Επιλέγοντας ένα ταξίδι διασκέδασης και ασφαλή ελικόπτερο στο Kauai

Μια περιοδεία με ελικόπτερο είναι ο καλύτερος τρόπος να δείτε το νησί Kauai. Δεδομένου ότι πάνω από το 70% του νησιού είναι απρόσιτο από τη στεριά, θα δείτε περιοχές που μπορεί κανείς να δει μόνο από τον αέρα. Θα έχετε επίσης καλύτερη θέα σε πολλά μέρη του νησιού.

Χαρακτηριστικά των περιηγήσεων στις περισσότερες εκδρομές με ελικόπτερο στο Kauai περιλαμβάνουν τους καταρράκτες Jurassic Park , την κοιλάδα Hanapepe, το φαράγγι Waimea, την ακτή Na Pali, την κοιλάδα Hanalei και το Mt. Waialeale. Οι περισσότερες εκδρομές διαρκούν μεταξύ 50 λεπτών και μιας ώρας, αν και ορισμένες εταιρείες προσφέρουν μακρύτερες εκδρομές που συνοδεύονται συνήθως από μια στάση.

Ζητήματα ασφάλειας

Μια κοινή ανησυχία των περισσότερων ανθρώπων που εξετάζουν τις εκδρομές ελικοπτέρων είναι αν είναι ασφαλείς. Η απάντηση είναι ναι. Τούτου λεχθέντος, συμβαίνουν ατυχήματα. Η FAA απαιτεί ακόμη αυστηρότερους ελέγχους και συντήρηση εξοπλισμού από ποτέ. Θυμηθείτε ότι στην Kauai υπήρχαν δέκα εταιρείες ελικοπτέρων που λειτουργούσαν ταυτόχρονα με πάνω από 100 πτήσεις την ημέρα συνολικά, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες. Κατά τη διάρκεια των 15 ετών που είναι πάνω από 50.000 πτήσεις.

Όταν εξετάζετε μια εταιρεία περιοδεία, γνωρίζετε ότι κάθε επιβάτης, με ομοσπονδιακή ρύθμιση, θα πρέπει να έχει μια λεπτομερή ενημέρωση σχετικά με την ασφάλεια πριν από οποιαδήποτε πτήση και οδηγίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του παρεχόμενου εξοπλισμού ασφαλείας. Για τις πτήσεις των θυρών είναι επιτακτική ανάγκη να είναι ασφαλισμένα όλα τα χαλαρά αντικείμενα και τα χέρια και οι κάμερές σας να παραμείνουν στο ελικόπτερο. Θα ήταν σωστό να είστε ύποπτος για κάθε οργανωτή ταξιδίων που δεν προσφέρει πλήρη ενημέρωση σχετικά με την ασφάλεια.

Κάντε την έρευνά σας

Ο έξυπνος ταξιδιώτης κάνει την έρευνά του και φροντίζει να είναι άνετα με την εταιρεία που επιλέγουν. Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες που συνιστώνται σε αυτόν τον κατάλογο περιλαμβάνονται επειδή έχουν δοκιμαστεί από τους συντάκτες αυτού του άρθρου, αλλά υπάρχουν πολλές άλλες αξιόπιστες, ασφαλείς και ευχάριστες περιηγήσεις.

Είναι σημαντικό για τον καθένα που σκέφτεται μια περιοδεία ελικοπτέρου να ελέγξει τις ιστοσελίδες και να διαβάσει σχόλια πριν επιλέξει την εταιρεία που θα κάνει κράτηση.

Κράτηση μπροστά

Υπάρχουν δύο πλεονεκτήματα για την κράτηση μπροστά στο χρονοδιάγραμμα: Το ένα οφείλεται στο γεγονός ότι το Kauai έχει τροπικό κλίμα και βρέχει πολύ εκεί: Για την ασφάλεια και την απόλαυση, οι πτήσεις συχνά ακυρώνονται λόγω κακοκαιρίας. Σας συνιστούμε να κλείσετε την εκδρομή σας με ελικόπτερο νωρίς στην επίσκεψή σας στο Kauai, ώστε να έχετε χρόνο να προγραμματίσετε την αναγόμωσή σας.

Ο άλλος λόγος που είναι σοφό να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων είναι ότι οι περισσότερες εταιρείες προσφέρουν σημαντικές εκπτώσεις εάν κάνετε κράτηση στο διαδίκτυο.

Εταιρείες ελικόπτερο για Kauai

Εδώ είναι οι εταιρείες ελικοπτέρων που λειτουργούν επί του παρόντος στην Kauai. Ελέγξτε τους δικτυακούς τόπους τους για τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με τα χρονοδιαγράμματα και τα τέλη περιοδείας.

