Τα Χριστούγεννα του Yukon στο Πάρκο 2017

Το προάστιο Yukon της Οκλαχόμα Σίτι διαθέτει μία από τις απόλυτα καλύτερες οθόνες φωτισμού διακοπών στην περιοχή του μετρό. Ξεκινώντας από το 1995, ο διάσημος εορτασμός μήκους ενός μηνός που ονομάζεται "Χριστούγεννα στο πάρκο" έχει γίνει ένας αγαπημένος χώρος και συνεχίζει να βελτιώνεται κάθε χρόνο, προσφέροντας μια οδήγηση ή μια πεζοπορία με το χριστουγεννιάτικο πνεύμα. Τρία πάρκα Yukon-περιοχή συνδέονται με περίπου 4 εκατομμύρια φώτα διακοπών σε πάνω από 400 εκπληκτικές οθόνες που καλύπτουν 100 στρέμματα.

Η εμπειρία καλύπτει σχεδόν 3 μίλια με το αυτοκίνητο ή λίγο πάνω από 2 με τα πόδια.

2017 Ημερομηνίες και ώρες

Το 2017, τα Χριστούγεννα του Yukon στο πάρκο αρχίζουν στις 18 Νοεμβρίου και διανύουν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Η περιοχή είναι ανοιχτή κάθε βράδυ από τις 18:00 έως τις 11:00

Τοποθεσία και Οδηγίες

Η εκδήλωση των Χριστουγέννων στο πάρκο στο Yukon πραγματοποιείται πραγματικά σε τρία πάρκα της πόλης: Yukon City Park, Freedom Trail Park και Chisholm Trail Park. Όλα βρίσκονται κοντά στο NW 10th και Holly, νότια του Vandament και λίγο έξω από το διακρατικό.

Από την Οκλαχόμα Σίτι, πάρτε το I-40 δυτικά μέχρι το Exit 137. Πηγαίνετε δυτικά στην 10η οδό NW στο Holly και στρίψτε δεξιά. Καθώς πηγαίνετε δυτικά στο Holly, θα δείτε γρήγορα την είσοδο στο Yukon City Park, 2200 S. Holly. Η περιοδεία συνεχίζεται στη Playground Trail Freedom, 2101 S. Holly, κατευθείαν βόρεια του Yukon City Park και στη συνέχεια βόρεια σε λίγα τετράγωνα μέχρι το πάρκο Chisholm Trail στο 500 W Vandament.

Αδεια

Η είσοδος στα Χριστούγεννα στο πάρκο του Yukon είναι απολύτως δωρεάν, αλλά οι επισκέπτες μπορούν σίγουρα να δώσουν χρήματα για να χρηματοδοτήσουν το γεγονός κάθε χρόνο.

Οι εθελοντές αποδέχονται προαιρετικές δωρεές στις εξόδους και μπορείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμβολή κάνοντας κλήση (405) 354-8442.

Χριστούγεννα στις εμφανίσεις πάρκων:

Υπάρχουν περίπου 360 μοναδικές εκθέσεις διακοπών ως μέρος των Χριστουγέννων του Yukon στο πάρκο. Ανάμεσα στα κυριότερα σημεία:

Κι αλλα...

Επιπλέον, οι πολλές εκπληκτικές οθόνες φωτισμού, υπάρχουν: