Βρίσκοντας ένα προσιτό, φιλικό προς το ξενοδοχείο ξενοδοχείο στο Δυτικό Χόλιγουντ

Ένας αναγνώστης ζητά συμβουλές σχετικά με προσιτά, φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους ξενοδοχεία στο Δυτικό Χόλιγουντ

Ερώτηση: Πάω στο Λος Άντζελες για δουλειές αργότερα αυτό το μήνα και αναρωτιέστε αν θα μπορούσατε να συστήσετε ένα φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους, οικονομικά προσιτό ξενοδοχείο. Το έργο μου με οδηγεί ως επί το πλείστον στο Δυτικό Χόλιγουντ, έτσι ώστε η γειτονιά να είναι δροσερή.

Ευχαριστώ,

Kathy B.

Απάντηση: Γεια σου Kathy,

Κατ 'αρχάς, εδώ είναι ένας σύνδεσμος προς τον οδηγό μου West Hollywood Hotel , ο οποίος περιλαμβάνει φιλικές προς το γκέι επιλογές σε μια ποικιλία τιμών.

Το WeHo έχει πάρει λίγο ακριβό με τα χρόνια, αλλά υπάρχουν κάποιες σχετικά λογικές επιλογές, και όλες αυτές είναι φιλικές προς τους ομοφυλόφιλους και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια ή μια σύντομη βόλτα στην καμπίνα της γκέι διασκέδασης / λουρίδα λιανικής κατά μήκος της λεωφόρου Santa Monica .

Αυτό που πληρώνετε θα ποικίλλει σημαντικά ανάλογα με τη ζήτηση, αλλά στο Δυτικό Χόλιγουντ, μπορείτε γενικά να περιμένετε να πληρώσετε 300 έως 500 δολάρια τη νύχτα για ιδιότητες κορυφαίας ποιότητας και εύκολα πάνω από 200 δολάρια σε μερικά από τα πιο πολυτελή.

Εδώ είναι εφτά αξιόπιστες επιλογές, συμπεριλαμβανομένων μερικών αγαπημένων, που γενικά έχουν τα ποσοστά κάτω από $ 250, και μερικές φορές κάτω από $ 150 το βράδυ:

Υπάρχουν και λίγα μικρά μοτέλ στο WeHo, αλλά είναι πραγματικά πολύ ζοφερά και ζοφερά.

Θα ήθελα να πληρώσω λίγο επιπλέον και να αποφύγω αυτά. Εάν βρίσκετε πραγματικά υψηλότερα ποσοστά από ό, τι επιθυμείτε, μια άλλη επιλογή είναι να μείνετε λίγο πάνω στα σύνορα στα ανατολικά, στο Hollywood proper, όπου θα βρείτε περισσότερα από τα συνηθισμένα μοτέλ μεσαίας κατηγορίας (Comfort Inn, Holiday Inn Express κ.λπ.). Αυτά δεν θα έχουν ιδιαίτερα gay ακολουθία ή συναρπαστική τοποθεσία, αλλά μερικές φορές θα βρείτε δωμάτια για κάτω από $ 100 σε αυτόν τον τομέα.

Το West Hollywood CVB, το οποίο είναι ένας μεγάλος υποστηρικτής του gay τουρισμού, διαθέτει μια εξαιρετική online μηχανή κρατήσεων ξενοδοχείων, αν θέλετε να δοκιμάσετε να συγκρίνετε τιμές σε πολλά διαφορετικά ακίνητα.

Η ελπίδα ότι βοηθά, και ότι έχετε ένα θαυμάσιο ταξίδι!

Στην υγειά σας,

Ανδρέας