Νέα ανασκόπηση της αγοράς: Paradise Shopper's Historic Bargain στην Καλκούτα

Με απλά λόγια, η νοσταλγική New Market είναι ένα εμπορικό κέντρο της Καλκούτα. Ο απλός λαβύρινθος πάγκων προσφέρει σχεδόν τα πάντα για να φανταστεί κανείς. Μπορεί να είναι γεμάτο και χαοτική, αλλά αν είστε μετά από μια συμφωνία, ή ακόμα και απλά μια αξέχαστη εμπειρία, δεν πρέπει να χάσετε.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Λεπτομέριες

Νέα ανασκόπηση της αγοράς: Paradise Shopper's Historic Bargain στην Καλκούτα

Η Νέα Αγορά έχει την τιμή να είναι η παλαιότερη και πιο γνωστή αγορά του Καλκούτα. Χτίστηκε από τους Βρετανούς το 1874 και ξεκίνησε ως αγορά Sir Stuart Hogg, που ονομάστηκε προς τιμήν του τότε Επιτρόπου. Είναι ακόμα συχνά γνωστή ως Hogg's Market.

Στις πρώτες της ημέρες, η New Market διέθετε μια εξαιρετικά ανώτερη βρετανική ατμόσφαιρα γι 'αυτό, αλλά έχει εξελιχθεί σε κάτι εντελώς ινδικό. Μπορεί να είναι γεμάτη και χαοτική, και οι καλύτερες δεξιότητες διαπραγμάτευσης είναι απαραίτητη.

Οι καταστηματάρχες είναι μάλλον αδίστακτοι και έμπειροι στο να πείσουν τους αγοραστές να πληρώσουν πολύ περισσότερο από την αγοραία αξία των ειδών.

Η New Market είναι γνωστή για την ποικιλία των προϊόντων που προσφέρει. Οι αγοραστές αντιμετωπίζονται σε πάνω από 2.000 πάγκους που πωλούν τα πάντα, από τα ρούχα μέχρι το τυρί.

Δυστυχώς μια τρομερή πυρκαγιά κατέστρεψε τμήμα του κτιρίου το 1985. Ωστόσο, έχει ανακατασκευαστεί και αυτό το νέο τμήμα της αγοράς στεγάζει κυρίως πωλητές ενδυμάτων, συμπεριλαμβανομένων πολλών όμορφων καταστημάτων σάρι. Το κτίριο είναι δυστυχώς επιρρεπές στο να πιάσει φωτιά. Έγιναν αρκετές επακόλουθες πυρκαγιές, συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων πυρκαγιών το 2011, το 2013 και το 2015.

Λόγω του μεγέθους της New Market, είναι καλό ότι οι πάγκοι της είναι ομαδοποιημένοι ανάλογα με τον τύπο των προϊόντων που πωλούν. Ωστόσο, η εύρεση του τρόπου σας μπορεί να είναι ακόμα ένας εφιάλτης πλοήγησης. Εκείνοι που είναι μετά από κάτι ιδιαίτερο, δεν θα πρέπει να περάσουν τις υπηρεσίες ενός από τους πολλούς οδηγούς (γνωστούς ως ψύλλους) που συναθροίζονται γύρω από τις εισόδους της αγοράς. Ζουν και αναπνέουν την αγορά και μπορούν εύκολα να σας οδηγήσουν στα καλύτερα αγαθά για την καλύτερη τιμή.

Εάν δεν ενδιαφέρεστε να λάβετε βοήθεια, να είστε προετοιμασμένοι για τους οδηγούς και τους διαδηλωτές να είναι απαράδεκτα ενοχλητικοί και επίμονοι, μέχρι να καταστρέψουν την εμπειρία αγορών σας.

Οι χορτοφάγοι ή όσοι έχουν αδύναμο στομάχι, συνιστάται να αποφύγετε το σκωπτικό σφαγείο που είναι το τμήμα του κρέατος, στη διαίρεση ανάμεσα στα ανατολικά και δυτικά φτερά της Νέας Αγοράς. Είναι πιθανό να αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε το κρέας για πάντα.

Παρόλο που η Νέα Αγορά είναι ανοιχτή μόνο μέχρι τις 8 μ.μ., αφού κλείσουν οι πάγκοι, η γύρω περιοχή ζωντανεύει κάτω από τη λάμψη των φώτων με τους ανθρώπους να τρώνε, να πίνουν τσάι και να κουβεντιάζουν. Αξίζει να κρεμάσετε για να απολαύσετε την ατμόσφαιρα. Επιπλέον, υπάρχουν πολλά γευστικά εστιατόρια στην περιοχή, σε περίπτωση που είστε πεινασμένοι!

Θέλετε να ψωνίσετε λίγο περισσότερο; Ελέγξτε αυτά τα Top 5 μέρη για να πάτε για ψώνια στο Καλκούτα.