Ένας οδηγός για το Pasadena Lodging

Βρείτε ένα μέρος για να μείνετε στην Πασαντένα της Καλιφόρνια

Το Pasadena βρίσκεται ακριβώς βόρεια του κέντρου του Λος Άντζελες, στο βόρειο άκρο του Hwy 110. Ο I-210 διέρχεται από αυτό από τα ανατολικά προς τα δυτικά. Άλλες πόλεις γύρω από την Πασαντένα περιλαμβάνουν τα Altadena, Glendale, South Pasadena και La Canada Flintridge. Ορισμένες online κρατήσεις θα περιλαμβάνουν όλες αυτές όταν ψάχνετε για ξενοδοχεία Pasadena, αλλά σε άλλες, ίσως χρειαστεί να κάνετε αναζήτηση ανά μεμονωμένα ονόματα πόλεων.

Βρείτε ένα ξενοδοχείο στην Πασαντένα

Βρείτε το κατάλυμα Pasadena σαν επαγγελματία.

Χρησιμοποιήστε την ίδια διαδικασία που χρησιμοποιούμε για να επιλέξετε τα συνιστώμενα ξενοδοχεία μας . Ωστόσο, θα πρέπει πρώτα να γνωρίζετε μερικά πράγματα σχετικά με τα ξενοδοχεία Pasadena:

Μόλις έχετε επιλέξει μερικούς καλούς υποψηφίους για το ταξίδι σας, εφαρμόστε όλα τα καλύτερα κόλπα για να πάρετε το χαμηλότερο δυνατό ποσοστό .

Πηγαίνετε κατ 'ευθείαν στις κριτικές ξενοδοχείων Pasadena και συγκρίσεις τιμών στο Tripadvisor.

Ξενοδοχεία Pasadena κατά μήκος της διαδρομής Parade Bowl Parade

Τα ξενοδοχεία κατά μήκος της διαδρομής Rose Bowl Parade είναι μεσαία σε οικονομικά καταλύματα το μεγαλύτερο μέρος του έτους. Δυστυχώς, τα ποσοστά αυξάνονται στα ύψη για την παρέλαση του Rose Bowl και μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κρατήσεις ένα χρόνο ή περισσότερο εκ των προτέρων.

Το Best Western Colorado Inn (2156 E. Colorado) και το Westway Inn Pasadena (1599 E. Colorado) έχουν κάποια δωμάτια που βλέπουν στην Colorado Blvd.

όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε την Rose Bowl Parade από το παράθυρό σας. Άλλα ξενοδοχεία κατά μήκος της διαδρομής περιλαμβάνουν:

Τα παρακάτω ξενοδοχεία είναι αρκετά κοντά στη διαδρομή Rose Bowl Parade που μπορείτε να περπατήσετε σε αυτό, εξοικονομώντας χώρο στάθμευσης.

Ελέγξτε τη διεύθυνσή σας σε σχέση με τη διεύθυνση του ξενοδοχείου. Η διαδρομή Rose Bowl Parade είναι αρκετά μίλια μακριά και ένα ξενοδοχείο στο 1300 μπλοκ του W. Colorado είναι πολύ μακριά από τα τραπέζια στο 100 Ε. Κολοράντο. Η απόκτηση ενός ξενοδοχείου στην ίδια πλευρά του δρόμου με τις θέσεις σας μπορεί να σας βοηθήσει εάν πρέπει να επιστρέψετε στο δωμάτιό σας πριν τελειώσει η παρέλαση.

Βρείτε ένα B & B στο Pasadena

Bed and breakfast inns μπορεί να είναι πιο δύσκολο να βρεθεί χωρίς να περάσετε αμέτρητες ώρες που περνούν από τις ιστοσελίδες τους. Το Bedandbreakfast.com σας προσφέρει ένα εύχρηστο μέρος για να ελέγξετε πολλά από αυτά ταυτόχρονα.

Pasadena Εστιατόρια και Ταβέρνες

Μας αρέσει να νοικιάζουμε ένα μεγάλο σπίτι και να καλέσουμε μια παρέα φίλων για να έρθουν μαζί μας (ή να νοικιάσετε ένα μικρό για να έχουμε όλα για τον εαυτό μας). Θα βρείτε πολλά condos και σπίτια για ενοικίαση στην Pasadena, αλλά η εύρεση του σωστού παίρνει λίγο περισσότερη δουλειά. Ρίξτε μια ματιά στο τι διατίθεται μέσω του Tripadvisor.