Κορυφαίες Περιηγήσεις στο Μπρούκλιν

Υπάρχουν πολλά που μπορείτε να δείτε και να κάνετε στο Μπρούκλιν, όλο το χρόνο. Ακολουθεί ένας μερικός κατάλογος περιηγήσεων, μερικοί αυτο-καθοδηγούμενοι και άλλοι που διοικούνται από εμπορικές εταιρείες, που διερευνούν διαφορετικές γειτονιές, ιστορικές περιόδους και ναι, ακόμη και θέματα τροφίμων, στον πολύ αγαπητό «εξωτερικό δήμο» της Νέας Υόρκης.

Κορυφαίες περιηγήσεις στο Μπρούκλιν

Αν έχετε χρόνο για μία περιήγηση στο Brooklyn, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει μία (ή όλα) από αυτές:

  1. Περπατήστε τη γέφυρα του Μπρούκλιν
  2. Μπρούκλιν Ναυτικό Ναυπηγείο
  1. Μπρούκλιν Ζυθοποιία
  2. Νεκροταφείο πράσινου ξύλου

Αυτοκατευθυνόμενες Περιπατητικές Περιηγήσεις

Ένα από τα πιο θαυμάσια πράγματα για τη Νέα Υόρκη είναι ότι τόσες πολλές ζωντανές συνοικίες υπάρχουν δίπλα-δίπλα. Πάρτε τον εαυτό σας σε μια μικρή περιήγηση σε μια γειτονιά του Μπρούκλιν. Οι περισσότερες από τις παρακάτω εκδρομές είναι σύντομες, απαιτώντας μόνο περίπου μία ώρα. (Περισσότερα δρομολόγια για να έρθουν.)

  1. Βικτωριανή γειτονιά: Prospect Park South
  2. Σύντομη περιήγηση με βόλτα στα βικτοριανά Μπρούκλιν τα ύψη (DIY)
  3. Ιστορία του πάρκου Sunset Περπατήστε
  4. Μια βόλτα στην οδό του DUMBO
  5. Ειδικές περιηγήσεις στο Μπρούκλιν
  6. 11 Σεπτεμβρίου μνημεία

Εμπορικοί οδηγοί: Περιπατητικές εκδρομές

Γιατί οι Νεοϋορκέζοι δεν επισκέπτονται το Empire State Building και οι Παριζιάνοι δεν επισκέπτονται τον Πύργο του Άιφελ; Είναι πολύ διασκεδαστικό για τους New Yorkers να μάθουν για το Μπρούκλιν και μια ξενάγηση είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για τους επισκέπτες να πάρουν μια αίσθηση του Μπρούκλιν μέσα σε λίγες ώρες.

  1. 14 καλύτερες περιηγήσεις περιπάτου στο Μπρούκλιν

Καλοκαιρινές Περιηγήσεις στο Μπρούκλιν (Self Guided)

Το καλοκαίρι στην πόλη είναι γεμάτο με ενδιαφέροντα πράγματα να κάνουμε, το λιγότερο από τα οποία είναι να εξερευνήσετε το Μπρούκλιν.

Πάρτε μερικές ώρες για μια ξενάγηση με μπύρα στο Ουίλιαμσμπουργκ, ή μια περιήγηση περιπάτου των περιοχών επαναστατικού πολέμου που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην ιστορική μάχη του Μπρούκλιν.

  1. Μεγάλες καλοκαιρινές περιηγήσεις στο Μπρούκλιν
  2. Μισή Μέρα Περιήγηση στην αγορά της Ψύλλων
  3. Αύγουστος: Μάχη του Μπρούκλιν Revolutionary War Tour

Φθινοπωρινές / Χειμερινές Περιηγήσεις

Απόκριες, Ημέρα του Κολόμβου, Ημέρα των Ευχαριστιών, Μαύρη Παρασκευή, Χριστούγεννα, Kwanzaa και Hanukkah κυριαρχούν στο ημερολόγιο του φθινοπώρου στη Νέα Υόρκη.

Παρόλα αυτά, μπορείτε να κάνετε αυτο-καθοδηγημένες και εμπορικές εκδρομές στο Μπρούκλιν. Και, μην χάσετε μερικές πολύ ξεχωριστές εξορμήσεις εκτός εποχής!

  1. Οκτώβριος: Open House NY Tours