  1. Μπλε Χαβάη Ελικόπτερα
    Η Blue Hawaiian, η μεγαλύτερη και πιο καταξιωμένη εταιρεία ελικοπτέρων της Χαβάης, πετάει στα κορυφαία ελικόπτερα ECO-star, το πρώτο ελικόπτερο που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για περιηγήσεις, σε 55λεπτικές περιηγήσεις "Kauai ECO Adventure" από το ελικοδρόμιο Lihue. Αναφέρεται ότι συχνά οι πτήσεις τους διαρκούν λιγότερο, δηλαδή 48-50 λεπτά. Προσφέρουν επίσης ιδιωτικές χάρτες.
  2. Νησί ελικόπτερα
    Με περισσότερα από 30 χρόνια υπηρεσίας, τα Island Helicopters πετάνε τα νεότερα ελικόπτερα Eurocopter A-Star με προσαρμοσμένες πόρτες και παράθυρα από γυαλί οροφής έως ορόφου σε 50-60 λεπτά "Deluxe Kauai Grand Tours" από το ελικοδρόμιο Lihue. Είναι επίσης η μόνη εταιρεία που προσφέρει μια περιήγηση 90 λεπτών που περιλαμβάνει προσγείωση στη βάση του Manawaiopuna Falls (Jurrasic Park Falls). Μπορείτε να διαβάσετε την κριτική μου σχετικά με μια περιπέτεια προσγείωσης ελικόπτερο Jurassic Falls με νησιωτικά ελικόπτερα.
  1. Τζάκ Χάρτερ Ελικόπτερα
    Ο Jack Harter πετάει ελικόπτερα έξι επιβατών A-Star με παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή για εξαιρετική ορατότητα, καθώς και τέσσερα επιβάτες Hughes 500s που πετούν με τις πόρτες μακριά. Προσφέρουν περιηγήσεις 60-65 λεπτών στις περιηγήσεις A-Star & Hughes 500 και 90 λεπτών μόνο στο A-Star. Όλες οι πτήσεις προέρχονται από το ελικοδρόμιο Lihue. Μπορείτε να διαβάσετε την αναθεώρηση της πτήσης 60 λεπτών με τα ελικόπτερα Jack Harter και να δείτε μια συλλογή από 84 φωτογραφίες που τραβήξατε στην πτήση. Αυτή είναι η προσωπική μου επιλογή για την αγαπημένη εταιρία περιοδείας ελικοπτέρων Kauai.
  2. Mauna Loa Ελικόπτερα
    Οι εκδρομές ελικοπτέρων Mauna Loa πετούν τα τέσσερα ελικόπτερα R44 που κατασκευάζει η Robinson Helicopter Company. Πλέουν αποκλειστικά ιδιωτικές εκδρομές για πάρτι δύο, τριών ή τεσσάρων. Προσφέρουν τέσσερις ξεναγήσεις, όπως το "Ultimate Island Tour", το οποίο έχει διάρκεια 50-60 λεπτών, ένα "Extreme Island Tour" 60-70 λεπτών, καθώς και η εκπαίδευση πιλότων με το "Ultimate Instructional Tour Package" και μια ειδική πτήση φωτογραφίας. " Πετούν από το ελικοδρόμιο Λιέου.
  1. Εκδρομές με ελικόπτερο Safari
    Το Safari Helicopter Tours φέρει το ελικόπτερο A-Star 350 B2-7 με μεγάλα παράθυρα προβολής, ένα αμφίδρομο σύστημα επικοινωνίας που χρησιμοποιεί τα ακουστικά ακύρωσης θορύβου Generation Bose X και κλιματισμό. Προσφέρουν μια περιοδεία 55 λεπτών "Deluxe Waterfall Safari" και ένα 90λεπτο "Kauai Refuge Eco Tour" που περιλαμβάνει μια στάση 30 λεπτών στο Kauai Botanical Refuge με θέα το φαράγγι του Olokele.
  2. Ελικόπτερα ηλιοφάνειας
    Η Sunshine Helicopters, Inc. και η εταιρεία Will Squyres Helicopter Tours συγχωνεύονται από κοινού ως μία εταιρεία. Προσφέρουν μια περιήγηση "Ultimate Kauai Experience" 45-50 λεπτών από το ελικοδρόμιο Lihue χρησιμοποιώντας και τα δύο ελικόπτερα FX STAR και WhisperSTAR. Προσφέρουν επίσης περιηγήσεις 30-40 λεπτών και 40-50 λεπτών από το αεροδρόμιο Princeville στο North Shore του Kauai, μια βολική τοποθεσία για τους επισκέπτες που διαμένουν στις περιοχές Princeville ή Hanalei.