Μπορείτε να χειριστείτε τη διαφυγή από το Gringotts;

Πόσο τρομακτικό είναι το Harry Potter Ride της Universal;

Βρίσκεται στο Wizarding World του Harry Potter: Diagon Alley στα Universal Studios Φλόριντα, ο Χάρι Πότερ και η απόδραση από το Gringotts είναι το κεντρικό προσέλκυση . Είναι ένα εκπληκτικό επίτευγμα και αμέσως κέρδισε ένα πολυπόθητο σημείο στον καλύτερο θεματικό πάρκο λίστα με τα αξιοθέατα .

Η απόδραση από το Gringotts είναι μια υβριδική σκοτεινή βόλτα και περιπατητής. "Κρατήστε ένα δευτερόλεπτο," λένε wimps βόλτα. "Μήπως το αποκαλούσατε αυτό το τρέιλερ;

Θα είμαι σε θέση να χειριστώ τις συγκινήσεις; "Λόγω της δημοτικότητας της ιπποδρομίας, αυτή είναι μια συνηθισμένη ερώτηση, και αν βρίσκεστε ανάμεσα στους αχθούς, το καράβι αμφισβητήθηκε, η καταστροφή σας είναι κατανοητή. Ας προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε τις ανησυχίες σας.

Πόσο συναρπαστική είναι η διαφυγή από το Gringotts;

Ναι, τα οχήματα βόλτα είναι σε ένα τροχόσπιτο τροχιά, και η διαδρομή είναι, τεχνικά, ένα περιπατητής. Αλλά είναι αρκετά ωραίο. Για παράδειγμα, δεν υπάρχουν αναστροφές (με άλλα λόγια, δεν θα σας γυρίσουν ανάποδα).

Υπάρχει μια αξιοπρεπής πτώση κοντά στην αρχή της διαδρομής. Τα επίσημα στατιστικά στοιχεία σχετικά με το ύψος ή το μήκος του είναι άγνωστα (η Universal παραμένει μαμά σε πολλά, αν τα χαρακτηριστικά της βόλτας), αλλά οι εκτιμήσεις το βάζουν περίπου 30 πόδια ψηλά. (Η μεγάλη πτώση στο Splash Mountain της Disney World είναι κατά προσέγγιση 50 πόδια.) Μια άλλη σημείωση για την αρχική πτώση - και να προειδοποιήσουμε ότι προχωρούμε στην περιοχή αεροτομών εδώ: Το στατικό τρένο βαδίζει αργά προς τα κάτω, πιθανώς περίπου 45 μοίρες, πριν από την απελευθέρωση σε μια σκοτεινή σήραγγα για την πτώση.

Αυτό αυξάνει την πρόβλεψη και τα ποσοστά παλμών των επιβατών.

Ο φόβος του άγνωστου συμβάλλει στην ενίσχυση των ψυχολογικών συναισθημάτων. Αλλά ξέρτε αυτό: Η πτώση είναι σχετικά σύντομη και το τρένο επιβραδύνεται σε ένα crawl στο κάτω μέρος καθώς τοποθετείται μπροστά από την πρώτη από μια σειρά τεράστιων οθονών. Υπάρχουν μερικές άλλες σειρές υψηλής ταχύτητας, αλλά δεν είναι υπερβολικά γρήγορες, ούτε διαρκούν πολύ.

Σε σύγκριση με την Universal εκδίκηση της μούμιας , η οποία είναι επίσης μια υβριδική περιπέτεια / σκοτεινή βόλτα, Gringotts είναι λιγότερο δύσκολο. Είναι πιθανότατα περίπου το μισό πιο γρήγορα στην υψηλότερη ταχύτητα και η διάρκεια των συναρπαστικών περιπέτειων είναι πολύ μικρότερη. Είναι κάπως παρόμοια με τους Πειρατές της Καραϊβικής της Disney, καθώς υπάρχει μια σταγόνα κοντά στην αρχή (αν και η πτώση του Gringotts είναι ψηλότερη και λίγο ταχύτερη), και το υπόλοιπο της έλξης είναι, ως επί το πλείστον, μια σκοτεινή βόλτα. Το φινάλε περιλαμβάνει ένα στοιχείο υψηλής ταχύτητας (αλλά όχι τόσο υψηλό) στο οποίο η αμαξοστοιχία επιταχύνει μια κλίση.

Ποιος πρέπει να ξεφύγει από το Gringotts;

Η Universal σχεδίασε ρητώς την πορεία του Potter να είναι προσβάσιμη σε ένα ευρύ κοινό. Ο περιορισμός του ύψους είναι σχετικά χαμηλός 42 ίντσες. (Σε αντίθεση με τον Χάρι Πότερ και το Απαγορευμένο Ταξίδι , το χαρακτηριστικό έλξη στη γη Hogsmeade του Wizarding World του Χάρι Πότερ , το οποίο έχει περιορισμό ύψους 48 ιντσών).

Παρά τις προειδοποιήσεις προειδοποίησης σχετικά με τις συγκινήσεις υψηλής ταχύτητας, η Escape from Gringotts είναι ένα "οικογενειακό" τουριστικό αξιοθέατο, το οποίο οι περισσότεροι επισκέπτες, εκτός από εκείνους που έχουν υπερβολικές τάσεις για στείρες γάτες, θα πρέπει να είναι σε θέση να ανεχθούν και να απολαύσουν. (Να θυμάστε: Οι βόλτες με Thrill υποτίθεται ότι είναι συναρπαστικές , ο φόβος και η πρόβλεψη είναι μέρος της διασκέδασης.)

Πόσο συναρπαστικό είναι το Gringotts;

Σε μια κλίμακα από 0 έως 10 (0 = wimpy !, 10 = yikes!), Το Gringotts ρυθμούς σε 4, κυρίως για τις συγκινήσεις του ήπιου περιπέτειας, αλλά και για τα σκοτεινά θέματα, τους δυνατούς θορύβους και τα ειδικά εφέ. Για λόγους σύγκρισης, οι Πειρατές της Καραϊβικής παίρνουν 2, και η εκδίκηση της μούμιας βαθμολογεί 6,5 στην ίδια κλίμακα.

Θα μπορούσατε να (ή τα μέλη της βόμβας του πάρκου σας) να χειρίζονται το Gringotts; Μόνο θα μπορούσατε να απαντήσετε σε αυτό. Αλλά αν είστε πραγματικά freaked έξω, θα πρέπει να σας βοηθήσει να ξέρετε ότι τα τρομακτικά μέρη έχουν τελειώσει γρήγορα. Επιπλέον, η διαδρομή είναι τόσο καλή, πιθανότατα θα διαπιστώσετε ότι αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσετε, ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε το αξιοθέατο των πέντε αστέρων. Ίσως οι λαοί στο Elixir Refreshment του Eternelle να σας μαντέψουν ένα ειδικό φίλτρο για να βοηθήσουν να ηρεμήσουν τους φόβους σας.

Εάν κατευθυνθείτε προς το άλλο σημαντικό θεματικό πάρκο του Ορλάντο, ίσως θελήσετε να δείτε μερικές συμβουλές για το walt Disney World για wimps .

Εάν, από την άλλη πλευρά, σας περιμένουν συγκινήσεις, βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε τις πιο συναρπαστικές βόλτες στο Universal Orlando κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας.