Τι να φοράτε το χειμώνα στον Καναδά

Εάν επισκέπτεστε τον Καναδά από τον Νοέμβριο μέχρι τον Μάρτιο, πιθανότατα θα συναντήσετε κάποιες ψυχρές - και σε μερικές τοπικές τοποθεσίες, κατακλύζοντας εντελώς τον κρύο καιρό. Πολλοί επισκέπτες στον Καναδά δεν δίνουν προσοχή στο πόσο σοβαρό κρύο μπορεί να πάρει και να φτάσει άσχημα προετοιμασμένοι για θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν και υγρές, θυελλώδεις, χιονισμένες συνθήκες.

Μην ντυθείτε για το κρύο μπορεί να καταστρέψει μια μέρα -ιδίως αν είστε με παιδιά. Ευτυχώς ντύσιμο για να κρατήσει ζεστό το χειμώνα είναι απλή αν ακολουθήσετε μερικές μόνο σημαντικές συμβουλές.

Φόρεμα σε στρώματα

Το ντύσιμο σε στρώσεις είναι ο κανόνας νούμερο ένα για ντύσιμο για κρύο καιρό. Όχι τόσο πολύ που τα πολλαπλά ρούχα μπορούν να σας κρατήσουν πιο ζεστά από το ένα, αλλά τα στρώματα επιτρέπουν την ευελιξία να προσαρμοστούν σε διαφορετικές θερμοκρασίες.

Τα στρώματα πρέπει να ακολουθούν τα εξής:

Κρατήστε το χαλαρό

Βεβαιωθείτε ότι κανένα από τα ρούχα σας δεν είναι πολύ σφιχτό. Τα πιο χαλαρά ρούχα απομονώνουν καλύτερα και επιτρέπουν μεγαλύτερη κίνηση ρευστού.

Λιγότερο είναι περισσότερο

Ο στόχος όταν το ντύσιμο για μια κρύα μέρα είναι να μένει ζεστό, αλλά όχι να ζεσταθεί και να ιδρωθεί, κάτι που μπορεί να σας κάνει κρύο λόγω της υγρασίας που παράγεται. Επιλέξτε λιγότερα, ποιοτικά αντικείμενα που κατασκευάζονται από τα κατάλληλα υφάσματα και όχι υπερκατασκευή.

Δεν χρειάζεται πάντα να ξοδεύετε πολλά χρήματα σε αυτά τα ενδύματα με κρύο καιρό: τα μάλλινα πουκάμισα Merino, τα θερμικά εσώρουχα, τα πλεκτά γάντια και άλλα είναι διαθέσιμα σε μέρη όπως η Costco για πολύ λιγότερο από τα καταστήματα ειδικών αθλημάτων και περιπέτειας.

Επιπλέον, ψωνίστε online και κατά τους μήνες μετά το χειμώνα για εξαιρετική εξοικονόμηση. Ελέγξτε την ηλεκτρονική πρίζα REI για ουσιαστική εξοικονόμηση.

Αποφύγετε το βαμβάκι δίπλα στο δέρμα

Το βαμβάκι τείνει να απορροφά το νερό, όπως τον ιδρώτα, το οποίο θα καταλήξει να σας κάνει κρύο. Ο στόχος είναι να μείνει ξηρός, ο οποίος με τη σειρά του θα σας βοηθήσει να σας κρατήσει ζεστό. Επιλέξτε άλλα υφάσματα, όπως μαλλί, μετάξι ή συνθετικά για εσώρουχα και κάλτσες.

Τα εσώρουχα από μετάξι είναι ελαφριά αλλά εκπληκτικά ζεστά.

Κρατήστε τα πόδια σας στεγνά

Τα πόδια θα πρέπει να καλύπτονται με κάλτσες από μαλλί ή συνθετικό ύφασμα και ανθεκτικά στο νερό, μονωμένα μπότες. Η τοποθέτηση πλαστικών σακουλών γύρω από τα πόδια σας για να εξασφαλιστεί η ξηρότητα είναι μια άλλη επιλογή.

Μην ξεχάσετε τα εξαρτήματα

Το καπέλο, τα γάντια και το μαντήλι είναι μουστάρια σε κρύα κλίματα. Η κάλυψη του προσώπου σας μπορεί να είναι ιδιαίτερα σημαντική. Το BUFF ®, για παράδειγμα, είναι ελαφρύ πλεκτό που καλύπτει πάνω από το κεφάλι και μπορεί να φορεθεί γύρω από το λαιμό ή να τραβηχτεί πάνω από το πρόσωπο για προστασία όπως απαιτείται.

Τα καπέλα αποτελούν αναγκαιότητα για υπαίθριες δραστηριότητες στο χειμώνα.

Εάν μπορείτε να βρείτε ένα με τα πτερύγια, τόσο καλύτερα.

Κάποιοι βρίσκουν δερμάτινα γάντια με γάντια fleece κατασκευασμένα στο καλύτερο για περιήγηση στα αξιοθέατα, καθώς το δέρμα είναι εύπλαστο και δίνει στα χέρια σας καλύτερη κίνηση. Ωστόσο, για αθλήματα χιονιού, γάντια από υψηλής ποιότητας, ανθεκτικό στο νερό, συνθετικό ύφασμα μπορεί να είναι καλύτερα, ή γάντια από μαλλί που καλύπτονται από κέλυφος από νάιλον.

Ένα άλλο εύχρηστο εξάρτημα είναι ένα ζευγάρι πακέτα θερμότητας μιας χρήσης, τα οποία μπορείτε να αγοράσετε σε αθλητικά καταστήματα ή ακόμα και σε κάποια καταστήματα εύχρηστων προϊόντων για περίπου $ 3. Μπορούν να πάνε σε μπότες, γάντια και τσέπες και θα σας δώσουν λίγη έκρηξη για περίπου 4 με 6 ώρες.

Αν και δεν θα σας κρατήσουν ζεστό, μην ξεχάσετε τα γυαλιά ηλίου και τα αντηλιακά. Φρέσκο ​​λευκό χιόνι σε μια ηλιόλουστη μέρα μπορεί να είναι έντονη και φωτεινή.