Συμβουλές για αξιοθέατα για πρώτη φορά επισκέπτη στο νησί Kauai της Χαβάης

Δείτε τον Kauai από τον αέρα, τη θάλασσα και το έδαφος

Το μεγάλο πράγμα για τη Χαβάη είναι ότι κάθε νησί είναι διαφορετικό από όλα τα άλλα.

Το Kauai είναι το παλαιότερο από τα κυριότερα νησιά της Χαβάης και έτσι έχει τα πιο πυκνά δάση βροχής, τα βαθύτερα φαράγγια και τους πιο εκπληκτικούς θαλάσσιους βράχους. Είναι παρατσούκλι το Κήπος Isle και θα δείτε καταπληκτικά λουλούδια σχεδόν παντού. Είναι επίσης γνωστό ως Νησί Discovery της Χαβάης και αυτό είναι εύκολο. Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείτε να δείτε και να κάνετε γύρω από κάθε γωνιά.

Kauai είναι επίσης το σπίτι σε ένα από τα πιο βρεγμένα σημεία στη γη - Mt. Waialeale που με οδηγεί στην πρώτη συνιστώμενη δραστηριότητά μου για πρώτη φορά επισκέπτη.

Βλ. Kauai από τον αέρα

Εάν παίρνετε ποτέ μια βόλτα με ελικόπτερο στη Χαβάη, το κάνετε στον Kauai. Τα περισσότερα από τα πιο όμορφα μέρη, οι καταρράκτες, οι βράχοι στη θάλασσα και τα περισσότερα από τα βουνά Waialeale ίδια μπορεί να δει μόνο από τον αέρα.

Συστήνω τα ελικόπτερα Jack Harter, αλλά υπάρχουν πολλές άλλες καλές επιλογές. Ο Jack Harter προσφέρει πολλές διαφορετικές εκδρομές, αλλά η καλύτερη αγορά για τα χρήματά σας είναι η 90λεπτη περιοδεία τους που έχει σχεδιαστεί για σοβαρούς φωτογράφους. Εκτελείται μόνο μία φορά την ημέρα, έτσι οι επιφυλάξεις μπροστά από το χρόνο είναι ένα κλειδί.

Οι εκδρομές με ελικόπτερο δεν θα πετούν σε αμφισβητήσιμη καιρική κατάσταση. Δεν είναι ασφαλές, και οι πελάτες δεν θα πάρουν την αξία των χρημάτων τους. Κρατήστε την πτήση σας για νωρίς στην επίσκεψή σας, έτσι ώστε αν ακυρωθεί λόγω καιρού, μπορείτε να προγραμματίσετε ξανά.

Βλ. Kauai από τη θάλασσα

Το Kauai έχει μερικά από τα πιο εκπληκτικά νερά της θάλασσας στον κόσμο.

Μην χάσετε την ευκαιρία να τους δείτε από το νερό.

Από τον Νοέμβριο μέχρι τον Απρίλιο θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε τους χειμερινούς επισκέπτες της Χαβάης, τις φάλαινες .

Μια εταιρεία περιοδεία που σχεδόν πάντα λαμβάνει θετικές κριτικές είναι η πλοήγηση του Captain Andy's Adventures. Τρέχουν τόσο εκδρομές ιστιοπλοΐας όσο και ράφτινγκ κατά μήκος της ακτής Na Pali.

Πλέουν από το λιμάνι Port Allen στη νότια ακτή, το οποίο είναι πολύ πιο βολικό για τους περισσότερους επισκέπτες από έναν από τους λίγους υπόλοιπους χειριστές που φεύγουν από το Hanalei στη βόρεια ακτή .

Τώρα που καλύψαμε να βλέπουμε τον Kauai από τον αέρα και από τη θάλασσα, υπάρχουν μερικά πράγματα που είναι "πρέπει να δείτε" από το έδαφος.

