Τσάντες και σακίδια Disneyland

Καλύτερες τσάντες για μια μέρα στη Disneyland, κανόνες και πολιτικές

Το πορτοφόλι, η τσάντα, η σακιδιά ή το σακίδιο σας στο Disneyland είναι το πιο σημαντικό πράγμα που παίρνετε στο πάρκο. Αυτό που είναι μέσα μπορεί να σημαίνει τη διαφορά μεταξύ διασκέδασης όλη την ημέρα και μιας συνολικής κατάρρευσης.

Η ίδια η τσάντα είναι επίσης σημαντική. Και βρίσκοντας την τέλεια τσάντα ή σακίδιο σας δεν είναι εύκολη. Γι 'αυτό είμαι εδώ για να βοηθήσω. Αυτό το άρθρο βασίζεται στην επίσκεψη αρκετές φορές το χρόνο για σχεδόν δύο δεκαετίες και κάνει κάθε λάθος που μπορείτε να φανταστείτε.

Αυτές οι συμβουλές μπορεί να σας βοηθήσουν να αποφύγετε μερικούς ή περισσότερους από αυτούς.

Το πιο σημαντικό πράγμα για την τσάντα Disneyland

Κρατήστε την τσάντα σας στη μικρή πλευρά και αντισταθείτε στην επιθυμία να πάρετε πάρα πολλά . Θα περπατήσετε περίπου ένα μίλι για κάθε ώρα που βρίσκεστε στο πάρκο. Η υπερβολική επιβάρυνση γύρω από το βάρος είναι απλώς εξαντλητική. Έχω δει ανθρώπους να πέφτουν κάτω από το φορτίο ενός σακιδίου που πρέπει να ζυγίζει 20 κιλά, βλέποντας άθλιο και κουρασμένο - και αυτό δεν είναι πολύ διασκεδαστικό.

Αντ 'αυτού, βάλτε μερικά από τα αντικείμενα σας σε τσέπες με κλειστά Velcro ή φερμουάρ. Βγάλτε τα πάντα από το πορτοφόλι σας που δεν χρειάζεστε στο πάρκο: αποθηκεύστε τις κάρτες έκπτωσης, το δελτίο γυμναστικής σας, το δελτίο εργασίας σας και οτιδήποτε άλλο δεν είναι απαραίτητο.

Αν δεν μπορείτε να αντισταθείτε στο να φέρετε πολλά μαζί σας, μην το μεταφέρετε όλη την ημέρα. Αντ 'αυτού, νοικιάστε ένα ντουλάπι και το τοποθετήστε εκεί. Αν είστε πάρκο hopping, χρησιμοποιήστε τις ντουλάπες στην πλατεία εισόδου για ευκολότερη πρόσβαση. Βάλτε το επιπλέον σακάκι σας εκεί, μαζί με την αλλαγή των ρούχων σας, τις ελεύθερες κάλτσες και άλλα πράγματα που παίρνετε "για κάθε περίπτωση".

Υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος για να χειριστείτε τις αγορές σας . Εάν μένετε σε Disneyland Resort Hotel, μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας απευθείας στο ξενοδοχείο. Διαφορετικά, μπορείτε να ρωτήσετε πού να αφήσετε τα πακέτα σας και στη συνέχεια να τα παραλάβετε αργότερα κοντά στην είσοδο.

Η καλύτερη τσάντα ή σακίδιο Disneyland για εσάς

Πάρτε κάτι που μπορείτε να κρατήσετε επάνω .

Διαφορετικά, θα μπορούσατε να καταλήξετε ως αμηχανία ως το άτομο που δημιούργησε αυτό το ειδησεογραφικό άρθρο τον Αύγουστο του 2016: "Οι αναβάτες στην Καλιφόρνια Screamin" κολλήθηκαν για περίπου 45 λεπτά την άλλη μέρα όταν το πορτοφόλι ενός επιβάτη πέταξε έξω από τα χέρια της και έγινε σφηνωμένο ".

Πόσο μεγάλο? Η τσάντα σας θα πρέπει να ταιριάζει στην τσάντα πίσω καθίσματος του οχήματος σε λίγες βόλτες. Η Indiana Jones έχει το μικρότερο σημείο αποθήκευσης τσάντας, το οποίο είναι αρκετά μεγάλο για μια τσάντα μέσου μεγέθους όταν είναι μισογεμάτος.

Τι είδους τσάντα είναι καλύτερο; Αυτό εξαρτάται από το τι σας αρέσει. Αυτά είναι μερικά από τα πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε όταν επιλέγετε την καλύτερη ημέρα σας:

Πόσα τσέπες; Για να περάσετε γρήγορα την ασφάλεια, επιλέξτε κάτι με μερικές τσέπες που είναι εύκολο να το δείτε. Πολλά διαμερίσματα μπορεί να ακούγονται σαν μια καλή ιδέα στην αρχή, αλλά αν δεν θυμάστε τι βάζετε σε αυτά, μπορεί να σας επιβραδύνει όλη την ημέρα. Αντ 'αυτού, επιλέξτε λιγότερες τσέπες και χρησιμοποιήστε τσάντες Ziploc για να κρατήσετε τα πράγματα ξεχωριστά.

