Τι είναι το FASTPASS στη Disneyland και στην California Adventure της Disney;

Η Disneyland και η Disney California Adventure προσφέρουν το FASTPASS σε ορισμένες βόλτες για να μειώσουν το χρόνο αναμονής. Αλλά τι είναι και πώς λειτουργεί;

Ένα ραντεβού για βόλτα

Οι γραμμές στις διαδρομές της Disneyland μπορεί να είναι τρελλές. Το σύστημα FASTPASS σχεδιάστηκε για να επιτρέπει στους επισκέπτες να προγραμματίζουν το χρόνο οδήγησης σε επιλεγμένες βόλτες και παραστάσεις, για να μειώσουν το χρόνο που πρέπει να περιμένετε στη σειρά. Σε αντίθεση με τα εισιτήρια "μπροστά από τη γραμμή" των θεματικών πάρκων, δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για το FASTPASS.

Ο καθένας έχει ισότιμη πρόσβαση.

Το ίδιο το FASTPASS είναι ένα τυπωμένο εισιτήριο με ένα ραντεβού για να οδηγήσει μια συγκεκριμένη βόλτα αργότερα μέσα στην ημέρα χωρίς να περιμένει στη μακρά γραμμή αναμονής. Δεδομένου ότι τα FASTPASSES είναι ΔΩΡΕΑΝ με το εισιτήριο εισόδου, δεν υπάρχει λόγος να μην τα χρησιμοποιείτε όταν το πάρκο είναι απασχολημένο ή ακόμα και όταν δεν είναι. Υπάρχει ένας περιορισμένος αριθμός FASTPASSES που διατίθενται ανά διαδρομή και σταματούν να τα διανέμουν όταν δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για τα επόμενα ραντεβού, γι 'αυτό πάρτε τα FASTPASSES σας νωρίς.

Τα FASTPASSES προσφέρονται μόνο σε ορισμένες δημοφιλείς διαδρομές, όπου συχνά υπάρχει μεγάλη αναμονή, και η διαδρομή μπορεί να φιλοξενήσει ξεχωριστή είσοδο FASTPASS. Σε αυτές τις βόλτες, ένα σημάδι θα σας πει πόσο καιρό είναι η αναμονή αναμονής και σε ποια ώρα έχει προγραμματιστεί η επιστροφή FASTPASS, ώστε να μπορείτε να δείτε αν θα ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Ακολουθήστε το σήμα διανομής FASTPASS για να βρείτε τα μηχανήματα FASTPASS. Είναι μερικές φορές σε περίεργα μέρη, οπότε μπορεί να χρειαστεί να ρωτήσετε ένα μέλος του cast όπου να τα βρείτε αν δεν είναι προφανές.

Εισάγετε το εισιτήριό σας στο πάρκο στο μηχάνημα και λάβετε ένα εισιτήριο FASTPASS με το χρονοδιάγραμμα με το ραντεβού σας για να επιστρέψετε αργότερα την ημέρα. Μπορείτε να πάρετε μόνο ένα εισιτήριο FASTPASS ανά πάρκο, αλλά για να εξοικονομήσετε χρόνο, ένα άτομο μπορεί να πάρει τα εισιτήρια ολόκληρης της οικογένειας για να πάρει FASTPASSES ενώ οι άλλοι περιμένουν στη σειρά σε μια άλλη βόλτα.

Την ώρα που αναγράφεται στο εισιτήριό σας, επιστρέψτε την καθορισμένη είσοδο FASTPASS. Το εισιτήριό σας θα σαρωθεί κατά την είσοδό σας. Μερικές φορές μπορείτε να περπατήσετε δεξιά στη βόλτα. Σε άλλες χρονικές στιγμές, ενδέχεται να υπάρξει αναμονή 15 έως 20 λεπτών εάν όλα τα άτομα με FASTPASSES για εκείνη την ώρα εμφανιστούν ταυτόχρονα.

Ενα κάθε φορά

Δεν μπορείτε να παραλάβετε άλλο FASTPASS σε διαφορετική διαδρομή μέχρι να περάσει το πρώτο σας ραντεβού ή μετά από ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα που αναγράφεται στο εισιτήριο. Για παράδειγμα, το FASTPASS σας μπορεί να πει ότι το ραντεβού σας για να επιστρέψετε σε αυτή τη βόλτα είναι σε 3 ώρες, αλλά μπορείτε να πάρετε ένα άλλο FASTPASS σε 2 ώρες. Οι χρόνοι υπολογίζονται αυτόματα με βάση το προβλεπόμενο φορτίο βάρους και τη διανομή των περασμάτων μέχρι στιγμής για αυτή τη διαδρομή.

FASTPASS για προβολές πάρα πολύ

Εκτός από τις βόλτες, το FASTPASS διατίθεται για μία εκπομπή σε κάθε πάρκο. Στη Disneyland, τα FASTPASSES διανέμονται για το φανταστικό νυχτερινό θεαματικό στο Rivers of America. Παρέχουν αποκλειστική πρόσβαση σε συγκεκριμένους χώρους καθισμάτων ή στάσεων. Στην California Adventure, υπάρχουν FASTPASSES για την έκθεση World of Color. Ανάλογα με τη νύχτα, μπορεί να υπάρχουν μία ή περισσότερες εμφανίσεις κάθε εμφάνισης, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει ένα FASTPASS για την εκπομπή που θέλετε.

Πάρτε τους νωρίς

Το πρώτο πράγμα το πρωί, το ραντεβού FASTPASS μπορεί να είναι σε μόλις 15 λεπτά, επιτρέποντάς σας να πάρετε ένα άλλο FASTPASS στη συνέχεια και να τα χρησιμοποιήσετε και αργότερα την ημέρα που οι γραμμές είναι μακρύτερες. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να οδηγήσετε άλλες μη FASTPASS βόλτες νωρίς. Το FASTPASS δίνει ένα χρονικό παράθυρο ώρας που είναι τυπωμένο σε αυτό, αλλά μπορείτε γενικά να χρησιμοποιήσετε το FASTPASS οποιαδήποτε στιγμή μετά την ώρα έναρξης του. Αυτό το επιβεβαίω με μέλη του cast στο πάρκο αλλά είχα ακούσει φήμες ότι σφίγγουν πάνω σε αυτό.

Χρησιμοποιώντας το σύστημα FASTPASS , ειδικά σε συνδυασμό με το Ridemax , μπορείτε να εξοικονομήσετε ώρες αναμονής σε μεγάλες γραμμές, επιτρέποντάς σας να ταιριάζει πολύ περισσότερο στην ημέρα σας.

Το Disneyland ταξιδεύει και δείχνει με το FASTPASS:

Περιπέτεια στην Καλιφόρνια με το FASTPASS:

Τα ταξίδια FASTPASS ήταν ακριβή κατά τη δημοσίευση, αλλά υπόκεινται σε αλλαγές ανά πάσα στιγμή.

>> Επιστροφή στον Οδηγό Επισκεπτών της Disneyland