Οκλαχόμα Σίτι Τουρκία Trot Classic - Τρέξιμο των Ευχαριστιών

Ιστορικό:

Τώρα στο 16ο έτος της, το Trot Classic της Τουρκίας είναι ένα τρέξιμο γεγονός που διεξάγεται ετησίως κατά την ημέρα των ευχαριστιών, που χαρακτηρίζεται από μια φυλή 5k με κυρώσεις USATF και μια διαδρομή διασκέδασης ενός μιλίου. Χορηγούμενος από το Ινστιτούτο Eagle Ridge Institute, η εκδήλωση επωφελείται από μια σειρά προγραμμάτων στο Eagle Ridge, συμπεριλαμβανομένων των μη κερδοσκοπικών κοινωνικών υπηρεσιών για τις οικογένειες, τους νέους και τις γυναίκες σε κίνδυνο. Τα έσοδα επωφελούνται επίσης από τους Special Olympics της Περιοχής Capitol της Οκλαχόμα.

2015 Τουρκία Λεπτομέρειες εκτέλεσης:

Το 2015, το Trot Classic της Τουρκίας θα πραγματοποιηθεί την ημέρα των ευχαριστιών, την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου, στη λίμνη Hefner .

Η εγγραφή και η επιβίβαση κατά την έναρξη του αγώνα αρχίζουν στις 7 π.μ., ενώ η διαδρομή 5k ξεκινά στις 8:15. Το Family Fun Run ξεκινάει περίπου 15 λεπτά νωρίτερα και θα πραγματοποιηθούν δραστηριότητες το πρωί.

Χάρτης μαθημάτων:

Οι δραστηριότητες πραγματοποιούνται στο πάρκο Stars & Stripes Park.

Εγγραφή:

Όλοι οι δρομείς πρέπει να εγγραφούν και να το κάνουν online. Η έγκαιρη εγγραφή είναι $ 30 για τον αγώνα 5k και $ 15 για το τρέξιμο ενός μιλίου. Υπάρχει έκπτωση για ενεργό στρατιωτικό. Δεν υπάρχει κόστος για παιδιά κάτω των 5 ετών να εγγραφούν για οικογενειακή επιχείρηση. Οι καταχωρίζοντες μπορούν επίσης να επιλέξουν να αγοράσουν ένα μπλουζάκι ενώ τα προμήθειες διαρκούν.

Περισσότερες πληροφορίες:

Οι δρομείς με σκύλους επιτρέπονται στο Τρένο Κλασικό της Τουρκίας. Μια τελετή απονομής βραβείων ακολουθεί τον αγώνα.

Επικοινωνήστε (405) 840-1359 για τυχόν ερωτήσεις της Κούρσας της Τουρκίας. Το Eagle Ridge Institute βρίσκεται στην οδό 601 NE 63rd Street.