Βλ. Kauai από το ομόσπονδο κράτος

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι ένα ταξίδι μέχρι το φαράγγι Waimea και το πάρκο Koke'e State Park. Μπορείτε να πάρετε μια καλή αίσθηση για αυτό το ταξίδι με τη Δυτική Kauai Photo Gallery μας .

Εάν μένετε στην περιοχή Poipu, θα έχετε μια σχετικά σύντομη διαδρομή προς την Waimea και το ταξίδι μέχρι το φαράγγι Waimea.

Αυτό είναι, ωστόσο, ένα άλλο ταξίδι που θα θέλετε να κάνετε όταν ο καιρός είναι ξεκάθαρος σε αυτό το τμήμα του νησιού, αφού τα σύννεφα τείνουν να αποκρύπτουν τις απόψεις του φαραγγιού και της ακτής.

Δρόμος Waimea Canyon

Ο Mark Twain κάλεσε το φαράγγι της Waimea το Grand Canyon του Ειρηνικού και είναι καταπληκτικό. Τα χρώματα είναι στην πραγματικότητα πολύ καλύτερα από αυτά που θα δείτε στο Grand Canyon.

Θα θελήσετε να οδηγήσετε μέχρι το τέλος του δρόμου στο Koke'e State Park και στο Pu'u o Kila Lookout πάνω από την κοιλάδα Kalalau. Εκεί ξεκινά το μονοπάτι Na Pali και μπορείτε πραγματικά να περπατήσετε λίγο κατά μήκος του μονοπατιού. (Απλά μην πάτε όσο το βάλτο, αλλά πραγματικά δεν υπάρχει καμία πιθανότητα!)

Ελέγξτε το χαρακτηριστικό μας Exploring Canyon Waimea και Koke'e State Park

Αυτό το ταξίδι μπορεί να γίνει σε μισή ημέρα. Η καλύτερη θέα στο φαράγγι Waimea είναι το απόγευμα, όταν ο ήλιος λάμπει στους ανατολικούς τοίχους του φαραγγιού.

Ένα υπέροχο ημερήσιο ταξίδι, εάν μένετε στις περιοχές Poipu ή Lihue, είναι η διαδρομή προς την North Shore του Kauai. Υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να δείτε στην πορεία.

Οδηγήστε στην βόρεια ακτή του Kauai

Βγαίνοντας βόρεια στην εθνική οδό 56 από το Lihue, θα περάσετε τον ποταμό Wailua. Ένα ταξίδι κάτω από τον ποταμό Wailua είναι μια ωραία περιπέτεια διάρκειας δύο ωρών που μπορείτε να εξετάσετε. Οι περισσότεροι από τους πρώτους επισκέπτες επιλέγουν να πάρουν την Cruise River Fern Grotto Wailua του Smith σε κάποιο χρονικό διάστημα κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους.

Όταν κατευθυνθείτε προς τη Βόρεια ακτή κάνετε μια αριστερή εθνική οδό 56 στην οδό Kuamo'o στο παλιό Coco Palms Resort όπου γυρίστηκε η μπλε Χαβάη. Λίγο πιο πάνω από το δρόμο μπορείτε να δείτε Opaekaa Falls και μια υπέροχη θέα στην κοιλάδα ποταμού Wailua.

Από εδώ θα διπλασιάσετε πίσω στην εθνική οδό 56 και κατευθυνθείτε προς τη Βόρεια ακτή του Kauai.

Έχουμε μια συνοπτική περίληψη ενός ταξιδιού στο North Shore του Kauai στο χαρακτηριστικό μας Εξερεύνηση της Βόρειας Θάλασσας του Kauai .

Άλλοι χρήσιμοι πόροι

Επίσης, όταν φτάνετε στο αεροδρόμιο, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει την δωρεάν δημοσίευση που ονομάζεται 101 Πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Kauai . Έχει μερικές εξαιρετικές ιδέες και μερικές χρήσιμες διαφημίσεις για εκπτώσεις και δείπνο.