Τα καλύτερα ρολά Kathi στην Ινδία

Για να δοκιμάσετε τα καλύτερα ρολά Kathi στην Ινδία, τα Καλκούτα πρέπει αναμφισβήτητα να είναι η πρώτη σας στάση. Μετά από όλα, ο ρόλος kathi εφευρέθηκε εκεί και είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τρόφιμα στο δρόμο της πόλης. Ο πρώτος κύλινδρος βγήκε από την κουζίνα του εστιατορίου του Nizam, όπου ξεκίνησε ως ένα απλό kebab κρέατος (μαγειρεμένο σε κάρβουνο σε ένα σιδερένιο σουβλάκι) τυλιγμένο σε ένα paratha που περιείχε αυγό. Σύμφωνα με μερικούς, το κρέας δεν ήταν το βόειο κρέας που ισχυρίστηκε ότι είναι, αλλά αντίθετα αμφισβητούμενο βόειο κρέας που μεταμφιέζεται σε ρολό. Δεν ονομαζόταν καν καΐκι, αλλά μάλλον αναφέρεται ως ρόλος του Nizam.

Τελικά, οι ράβδοι σιδήρου που χρησιμοποιήθηκαν για τη φρύξη του κρέατος αντικαταστάθηκαν προφανώς με φθηνότερα μπαμπού ( kathi in Bengali), δημιουργώντας το όνομα kathi roll. Αυτά τα ρολά έχουν εξελιχθεί από τότε ώστε να έχουν διάφορα γέμιση και να γίνονται με διαφορετικά ψωμιά. Είναι ακόμη διαθέσιμα σε διεθνές επίπεδο.

Κάθε κατάστημα κάνει τους ρόλους με το δικό του στυλ. Υπάρχουν τόσες πολλές ποικιλίες! Εδώ μπορείτε να πάρετε τα καλύτερα από αυτά στην Ινδία.