια μέρα (η πιο ακριβή επιλογή), περάστε μία ημέρα σε κάθε πάρκο και επιστρέψτε σε αυτό που σας άρεσε καλύτερα για την τρίτη μέρα.

Μια οικογένεια τεσσάρων, με ένα παιδί ηλικίας άνω των 9 ετών (η ηλικία της Disneyland αρχίζει να χρεώνει την είσοδό τους σε ενήλικες) θα μπορούσε να εξοικονομήσει $ 100 με την αγορά εισιτηρίων για τρεις ημέρες αντί για πέντε.

Εξοικονόμηση χρημάτων για τα έξοδα του ξενοδοχείου

Αποφάσεις, αποφάσεις

Πριν ξεκινήσετε τον υπολογισμό, κάντε μερικές γενικές αποφάσεις σχετικά με το ταξίδι σας:

Εξοικονόμηση χρημάτων στη μεταφορά

Εξοικονόμηση στα γεύματα

Μια τετραμελή οικογένεια θα μπορούσε να εξοικονομήσει περίπου 100 δολάρια σε κόστος γεύματος σε διάστημα τριών ημερών αν έμεινε σε ξενοδοχείο με δωρεάν πρωινό και μεσημεριανό για πικ-νικ.