Πώς μπορώ να φτιάξω κρατήσεις για γεύματα Disney World;

Πηγαίνετε στο Disney World; Μπράβο σου! Είναι πιθανό να θέλετε να φάτε τουλάχιστον μερικά από τα γεύματά σας σε ακίνητα. Εάν ναι, θα θελήσετε να κάνετε κρατήσεις εστιατορίων πολύ νωρίτερα από την επίσκεψή σας.

Ανεξάρτητα από τη μέθοδο που χρησιμοποιείτε για την κράτηση ενός πίνακα, μπορείτε να πραγματοποιήσετε κρατήσεις μέχρι 180 ημέρες (6 μήνες) εκ των προτέρων. Για πιο δημοφιλή σημεία, θα ήταν συνετό να φτιάξετε τα σχέδια κοντά σε, αν όχι σε 180 ημέρες. Αυτή η συμβουλή είναι ιδιαίτερα αληθινή κατά τη διάρκεια εποχών υψηλής κυκλοφορίας, όπως η αρχή του καλοκαιριού και η εβδομάδα μεταξύ των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Τα παρακάτω είναι άλλες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε σχέδια για φαγητό στο τεράστιο θέρετρο. Να περασεις τελεια. Και απολαύστε τα γεύματά σας.

Εξετάστε το ενδεχόμενο χρήσης της εφαρμογής Advance Planning της Disney World

Μπορείτε να κάνετε κρατήσεις εστιατορίων ως μέρος του συνολικού σχεδιασμού διακοπών της Disney World χρησιμοποιώντας την κινητή εφαρμογή Disney και / ή ηλεκτρονικά εργαλεία. Πρώτα θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό MyMagic + . Στη συνέχεια, θα μπορούσατε είτε να πάρετε την κινητή εφαρμογή My Disney Experience και να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας για να κάνετε κράτηση για κρατήσεις για φαγητό, είτε μπορείτε να μεταβείτε στο MyDisneyExperience.com και να κάνετε online κρατήσεις.

Είτε χρησιμοποιείτε τα εργαλεία σχεδιασμού My Disney Experience είτε τα πιο παραδοσιακά μέσα για να σχεδιάζετε τα τραπεζαρίες σας, πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία για να πραγματοποιήσετε προκαταβολικές κρατήσεις FastPass + . Υπάρχουν πολλοί άλλοι πόροι που διατίθενται ως μέρος του προγράμματος. Αν έχει περάσει λίγο από τότε που επισκεφθήκατε για τελευταία φορά τη Disney World και δεν είστε εξοικειωμένοι με την εμπειρία My Disney, ίσως θελήσετε να μάθετε για τις διαφορές μεταξύ των παλαιότερων προγραμμάτων FastPass και νεότερων προγραμμάτων FastPass + .

Θα χρειαστείτε ακόμα ένα λογαριασμό MyMagic +, αλλά μπορείτε να παρακάμψετε την εφαρμογή και να μεταβείτε στον ιστότοπο κρατήσεων εστιατορίων της Disney World για να κάνετε online κράτηση. Κοντά στο επάνω μέρος της σελίδας, κάντε κλικ στο "Αποδεκτές Κρατήσεις" για να φιλτράρετε από τις εγκαταστάσεις εστίασης που παρέχουν κρατήσεις. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εστιατόριο της επιλογής σας και μεταβείτε στο πλαίσιο "Έλεγχος διαθεσιμότητας" για να αναζητήσετε ημέρες και ώρες που θα λειτουργούν για εσάς.

Άλλοι τρόποι να κάνετε κρατήσεις για δείπνο

Αν δεν έχετε κινητή συσκευή ή απλά δεν σας αρέσει να χρησιμοποιείτε τεχνολογία, υπάρχουν παλιές σχολικές λύσεις για να κλείσετε ένα εστιατόριο στο Disney World. Αυτά περιλαμβάνουν:

Ορισμένες Κρατήσεις Φαγητό Συμβουλές και πράγματα που πρέπει να ξέρετε: