Τα καλύτερα ιαματικά λουτρά της Τζαμάικας

Sun, Sand, και μερικούς από τους καλύτερους θεραπευτές της Καραϊβικής

Ψάχνετε για ένα μεγάλο σπα στη Τζαμάικα; Τα περισσότερα βρίσκονται στη βορειοδυτική γωνία της Τζαμάικας, κοντά στις παραθαλάσσιες πόλεις Negril και Montego Bay. Υπάρχουν πολλές απευθείας πτήσεις προς τον κόλπο του Μοντέγκο και τα θέρετρα απέχουν μόλις 15 λεπτά από το αεροδρόμιο. Το Negril απέχει περίπου μία ώρα και μισή από το Montego Bay.

Αυτό κάνει την Τζαμάικα μια γρήγορη απόδραση σπα με ζεστό καιρό, ειδικά από την ανατολική ακτή. Και οι θεραπευτές μασάζ τείνουν να είναι καλύτεροι από πολλούς άλλους προορισμούς της Καραϊβικής. Είναι επίσης γνωστή για τις θερμές πηγές της, τις οποίες δεν ήμουν σε θέση να εξερευνήσω.

Η Τζαμάικα είναι γνωστή ως "η γη του ξύλου και του νερού", με βουνά και ποτάμια καθώς και παραλίες. Τα ιαματικά λουτρά είναι εξαιρετικά, αλλά μπορείτε επίσης να βρείτε χιονοδρομίες, ιππασία, πεζοπορία, ιαματικές πηγές, ιστορικούς χώρους και ζωντανή σκηνή. Τα καταλύματα κυμαίνονται από θέρετρα all-inclusive για ζευγάρια ή οικογένειες (ακόμη και γυμνά θέρετρα για ενήλικες) σε οικονομικά προσιτές τιμές σε πολυτελή ξενοδοχεία και πανδοχεία.

Τα καλύτερα ιαματικά λουτρά τείνουν να βρίσκονται στα πολυτελή ακίνητα, αλλά το Spa at Rockhouse Hotel είναι προσιτό. Ο καιρός είναι ο καλύτερος μεταξύ Νοεμβρίου και Απριλίου. Για κάτι εντελώς διαφορετικό (και πιο δροσερό το καλοκαίρι), δοκιμάστε το Strawberry Hill στα βουνά έξω από το Kingston, στο άλλο άκρο του νησιού.