Ο πιο μεγαλοπρεπής Martinis του κόσμου

Αυτά τα γλυκά ποτά προσθέτουν ακόμη μια ακόμη εγκοπή στη θεαματική ζώνη της Savannah

Η Σαβάννα φιλοξενεί πολλά εκπληκτικά αξιοθέατα, από τα γοητευτικά (και ενδεχομένως, στοιχειωμένα) ιστορικά κτίρια της , μέχρι τα γεγονότα παγκόσμιας κλάσης όπως το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Savannah και το Σαβάννα Tour of Homes, στις απίθανες ειδυλλιακές παραλίες του νησιού Tybee. Κάτι που ίσως να μην συνειδητοποιήσετε σχετικά με την Savannah, ωστόσο, είναι ότι έχει μια μεγάλη και αναπτυσσόμενη σκηνή φαγητού. Ένα ζεστό σημείο της Savannah, ιδιαίτερα οι Jen's και οι Friends, έχει μια ιδιαίτερα γλυκιά τιμή: τα πιο μοναδικά ποτά στην πόλη και, ενδεχομένως, τη χώρα.

Το ρύζι Krispies Treat Martinis είναι ακριβώς η αρχή

Επισήμως, οι Jen's and Friends είναι ένα κατάστημα σάντουιτς, το οποίο διαθέτει ένα αξιοζήλευτο μενού που περιλαμβάνει κρύες περικοπές όπως καπνιστή γαλοπούλα και ψητό βοδινό κρέας, μια ωραία επιλογή από ψωμιά και ακόμη και αξιόλογα καρυκεύματα, όπως "βατόμουρο βατόμουρου". Όπου όμως οι Jen και οι φίλοι ξεχωρίζουν, είναι οι μαρτίνι τους - έμφαση στην "πραγματικά".

Το πιο περίφημο μαρτίνι του Τζεν είναι ίσως το ρύζι Krispies Treat Martini, γαρνιρισμένο με ένα πραγματικό τετράγωνο του αγαπημένου παιδικού σνακ από τον καθένα. Βεβαίως, πολλοί από τους πιο δημοφιλείς μαρτίνι του Τζεν είναι γλυκιά, από το τραγανό Nutter Butter Martini μέχρι το καπνιστό Smores Martini, στο κολλώδες γλυκό φυστικοβούτυρο Oreo Martini. Μπορείτε ακόμη να γιορτάσετε τα γενέθλιά σας με ένα υγρό δώρο για τον εαυτό σας: το κέικ γενεθλίων του Jen Martini. Ναι, έχει γεύση σαν το πραγματικό πράγμα!

Ελάτε για την Happy Hour, αλλά μην περιορίζετε τον εαυτό σας

Οι μαρτίνι του Jen και των Φίλων δεν είναι φτηνές, αλλά δεν είναι εξωφρενικές.

Το μενού περιλαμβάνει τρεις βαθμίδες μαρτίνι, αξίας $ 8, $ 9 και $ 10 από τον Σεπτέμβριο του 2015 και δεδομένου ότι όλο το προσωπικό της Jen κάνει όλες τις γλυκές μαρτίνιές τους με βότκα και λικέρ, αυτό είναι στην πραγματικότητα μια πολύ καλή συμφωνία.

Αν ψάχνετε για μια κλέψιμο, μπορείτε να επισκεφθείτε κατά τη διάρκεια της Happy Hour, η οποία τρέχει από τις 3-7 μ.μ. την Τετάρτη, και διαθέτει $ 2 εγχώρια σχέδια, $ 3 ποτήρια κρασιού και $ 4 cosmos και appletinis.

Οι πιο γλυκοί και πιο διάσημοι μαρτίνι του Jen είναι εμφανώς απόντες από το ευχάριστο μενού, ωστόσο, ενώ οι χαμηλές τιμές σε άλλα ποτά είναι τέλεια αν θέλετε να φτιάξετε ένα buzz χωρίς να σπάσετε, θα χρειαστεί να ξεδιπλώσετε ελαφρώς περισσότερα χρήματα αν θέλετε να δοκιμάσετε το crème de la crème .

Πώς - και Πότε - για να επισκεφθείτε τους Jen και τους Φίλους

Το Jen's and Friends βρίσκεται στην East Kong Street, στην καρδιά της ιστορικής Savannah, περίπου ισοδύναμη τόσο με τον ποταμό Σαβάννα όσο και με τα καλύτερα ξενοδοχεία της Savannah, έτσι είναι εύκολο να φτάσετε σε οποιοδήποτε σημείο της πόλης. Οι Jen and Friends ξεκινούν κάθε μέρα (εκτός Κυριακής) στις 3 μ.μ. και καθώς το κατάστημα πωλεί σάντουιτς εκτός από όλα τα νόστιμα ποτά του, είναι τέλεια επιλογή για ένα καθυστερημένο γεύμα, όπως για ένα μεσημεριανό ποτό.

Η γραφική βεράντα στους Jen's και τους φίλους είναι πάντα ένα εξαιρετικό μέρος για να απολαύσετε τα γεύματά σας και τους μαρτίνιους, αφού η Savannah απολαμβάνει εξαιρετικό καιρό όλο το χρόνο. Πράγματι, οι Τζεν και οι Φίλοι δεν είναι τόσο ξεχωριστοί στη θεαματική πόλη της Σαβάννα, καθώς είναι ένα πολύτιμο μίγλι που μοιράζεται αξίζει τον κόπο με τα μεγαλύτερα αξιοθέατα της πόλης - μαγειρικά και άλλα.