Εστιατόρια φιλικά προς το περιβάλλον στο Ορλάντο

Όντας η οικογένεια διακοπών της οικογένειας του κόσμου, το Orlando Florida προσφέρει αμέτρητες επιλογές για οικογενειακά γεύματα. Υπάρχουν πάντα από δείπνα δείπνου , τα οποία είναι στο ακριβό τέλος της κλίμακας αλλά εξυπηρετούν ζωντανές παραστάσεις , ακροβατικά και μουσική ψυχαγωγία σε γενικά καλά τρώει. Επίσης, καλύπτονται τα εστιατόρια φιλικά προς το περιβάλλον.

Εστιατόρια στο Disney World

Οι επισκέπτες των τεσσάρων τεράστιων θεματικών πάρκων Disney World μπορούν να επιλέξουν από δεκάδες εστιατόρια.

Μια συνιστώμενη στρατηγική είναι να δοκιμάσετε τουλάχιστον ένα από τα Γεύματα Χαρακτηριστικών τα οποία - αν και πιο ακριβά - είναι μεγάλη διασκέδαση ειδικά όταν τα παιδιά βλέπουν τους πολύ αγαπημένους τους χαρακτήρες (όπως ο Tigger που εμφανίζεται στο εστιατόριο Crystal Palace στο Magic Kingdom. οι μπουφέδες που μπορείτε να φάτε είναι τεράστιες και ένα αργά το πρωινό ή ένα αργό γεύμα μπορεί να τροφοδοτήσει μια οικογένεια για πολλές ώρες περιήγησης στα θεματικά πάρκα. Διαβάστε περισσότερα για το φαγητό για την αξία και τη διασκέδαση στο Disney World .

Οι οικογένειες μπορούν να βρουν σχεδόν οποιοδήποτε τύπο φαγητού στο Disney World. Ελέγξτε αυτή τη λίστα κορυφαίων εστιατορίων που περιλαμβάνει επιλογές "Table-Service" και "Casual", καθώς και επιλογές στην ζωντανή ψυχαγωγική ζώνη Downtown Disney .

Σημαντικό μέρος του θεματικού πάρκου Epcot είναι η περιοχή World Showcase, όπου ένδεκα περίπτερα από διαφορετικές χώρες περιβάλλουν μια λιμνοθάλασσα 41 στρεμμάτων και σε κάθε ένα από αυτά τα περίπτερα υπάρχουν εστιατόρια που προσφέρουν την κουζίνα του έθνους.

Ορισμένα περίπτερα διαθέτουν εξαιρετική επιλογή για φαγητό και περιστασιακή κουζίνα. Δείτε μια επισκόπηση των εστιατορίων στην Έκθεση Παγκόσμιας Έκθεσης του Epcot .

Εστιατόρια στο Universal Orlando

Το Universal Orlando προσφέρει επίσης πολλές επιλογές για δείπνο, τόσο στα δύο θεματικά πάρκα όσο και στη ζώνη ψυχαγωγίας του CityWalk, ενώ οι οικογένειες μπορούν να βρουν επίσης γεύματα χαρακτήρα.

Το Universal Orlando έχει επίσης τρία θέρετρα κοντά στα θεματικά πάρκα και τα εστιατόρια περιλαμβάνουν επίσης επιλογές για φαγητό υψηλής ποιότητας. νυχτερινά κλαμπ για παιδιά σε αυτά τα θέρετρα βοηθούν τους γονείς να απολαύσουν μια νύχτα έξω.

Διασκεδαστικά θεματικά εστιατόρια

Ένα εξαιρετικό μέρος για να βρείτε διασκέδαση εστιατόρια έξω από τα θεματικά πάρκα είναι CityWalk, η ζώνη ψυχαγωγίας που συνδέει τα δύο θεματικά πάρκα στο Universal Orlando. Τα εστιατόρια CityWalk περιλαμβάνουν ένα τεράστιο Hard Rock Cafe γεμάτο με αναμνηστικά rock'n'roll (και με πραγματικά γίγαντα επιδόρπια), NBA City για τους λάτρεις του μπάσκετ και ένα Cafe NASCAR με μια περιοχή παιχνιδιών.

Τρόποι για να κερδίσετε χρήματα για γεύματα στο Ορλάντο

Μείνετε σε ένα μέρος με μικρή κουζίνα. πολλά ξενοδοχεία στο Ορλάντο είναι ιδιόκτητες ιδιοκτησίες που διαθέτουν εγκαταστάσεις κουζίνας. Οι επιλογές για προχωρημένους περιλαμβάνουν το Nickelodeon Suites Resort, το οποίο διαθέτει δύο water parks στο χώρο του ξενοδοχείου και θεματικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες του Nickelodeon και το Art of Animation Resort Disney World, το οποίο διαθέτει έξυπνες σουίτες.

Απολαύστε τη διαμονή σας σε ένα μέρος με πρωινό, όπως το Embassy Suites Orlando Downtown, το οποίο συνιστάται από τον οδηγό Universal Orlando για ξενοδοχεία . Τα δωρεάν πρωινό μαγειρεμένου φαγητού είναι ένα χαρακτηριστικό των ιδιοκτησιών του Embassy Suites. Να είστε προσεκτικοί για τις εκπτώσεις στα εστιατόρια του Ορλάντο .

Οι οικογένειες που επισκέπτονται το Disney World και οδηγούν το δικό τους όχημα μπορούν να παρακάμψουν το εστιατόριο MacDonald's που βρίσκεται στο 1596 West Buena Vista Drive, ανάμεσα στο θεματικό πάρκο Animal Kingdom και το θεματικό πάρκο Hollywood Studios της Disney, και επίσης κοντά στο All-Star Movies Resort της Disney.

Καλό να ξέρω

Το Orlando διαθέτει Εβδομάδα Εστιατορίων που προσφέρει την ευκαιρία να δοκιμάσετε διαφορετικά εστιατόρια σε τιμές ευκαιρίας, με σταθερά μενού που ξεκινούν από τα $ 10. Εν τω μεταξύ, το Σεπτέμβριο είναι Μαγικό Τεύχος Μήνας, και πάλι οι επισκέπτες μπορούν να βρουν γεύματα πολλαπλών πιάτων σε σταθερή τιμή. (Συμμετέχοντα εστιατόρια μπορεί να σκαρφαλώσουν προς το καλό φαγητό).