Οδηγός επισκεπτών της Disney California Adventure

Συμβουλές για να προγραμματίσετε την επίσκεψή σας στην Disney California Adventure

Η Disney California Adventure άνοιξε το 2001 δίπλα στο αρχικό πάρκο Disneyland με κοινόχρηστη πλατεία εισόδου. Τα δύο πάρκα μαζί με το Downtown Disney και τα τρία ξενοδοχεία Disney αποτελούν το Disneyland Resort .

Το πάρκο έχει μερικές βόλτες με την Hollywood Pictures Backlot στο Disney World στη Φλόριντα και άλλα πάρκα, αλλά πολλές από τις διαδρομές είναι μοναδικές για την Καλιφόρνια Adventure.

Όταν άνοιξε, το δεύτερο πάρκο είχε σημαντικά λιγότερες βόλτες από τη Disneyland , καθιστώντας δύσκολο για ορισμένους ανθρώπους να δικαιολογήσουν τη δαπάνη των χρημάτων, αλλά με συνεχή επέκταση, η California Adventure έχει αυξανόμενη αξία για τα χρήματα και με την ολοκλήρωση της Cars Land το 2012 έγινε περίπου με Disneyland για τον αριθμό των διαφορετικών βόλτες και εμπειρίες που μπορείτε να έχετε στο πάρκο.

Παρόλο που η Disneyland εξακολουθεί να έχει μερικές ακόμα βόλτες, η California Adventure έχει πιο ακραίες βόλτες που απευθύνονται στους εφήβους. Έχει επίσης μερικές από τις αγαπημένες μου βόλτες συνολικά, συμπεριλαμβανομένης της Soarin 'Over California , Toy Story Mania και των Radiator Springs Racers . Ένα Bug's Land επικεντρώνεται στους νεώτερους επισκέπτες. Υπάρχουν επίσης εξαιρετικές εκδηλώσεις, παρελάσεις και διαδραστικές εμπειρίες για να διασκεδάσετε όλη την οικογένεια.

Χρόνος που χρειάζεται: Προσπαθήστε να του δώσετε μια ολόκληρη μέρα αν μπορείτε, ειδικά στην υψηλή περίοδο. Μπορείτε να χτυπήσετε τα στιγμιότυπα σε μισή ημέρα, εάν αυτό είναι το μόνο που έχετε ή μπορείτε να περάσετε εύκολα δύο ή περισσότερες ημέρες για να χωρέσετε σε όλα σε ένα χαλαρό ρυθμό (χρησιμοποιήστε το FastPass και το Ridemax για να μειώσετε το χρόνο αναμονής στις γραμμές).

Επίπεδο ηλικίας: Όλες οι ηλικίες