Τα 10 καλύτερα εστιατόρια στο Disney World

Ελέγξτε τα κορυφαία σημεία φαγητού

Με το άνοιγμα της Disney World, η Disney άλλαξε ριζικά την εμπειρία της μετάβασης σε ένα πάρκο ψυχαγωγίας. Ο τεράστιος Walt Disney World της Φλώριδας ανέβασε το ante με πολλά πάρκα, ξενοδοχεία, εμπορικές συνοικίες και άλλα και άλλαξε την ιδέα του τι σημαίνει να πηγαίνεις σε διακοπές. Πολλοί επισκέπτες, ωστόσο, χαϊδεύουν στο ίδιο μη-γρήγορο φαγητό που συνήθως βρίσκεται στα παραδοσιακά πάρκα ψυχαγωγίας. Όχι ότι υπάρχει τίποτα λάθος με τα μπιφτέκια και τις λωρίδες κοτόπουλου.

Αλλά λείπουν σε κάποια εξαιρετικά εστιατόρια στο θέρετρο της Φλόριντα και μια ευκαιρία να κάνουν τις διακοπές τους πιο αξέχαστες.

Ψάχνετε για περισσότερες συμβουλές της Disney World; Δείτε τα καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Disney World .

Υπάρχουν τόσα πολλά μέρη για φαγητό, θα ήταν δύσκολο για ένα μάγκα (που θα είμαι εγώ) με ένα στομάχι και έναν περιορισμένο προϋπολογισμό για να καθορίσω τα καλύτερα εστιατόρια στο Disney World. Αυτός είναι ο λόγος που στράφηκα σε μερικούς από τους πιο δημοφιλείς και σεβαστούς δημοσιογράφους ταξιδιών που καλύπτουν το πάρκο της Φλώριδας Mecca για κάποια βοήθεια. Τους ζήτησα να δώσουν τα αγαπημένα τους μέρη για φαγητό στο θέρετρο. Έπειτα έριξα τις επιλογές τους σε ένα Cuisinart, τους έριξα μέσα σε ένα σουρωτήρι, ταξινόμησα τα αποτελέσματα, και ανέπτυξα τους 10 καλύτερους καταλόγους.

Είτε σχεδιάζετε ένα κομψό γεύμα, θέλετε να πάρετε ένα γρήγορο δάγκωμα πριν ταξιδέψετε στον Άρη στο Mission: SPACE στο Epcot , ή οτιδήποτε άλλο κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας στο Disney World, είστε σίγουροι ότι θα βρείτε εστιατόρια για να ευχαριστήσετε και τον ουρανίσκο σας ως πορτοφόλι σας με αυτά τα κορυφαία εστιατόρια:

Η αξιότιμη ομάδα μας έκανε μια μεγάλη ποικιλία επιλογών για φαγητό σε όλα τα πάρκα, τα ξενοδοχεία, την συνοικία Boardwalk και τη Disney Springs και απαριθμούσε συνολικά 48 διαφορετικά εστιατόρια στις κορυφαίες 10 λίστες υπηρεσιών.

Αλλά υπήρξε μια γενική συναίνεση στα 10 εστιατόρια που έπεσαν στην κορυφή.

Μπαμπού ακριβώς κάτω από την επιφάνεια είναι μερικά εστιατόρια τραπέζι-εξυπηρέτηση που δεν έκανε την περικοπή, αλλά φέρουν αναφέροντας:

Οι κρατήσεις, οι οποίες συνιστώνται ιδιαίτερα για εστιατόρια τραπεζιών, μπορούν να γίνουν μέχρι έξι μήνες νωρίτερα. Αποκτήστε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να κάνετε προκαταβολικές κρατήσεις Disney World .

Κανένα από τα εστιατόρια που έκαναν τη λίστα δεν προσφέρει ευκαιρίες να συναντήσει τον Mickey Mouse ή τους φίλους του. Αλλά τα γεύματα με τους χαρακτήρες είναι μια πολύ δημοφιλής επιλογή στο θέρετρο. Μάθετε περισσότερα για το φαγητό της Disney World .

Μερικές φορές (συνήθως εκτός εποχής), η Disney προσφέρει μια συμφωνία περιορισμένου χρόνου που περιλαμβάνει ένα πακέτο εισιτηρίων για το ξενοδοχείο και το πάρκο με δωρεάν γεύματα. Είναι μια καλή συμφωνία ; Θα μπορούσε να είναι. Μάθετε περισσότερα για το δωρεάν δείπνο της Disney World .

Πολλές ευχαριστίες στην ακόλουθη ομάδα ταξιδιωτικών συγγραφέων που συμμετείχαν στην καλύτερη έρευνα εστιατορίων. Είναι εισηγμένες μαζί με το κορυφαίο pick τους για το καλύτερο εστιατόριο Disney World τραπέζι-service.