Αν σας αρέσει μια τσάντα αγγελιοφόρων , επιλέξτε ένα χωρίς πτερύγιο για ευκολότερη πρόσβαση. Μια τσάντα με λίγα διαχωριστικά θα σας κρατήσει από το να ξοδεύετε πολύ χρόνο να σκάβετε γύρω από αυτό για πράγματα.

Πολύ μικρό ... Πολύ μεγάλο ... Ή ακριβώς σωστό

Αν είστε μινιμαλιστές : Δοκιμάστε μια θήκη διαβατηρίου, κάτοχο ταυτότητας ή μικρό πορτοφόλι με έναν ιμάντα μπορεί να είναι μόνο που χρειάζεστε.

Ένα πορτοφόλι με έναν ιμάντα μπορεί να είναι ασφαλέστερο από το να το βάζετε σε μια τσέπη όπου μπορεί να πέσει έξω, αρκεί ο ιμάντας να είναι καλά κατασκευασμένος και ασφαλής. Και είναι πιο εύκολο να μπεις όταν χρειάζεσαι κάτι.

Πολλοί άνθρωποι συστήνουν τη μικρή τσάντα Baggalini που έχει πολλές τσέπες και φερμουάρ, χώρο για κάρτες, ταυτότητα και χρήμα. Παρόλο που δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πολύ για την κλοπή στη Disneyland, η παρόμοια τσάντα Pacsafe crossbody έχει έναν ιμάντα που δεν μπορεί να κοπεί και ίσως να είναι πιο χρήσιμος σε όλο - ακόμα κι αν έχει λιγότερες τσέπες.

Σακίδια και πακέτα φαντασμάτων καθιστούν τον δρόμο σας όταν επιβιβάζεστε σε βόλτες. Και ένας ενήλικας που φέρει ένα γεμάτο σακίδιο θα μπορούσε εύκολα να χτυπήσει ένα μικρότερο πρόσωπο στο πρόσωπο με αυτό αν γυρίσει πολύ γρήγορα. Μερικοί τακτικοί επισκέπτες της Disneyland λένε ότι παίρνουν πάντοτε ένα σακίδιο - αλλά μπορεί επίσης να έχουν ένα καροτσάκι και δεν χρειάζεται να φέρουν το βάρος όλη την ημέρα.

Άλλοι λένε ότι οι σακίδια είναι πολύ ζεστός, δυσκίνητος και ενοχλητικός που έχουν για βόλτες.

Ακριβώς Δεξιά: Μια τσάντα μέσου μεγέθους είναι η αγαπημένη μου Disneyland. Μπορείτε να το μετακινήσετε στο μπροστινό μέρος του σώματός σας όταν βγαίνετε σε βόλτες και είναι εύκολο να μπείτε ενώ περπατάτε.

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να τοποθετήσετε στην τσάντα Disneyland

Οι πρώτοι επισκέπτες συχνά κάνουν το λάθος να κολλήσουν τα εισιτήριά τους σε μια τυχαία τσέπη της τσάντας τους και στη συνέχεια να περάσουν μερικές στιγμές πανικού προσπαθώντας να το βρουν όταν πρέπει να πάρουν ένα FASTPASS ή hop στο άλλο πάρκο.

Αν τα εισιτήρια δεν φτάσουν στην τσέπη από μόνοι τους, είναι επίσης εύκολα να χάσουν, πέφτοντας όταν παίρνετε κάτι άλλο από την ίδια τσέπη.

Αντί αυτού που προκαλεί τον πανικό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κορδόνι για να στοιβάζετε τα εισιτήριά σας. Για κάτι ελαφρώς λιγότερο ελκυστικό, πάρτε μια ετικέτα αποσκευών. Χρειάζεστε ένα που έχει μια ανοικτή υποδοχή στο τέλος, ώστε να μπορείτε να γλιστρήσετε τα πράγματα μέσα και έξω χωρίς να αφαιρέσετε τον ιμάντα. Τοποθετήστε το στην τσάντα σας και χρησιμοποιήστε το για εισιτήρια και FASTPASSES.

Κανόνες και πολιτικές της Disneyland για τις τσάντες και τους σακίδια

Όλες οι σακούλες υπόκεινται σε αναζήτηση. Όταν περάσετε τον έλεγχο ασφαλείας, θα σας ζητήσουν να ανοίξετε όλα τα φερμουάρ και τις τσέπες. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα ραβδί για να μετακινήσουν τα πράγματα γύρω από το εσωτερικό για να πάρετε μια καλύτερη ματιά σε αυτό που έχετε.

Οι πολιτικές της Disneyland λένε ότι απαγορεύονται βαλίτσες, ψυγεία ή σακίδια μεγαλύτερα από 18 "κατά 25" έως και 37 ", δηλαδή τσάντες με ρόδες οποιουδήποτε μεγέθους.

Τι άλλο να πάρει

Μπορείτε να πάτε στη Disneyland για ένα ημερήσιο ταξίδι και το σακίδιο σας είναι το μόνο που χρειάζεστε. Αν μένετε περισσότερο και πρέπει να ξέρετε τι να συσκευάσετε, ελέγξτε τον οδηγό των κοριτσιών για το τι πρέπει να συσκευάσετε για τη Disneyland .