Αναθεώρηση: Ξενοδοχείο Disneyland στο Anaheim, Καλιφόρνια

Ρετρό Disney γοητεία και μια ασυναγώνιστη τοποθεσία

Ψάχνετε για ένα ξενοδοχείο γεμάτο ιστορία της Disney; Το ξενοδοχείο Disneyland ήταν εκεί όταν το πιο ευτυχισμένο μέρος στη γη άνοιξε το 1955, αλλά δεν θα βρείτε το αρχικό πανδοχείο που στεγάζεται ακόμα. Μεγάλες ανακαινίσεις καθ 'όλη τη διάρκεια των ετών έχουν οδηγήσει σε ένα μεγάλο, μοντέρνο αλλά φινετσάτο ξενοδοχείο που εξακολουθεί να αποπνέει άφθονο ρετρό γοητεία της Disney.

Η τελευταία ανακαίνιση ολοκληρώθηκε το 2012, αφήνοντας το ξενοδοχείο με κομψή εξωτερική διακόσμηση, φρέσκα καινούργια δωμάτια γεμάτα γοητευτικά στοιχεία, καθώς και έναν εντυπωσιακό χώρο πισίνας.

Από τις καρέκλες τσαγιού στο λόμπι μέχρι τις πολλές ιστορικές φωτογραφίες του Walt Disney που στεγάζουν τα τείχη, το ξενοδοχείο είναι ταυτόχρονα σύγχρονο και παλιό σχολείο, ενημερωμένο και νοσταλγικό.

Ο χώρος πισίνας Never Land είναι το κεντρικό σημείο του θέρετρου, με την ελεύθερη πισίνα, την περιοχή παιχνιδιού νερού, τις καμπάνες και δύο υπέροχες νεροτσουλήθρες Monorail χρησιμοποιώντας την αρχική σήμανση Disneyland. Οι δύο διαφάνειες έχουν μήκος 187 και 112 πόδια, αντίστοιχα. Οι αναβάτες γλιστρούν μέσα από μονοκινητήρια αυτοκίνητα πριν στρέψουν και στραμμένοι κάτω στο νερό κάτω. Για τα μικρότερα παιδιά, υπάρχει επίσης ένα μίνι διαφανές μίνι διαφανειών μήκους 19 ποδιών και μια σειρά μικρών αεριωθούμενων φυσαλίδων για waterplay.

Το Disneyland Hotel βρίσκεται σε μια φανταστική τοποθεσία, δίπλα στο Downtown Disney και σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τις εισόδους σε θεματικά πάρκα Disneyland Resort, Disneyland και DIsney California Adventure .

Τα δωμάτια βρίσκονται σε τρεις πύργους που περιβάλλουν την περιοχή Never Land Pool. Οι πύργοι-Fantasy, Adventure and Frontier-ονομάζονται για τα αρχικά εδάφη της Disneyland και καθένα προσφέρει εύκολη πρόσβαση στην πισίνα, τα εστιατόρια και τις διαδρομές προς το Downtown Disney και τα πάρκα.

Οι επιλογές για φαγητό περιλαμβάνουν την απέραντη ταράτσα Tangaroa και το νοσταλγικό μπαρ Enchanted Tiki του Trader Sam, που παίρνει τα αρχιτεκτονικά του στοιχεία από το αυθεντικό εστιατόριο Tahitian Terrace στο πάρκο Disneyland. Το Downtown Disney, ακριβώς δίπλα, προσφέρει δεκάδες άλλα εστιατόρια. Τη νύχτα προσθέτουν στην ατμόσφαιρα το τσιπ και ένα υπαίθριο τζάκι.

Τα καλύτερα δωμάτια: Με 975 δωμάτια και σουίτες, δεν υπάρχει έλλειψη επιλογής. Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα και όμορφα διακοσμημένα με σύγχρονες ανέσεις και πολλές ειδικές λεπτομέρειες της Disney. Μαζί με τα standard δίκλινα δωμάτια, υπάρχει επίσης μια ποικιλία από μεγάλες θεματικές οικογενειακές σουίτες με ξεχωριστό καθιστικό και υπνοδωμάτιο, καναπέδες pullout, και μικρές κουζίνες.

Καλύτερη εποχή: Οι τιμές είναι χαμηλότερες από τον Ιανουάριο έως το Φεβρουάριο και από τα μέσα Αυγούστου έως τα μέσα Οκτωβρίου. Επίσης, οι μεσαίες εβδομάδες τείνουν να είναι χαμηλότερες από τα σαββατοκύριακα.

Επισκέφτηκε: Ιούλιος 2015

Ελέγξτε τιμές στο Disneyland Hotel

Αποποίηση ευθυνών: Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν υπηρεσίες για σκοπούς αναθεώρησης. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.