Κρουαζιέρες Βαλτικής και Βόρειας Ευρώπης το 2018

Ποικιλία κρουαζιερόπλοιων Βορρά για το καλοκαίρι

Οι κρουαζιέρες της Βόρειας Ευρώπης περιλαμβάνουν τις βαλτικές, σκανδιναβικές, νορβηγικές φιόρδες, τα βρετανικά νησιά και τα νησιά του βόρειου Ατλαντικού. Όποια και αν είναι η περιοχή που καλείται - είναι ένας θαυμάσιος καλοκαιρινός προορισμός κρουαζιέρας ! Το κόστος του ξενοδοχείου και το δείπνο μπορεί να είναι πολύ ακριβό στη Βόρεια Ευρώπη, γεγονός που κάνει ακόμη πιο ελκυστική την κρουαζιέρα στην περιοχή.

Οι πεζοπόροι που ταξιδεύουν στη βόρεια Ευρώπη έχουν διαφορετικές επιλογές τιμών, πλοίων και κρουαζιερόπλοιων.

Η περίοδος ταξιδιού στη βόρεια Ευρώπη, τη Σκανδιναβία και τις χώρες της Βαλτικής κυμαίνεται από τα μέσα Απριλίου έως τον Οκτώβριο, με τις πιο πολυάσχολες (και πιο ακριτές) κρουαζιέρες τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

Παρακάτω είναι ένας κατάλογος των μεγάλων γραμμών κρουαζιέρας για τη Σκανδιναβία, τη Βαλτική και τη Βόρεια Ευρώπη (απαριθμούνται αλφαβητικά). Επισκεφθείτε αυτές τις ιστοσελίδες και ελέγξτε την ποικιλία των πλοίων και των δρομολογίων κρουαζιέρας. Με την ευρεία ποικιλία των κρουαζιέρων που προσφέρονται, θα πρέπει να υπάρχει μια μεγάλη κρουαζιέρα στα βρετανικά νησιά, τη βόρεια Ευρώπη ή τα κράτη της Βαλτικής που θα ταιριάζουν στον προϋπολογισμό και τον χρόνο διακοπών σας.

Κρουαζιέρες Club Azamara
Το ταξίδι Azamara των κρουαζιέρων Azamara Club ξεκινάει μια ποικιλία από κρουαζιέρες 9 έως 15 ημερών από τη Στοκχόλμη, την Κοπεγχάγη και το Λονδίνο στη Βόρεια Ευρώπη το 2018.

Κρουαζιέρες διασημοτήτων
Η Σιλουέτα των Διασημοτήτων, η Επισήμανση των Διασημοτήτων και η Έκλειψη της Celebrity από το Σαουθάμπτον ή το Άμστερνταμ στη Βόρεια Ευρώπη και τα Βρετανικά Νησιά . Ορισμένες από τις κρουαζιέρες ξεκινούν στην πραγματικότητα με επέκταση γηπέδων σαφάρι στην Τανζανία, πριν πετάξουν στο λιμάνι επιβίβασης.

Costa Cruises
Η Costa Cruises διαθέτει δύο πλοία με διαφορετικά δρομολόγια από τη Στοκχόλμη ή το Κίελο στη Βαλτική και τη Βόρεια Ευρώπη το 2018 - το Costa Magica και το Costa Pacifica .

Κρουαζιέρα και θαλάσσια ταξίδια
Τα κρουαζιερόπλοια και τα θαλάσσια ταξίδια αποστέλλουν τέσσερα πλοία - το Κολόμβο, το Astoria, το Marco Polo και το Magellan στα βρετανικά νησιά, τη βόρεια Ευρώπη και τη Βαλτική το καλοκαίρι του 2018.

Τα πλοία θα ταξιδεύουν από διάφορα λιμάνια σε δρομολόγια 9 έως 14 ημερών.

Κρουαζιέρες κρύσταλλο
Το Crystal Serenity ταξιδεύει στη βόρεια Ευρώπη για το καλοκαίρι του 2018. Οι πλοιοκτήτες ταξιδεύουν προς τη Βαλτική, την Ισλανδία, τις Βρετανικές Νήσους και στα φιόρδ της δυτικής Νορβηγίας.

Cunard Line
Η Βασίλισσα Μαρία 2, η Βασίλισσα Βικτώριας και η Βασίλισσα Ελισάβετ διαθέτουν πάνω από 40 κρουαζιέρες στη Βόρεια Ευρώπη, την Ισλανδία, τις Βρετανικές Νήσους και τη Βαλτική το 2018.

Κρουαζιερόπλοιο Disney
Το Disney Magic επιστρέφει στη Βόρεια Ευρώπη το 2018, ταξιδεύοντας δύο κρουαζιέρες από την Κοπεγχάγη ή το Λονδίνο. Όλοι αυτοί οι οπαδοί της ταινίας Frozen της Disney μπορούν να δουν την «πραγματική» Νορβηγία!

Ολλανδία Αμερική Γραμμή
HAL στέλνει πέντε πλοία στη βόρεια Ευρώπη από το Μάιο έως τις αρχές Σεπτεμβρίου το καλοκαίρι του 2018. Τα Zuiderdam, Prinsendam, Rotterdam, Nieuw Statendam και το Koningsdam θα πλεύσουν στη Βόρεια Ευρώπη και στις πρωτεύουσες της Βαλτικής.

Hurtigruten
Τα περισσότερα από τα πλοία του Hurtigruten χρησιμεύουν ως γραμμή κρουαζιέρας και υπηρεσία πορθμείων για τις πόλεις και τα μικρά χωριά κατά μήκος των φιόρδων στη δυτική ακτή της Νορβηγίας. Το Hurtigruten λειτουργεί αυτά τα ταξίδια όλο το χρόνο μεταξύ Bergen και Kirkenes , έτσι ώστε όσοι θέλουν να ζήσουν τη Νορβηγία σε μια άλλη περίοδο εκτός από το καλοκαίρι, μπορούν να επιλέξουν ένα από αυτά τα ταξίδια.

Εκτός από τις ακτοπλοϊκές κρουαζιέρες της Νορβηγίας, τα πλοία αποστολής του Hurtigruten αποπλέουν στο Αρχιπέλαγος της Γροιλανδίας και του Σβάλμπαρντ κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.

Lindblad Expeditions
Ο Άρχοντας των Γκλένς ταξιδεύει στη Σκωτία για 7 ημερήσιες εκδρομές από το Ινβερνές το καλοκαίρι του 2018. Ο National Geographic Explorer εξερευνά την περιοχή της Αρκτικής και η National Geographic Orion ξοδεύει το καλοκαίρι στη Σκανδιναβία σε μια ποικιλία διαδρομών.

MSC Cruises
Η ιταλική γραμμή MSC Cruises στέλνει το MSC Preziosa, Orchestra και Meraviglia στη Βόρεια Ευρώπη, τη Βαλτική και τις Βρετανικές Νήσους το καλοκαίρι του 2018. Τα τρία πλοία φέρουν ποικιλία δρομολογίων 7-14 ημερών από διάφορα λιμάνια.

Νορβηγική κρουαζιέρα
Η νορβηγική κρουαζιερόπλοια έχει τη Νορβηγική απομόνωση στη βόρεια Ευρώπη το 2018. Το πλοίο εκτελεί κυρίως πτήσεις από την Κοπεγχάγη ή το Warnemunde για κρουαζιέρες 9 ημερών.

Κρουαζιέρες στην Ωκεανία
Η Μαρίνα και η Nautica θα ταξιδέψουν 7 με 38 ημερήσιες κρουαζιέρες στη Βόρεια Ευρώπη για την Ωκεανία το 2018 από μια ποικιλία διαφορετικών λιμανιών.

Κρουαζιέρες Ponant Yacht
Τα μικρά πλοία Le Soleal και Le Boreal ταξιδεύουν προς τη Βαλτική και τη Βόρεια Ευρώπη σε δρομολόγια 7-14 ημερών και αποστολές από διάφορα λιμάνια της περιοχής.

Κρουαζιέρες Princess
Το Princess Princess, η Regal Princess , η Βασιλική Πριγκίπισσα και η Princess Sapphire έχουν όλα δρομολόγια της Βαλτικής και της Βόρειας Ευρώπης το 2018. Η βασιλική πριγκίπισσα ταξιδεύει με παρόμοιο δρομολόγιο με το ευχάριστο που έκανα στην Βασιλική Πριγκίπισσα το 2014. Μερικά από τα πλοία της Πριγκίπισσας επισκέπτονται Τα βρετανικά νησιά και την Ισλανδία.

Regent Seven Seas Cruises
Ο Regent Seven Seas Explorer θα ταξιδεύει στις βρετανικές νήσους και τις βόρειες ευρωπαϊκές κρουαζιέρες σε δρομολόγια 7 έως 14 ημερών για μεγάλο μέρος του καλοκαιριού του 2018. Ο Seven Seas Navigator έχει μια εκτεταμένη κρουαζιέρα 89 ημερών που ταξιδεύει με ταξίδι από τη Νέα Υόρκη σε μεγάλο μέρος Βόρεια Ευρώπη - παντού από τη Γροιλανδία έως την Ισλανδία έως τη Νορβηγία και τη Ρωσία! Όσοι δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά το χρόνο ή τα χρήματα για να ταξιδέψουν 89 ημέρες μπορούν να επιλέξουν ένα τμήμα του ταξιδιού.

Royal Caribbean International
Η Royal Caribbean διαθέτει το Brilliance of the Seas, την Serenade of the Seas και τον πλοηγό της θάλασσας στη βόρεια Ευρώπη για το 2018. Από το Σαουθάμπτον, την Κοπεγχάγη και το Άμστερνταμ σε διάφορα δρομολόγια.

Θαλάσσια κρουαζιέρες
Το νέο Seabourn Ovation ταξιδεύει στη βόρεια Ευρώπη από το Άμστερνταμ, την Κοπεγχάγη ή τη Στοκχόλμη το καλοκαίρι του 2018 για κρουαζιέρες Seabourn.

Κυκλάδες Silversea
Το Silver Wind and Silver Spirit θα περάσει το καλοκαίρι στη Σκανδιναβία, στις Βρετανικές Νήσους και στη Βόρεια Ευρώπη σε διάφορες κρουαζιέρες 7-14 ημερών στη Βαλτική και γύρω από τη Βόρεια Θάλασσα το 2018. Τα πλοία εξερεύνησης Silver Explorer και Silver Cloud κρουαζιέρα στον βόρειο Ατλαντικό, την Ισλανδία, τη Νορβηγία και την Αρκτική.

Viking Κρουαζιέρες
Οι κρουαζιέρες Viking θα στείλουν τέσσερα από τα ωκεάνια πλοία της - Viking Sea, Viking Sun, Viking Sky και Viking Star στα βόρεια ευρωπαϊκά δρομολόγια. Τα περισσότερα ταξίδια ταξιδεύουν για 14 ημέρες σε ποικίλα δρομολόγια της Βόρειας Ευρώπης, όπως η Νορβηγία, η Βαλτική Θάλασσα και η Ισλανδία.

Κρουαζιέρες Windstar
Το Star Breeze και το Star Pride αποπλέουν τα βρετανικά νησιά και τη βόρεια Ευρώπη σε δρομολόγια 7 έως 10 ημερών το καλοκαίρι του 2018. Ορισμένες από τις κρουαζιέρες είναι ταξίδι μετ 'επιστροφής από το Ρέικιαβικ, ο οποίος αποτελεί καταπληκτικό τρόπο για να δείτε την Ισλανδία.