Νόμοι πυροτεχνημάτων στο Αρκάνσας

Τα πυροτεχνήματα είναι παράνομα στα όρια της πόλης του Little Rock. Ο κώδικας Little Rock Code 18-103 λέει ότι κανένα άτομο δεν πρέπει να κατέχει, να πωλεί, να κατασκευάζει ή να χρησιμοποιεί πυροτεχνήματα εκτός από τον κώδικα πρόληψης πυρκαγιάς, ο οποίος αναφέρει ότι απαγορεύεται η κατοχή, η κατασκευή, η αποθήκευση, η πώληση, ο χειρισμός και η χρήση πυροτεχνημάτων. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και τα πυροτεχνήματα, με την πρόθεση να τα απομακρύνουν κάπου αλλού, είναι παράνομα.

Επαγγελματικές οθόνες

Το Little Rock και το κεντρικό Αρκάνσας έχουν αρκετές επαγγελματικές οθόνες που μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν. Αυτά είναι συνήθως ασφαλέστερα και πιο εντυπωσιακά. Το μεγαλύτερο είναι το Pops on the River, το οποίο είναι μια μεγάλη οθόνη στον ποταμό Αρκάνσας. Είναι δωρεάν και φιλικό προς την οικογένεια.

Το υπόλοιπο κράτος

Σε άλλα μέρη του Αρκάνσας, ορισμένα πυροτεχνήματα είναι νόμιμα. Μόνο τα πυροτεχνήματα κατηγορίας C επιτρέπονται για χρήση και αυτά μπορούν να πωληθούν μόνο από τις 20 Ιουνίου έως τις 10 Ιουλίου και από τις 10 Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου. Κάθε προϊόν πρέπει να φέρει την ένδειξη "Κοινά πυροτεχνήματα κατηγορίας C". κεριά, πεζοδρόμια, ρουκέτες τύπου ελικοπτέρου, κυλινδρικές βρύσες, κρήνες, τροχούς, φωτιστικά, νάρκες και ορυχεία, πυροτεχνήματα και χαιρετισμούς. Συσκευές όπως οι σπινθηριστές, τα μπαστούνια καπνού χωρίς αναφορά και οι οφθαλμικές καινοτομίες μπορούν να πωληθούν ανά πάσα στιγμή. Όλα τα άλλα πυροτεχνήματα είναι παράνομα στην πολιτεία.

Ειδικοί κανόνες από πόλη σε πόλη

Τούτου λεχθέντος, οι πόλεις και οι πόλεις μπορούν να ρυθμίσουν τη χρήση πυροτεχνημάτων όπως κρίνουν κατάλληλο, όπως κάνει το Little Rock.

Οι ακόλουθες πόλεις έχουν ειδικούς κανόνες που ρυθμίζουν τη χρήση πυροτεχνημάτων.

Το κράτος προσφέρει αυτές τις προτάσεις για ασφαλή χρήση πυροτεχνημάτων: