Τον Καναδά τον Οκτώβριο Οδηγός Καιρού και Εκδηλώσεων

<Καναδάς τον Σεπτέμβριο Καναδάς Καιρός & Γεγονότα Ημερολόγιο | Καναδάς το Νοέμβριο>

Απολαύστε τον Καναδά τον Οκτώβριο

Ο Οκτώβριος είναι μια μεγάλη στιγμή για να επισκεφθείτε τον Καναδά. Ο καιρός είναι δροσερός αλλά άνετος και το φύλλωμα πτώσης είναι εντυπωσιακό. Οι περισσότερες υπαίθριες δραστηριότητες μπορούν να απολαύσουν άνετα με λίγη επιπλέον επίστρωση.

Σε όλο τον Καναδά, οι καιρικές συνθήκες του Οκτωβρίου θα είναι δροσερές με κάποιες βροχοπτώσεις αλλά ευχάριστες. Το χιόνι δεν είναι συνηθισμένο, εκτός αν κατευθυνθείτε βόρεια, αλλά ο μεγαλύτερος αριθμός του Καναδά ζει στα νότια μέρη της χώρας, σε απόσταση 250 χλμ. Από τα σύνορα των ΗΠΑ.

Στις αρχές Οκτωβρίου θα είναι τυπικός καιρός πτώσης (ελαφρύ μπουφάν), αλλά καθώς το τέλος του μήνα κυλάει γύρω, μπορεί να μετατραπεί σε αποκομμένος νυσταγμένος (βαριά παλτό που απαιτείται).

Μειωμένα πλήθη - σε σύγκριση με τον Ιούλιο και τον Αύγουστο - οι ευχάριστες καιρικές συνθήκες και οι ευκαιρίες ταξιδιού κάνουν τον Οκτώβριο ιδανικό χρόνο για να επισκεφτείτε τα περισσότερα μέρη του Καναδά, επομένως εξετάστε το ενδεχόμενο να επεκτείνετε το ταξίδι σας και να συμπεριλάβετε άλλους κορυφαίους προορισμούς της χώρας για να διευρύνετε την αίσθηση της διαφορετικής αυτής χώρας.

Το φύλλωμα πτώσης έχει κορυφωθεί στα περισσότερα καναδικά σημεία από τα μέσα έως τα τέλη Οκτωβρίου, αλλά να έχετε κατά νου ότι οι περισσότεροι βόρειες περιοχές θα φτάσουν στη σύνοδο κορυφής χρώματος νωρίτερα.

Συμπληρώνοντας τα χρώματα πτώσης είναι τα φορτία των εποχιακών φεστιβάλ, συμπεριλαμβανομένων των κομματιών κολοκύθας, των λαβυρίνθων αραβοσίτου, των υπαίθριων αγροκτημάτων και των εκθέσεων. Επιπλέον, η Καναδική Ευχαριστιών πραγματοποιείται πάντα τη δεύτερη Δευτέρα του Οκτωβρίου.

Μέση θερμοκρασία Οκτωβρίου (χαμηλή / υψηλή)

Οκτωβρίου στις μεγάλες καναδικές πόλεις

Γνωρίζετε πού πηγαίνετε στον Καναδά; Δείτε πιο λεπτομερείς καναδικούς οδηγούς για τις καιρικές συνθήκες και τους εκδηλώσεις στην πόλη:

Τι να Pack

Οκτώβριος Perks

Καλό να ξέρω

Οκτώβριος στον Καναδά Κύρια σημεία / εκδηλώσεις - Βανκούβερ, Τορόντο και Μόντρεαλ

Οκτώβριος στον Καναδά Κύρια σημεία / εκδηλώσεις