Πώς να ταξιδέψετε από το Εδιμβούργο στο Παρίσι

Πτήσεις και τρένα στο Παρίσι

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι από το Εδιμβούργο στο Παρίσι και αντιμετωπίζετε προβλήματα με την επιλογή των ταξιδιωτικών σας επιλογών; Το Εδιμβούργο απέχει περίπου 540 μίλια από το Παρίσι, το οποίο κάνει την πιο ρεαλιστική επιλογή για τους περισσότερους. Αλλά αν προτιμάτε να μην πετάξετε για κάποιο λόγο ή θέλετε να κάνετε μια στάση στο Λονδίνο, το ταξίδι με τρένο από το Εδιμβούργο στο Παρίσι είναι πάντα μια πιθανότητα.

Πτήσεις από το Εδιμβούργο προς την πόλη του φωτός

Οι διεθνείς αερομεταφορείς, μεταξύ των οποίων η British Airways και η Air France, καθώς και εταιρείες χαμηλού κόστους όπως η Ryanair και η Easyjet, προσφέρουν πολλές καθημερινές πτήσεις από το Εδιμβούργο στο Παρίσι και φτάνουν στο αεροδρόμιο Roissy-Charles de Gaulle και στο αεροδρόμιο Orly.

Οι πτήσεις προς το αεροδρόμιο Beauvais που βρίσκεται στα περίχωρα του Παρισιού τείνουν να είναι μια φθηνότερη επιλογή, αλλά θα πρέπει να προγραμματίσετε τουλάχιστον μία επιπλέον ώρα και δεκαπέντε λεπτά για να φτάσετε στο κέντρο του Παρισιού.

Τρένα Από το Εδιμβούργο στη γαλλική πρωτεύουσα

Μπορείτε να πάτε από το Εδιμβούργο στο Παρίσι με τρένο, μεταφέροντας το τρένο Eurostar υψηλής ταχύτητας στο Λονδίνο, το οποίο διασχίζει το αγγλικό κανάλι μέσω του "Chunnel". Η διαδρομή Λονδίνο-Παρίσι για το Eurostar φεύγει από το διεθνή σιδηροδρομικό σταθμό The St Pancras στο κεντρικό Λονδίνο και φτάνει στο σταθμό Gare du Nord του Παρισιού. Το ταξίδι του Εδιμβούργου στο Λονδίνο διαρκεί περίπου μία ώρα και μισή, ενώ το ταξίδι στο Eurostar στο Παρίσι διαρκεί λιγότερο από 2,5 ώρες.

Book Train και Eurostar εισιτήρια απευθείας μέσω της σιδηροδρομικής Ευρώπης

Φτάνοντας στο Παρίσι με αεροπλάνο; Επιλογές εδάφους μεταφοράς

Εάν φτάνετε στο αεροδρόμιο του Παρισιού, θα πρέπει να υπολογίσετε πώς θα φτάσετε στο κέντρο της πόλης από τα αεροδρόμια.



Διαβάστε περισσότερα: Επιλογές μεταφοράς εδάφους στο Παρίσι

Χρειάζεται να νοικιάσετε αυτοκίνητο στο Παρίσι; (Κάντε κράτηση απευθείας μέσω Hertz)

Δείτε επίσης: